Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
27
28
29
30
31
»

Aku yang tewas

 
Terserah: 13/10/2013 Dikarang oleh: masyuk 0 Ulasan

Menjelang malam, aku bersama kawan baikku Zul sudah berlepas ke KL. Masa tu jam lebih kurang hampir 7.00 malam. Tujuan kami nak ke belakang panggung coliseum, hehehe nak jumpa mak nyah. Wuihhhh! lawa-lawa beb. Ada yg cam sofia jane pon ada nak habag bagi. Masa tu kami memang selalu lepak kat sana sebab ada sorang mak nyah tu member aku kat kampong...

Tag: aku, yang , tewas Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Kisah benar

 
Terserah: 12/10/2013 Dikarang oleh: masyuk 0 Ulasan

Saya tidak pasti adakah perlu saya menceritakan kisah ini. Ini adalah kisah yang benar-benar berlaku dalam hidup saya. Saya sudah lama membaca kisah-kisah dalam myfirsttime ini. Tetapi tidak terfikir oleh saya untuk menceritakan kisah saya sendiri. Tapi hari ini saya teringin pula berkongsi pengalaman dengan semua pembaca myfirsttime. Apalagi ini a...

Tag: kisah, benar Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Pertama kali

 
Terserah: 12/10/2013 Dikarang oleh: masyuk 0 Ulasan

Pertama kali pantat di ramas oleh lelaki, mengigil dan ghairah rasenye di hati... terlampau syoknye... jom dengar cerita ini Aku tgk skrg rmai org yg berani menulis pengalaman2 seks kt blog. So aku rasa aku nk share gk pengalaman seks aku sbb aku rs pengalaman aku ni pn x kurang hebatnya. Aku mmg jenis yg ske bersosial. Setakat peluk2 ngn jan...

Tag: pertama, first time Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Long distance for jah

 
Terserah: 11/10/2013 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

#long distance is killing me , long distance is killing me ... * alunan musik reggae dari artis sexy Aura Kasih terdengar kecil dari suara speaker komputer - Love you syg , aku buka ya * iya syg buka aja ga ad yg liat juga - hmmm tapi yank ... "mata merah * loh knpa lagi sygku.. " bingung dalam hati - Gpp syg ku nanggung ah phonesex mulu... ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Bercak Darah Itu Masih Membekas

 
Terserah: 11/10/2013 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Saat itu aku masih duduk di bangku SMA. Salah satu SMA Negeri di kota Jember, Jawa Timur. Sebuah kenangan indah di masa remajaku. Kenangan yang tak akan pernah terlupakan. Dalam urusan wanita, sejak remaja aku memang sangat suka berpetualang. Keingintahuan serta gairahku untuk mencicipi rasa setiap wanita yang berbeda sangatlah menggebu. Meski be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Belanja Cari Istri (2)

 
Terserah: 11/10/2013 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Baru 3 bulan tinggal di Apartemen, Ning sudah mengeluh tidak kerasan. Dia kesepian jika aku tinggal sendirian. Aku memang jarang nginap di apartemen. Memang konsekuensi ini sudah aku kemukakan sebelumnya. Ning minta ditemani. Dia mengusulkan aku menambah seorang istri lagi dan dia akan tinggal bersama di apartemen. Aku sempat terhenyak sebentar. U...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Belanja Cari Istri (1)

 
Terserah: 11/10/2013 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Seorang temanku yang punya jabatan cukup tinggi, mengeluh bahwa nafsu sexnya tidak terlampiaskan oleh seorang istrinya. Padahal menurut dia istrinya cukup mampu mengimbangi permintaannya. Namun jika sedang halangan, dia tidak bisa mendapat layanan tempat tidur. Dia mengaku tidak berani main dengan perempuan bayaran. Aku bisa mengerti, karena dia a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Gejolak Masa Puber

 
Terserah: 11/10/2013 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Di usiaku yang masih dini, aku sudah mengenal yang namanya seks. Namaku Andi (nama samaran), ketika aku SMP, aku tinggal dengan saudaraku di Jakarta, di rumah itu aku bersama tiga orang anak dari saudaraku itu yang usianya sebayaku kecuali Marlena si bungsu, gadis kecil yang masih kelas enam SD. Setahun sudah aku tinggal dengan mereka, di usi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Gadis SPG yang Bernafsu

 
Terserah: 10/10/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Cerita tentang seks kali ini mengisahkan sisi laen tentang kehidupan seorang SPG. Wajah gadis SPG yang cantik dan seksi seringkali memunculkan image sebagai wanita penggoda, sehingga tak jarang para SPG jadi sasaran nakal para laki2 hidung belang. Dari realitas tersebut sehingga banyak bermunculanlah cerita seks atau cerita dewasa tentang SPG y...

Tag: gadis spg Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Morning Jah

 
Terserah: 10/10/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

"pagi ini terasa ku nikmati , dengan segelas kopi hangat beraroma kan kupu-kupu " Lagu Reggae mengawaliku di pagi hari yg dingin akibat hujan semalam , ku pinggirkan badanku dan ku buka laci di samping kasur tidurku untuk menikmati "Morning Jah" kuambil kertas Marsbrand dan beberapa daun ganja yg udah ku grinder semalam lalu ku linting dengan rapi...

Tag: perawan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Sang doktor dengan pesakit

 
Terserah: 10/10/2013 Dikarang oleh: notty_gurl 0 Ulasan

Aku bingung melihat ranjang tersebut karena panjang ranjang tersebut tidak sepanjang ranjang-ranjang yang biasa ada ditempat-tempat praktek dokter, panjang ranjang ini hanya sampai sebatas pantatnya saja, sehingga kedua kakinya terjuntai kebawah, Akupun melihat adanya keanehan dengan ranjang ini, dimana disamping kiri dan kanan kedua kakinya ...

Tag: vagina, penis, payudara Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

SPG Nafsu

 
Terserah: 09/10/2013 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Wajah gadis SPG yang cantik dan seksi seringkali memunculkan image sebagai wanita penggoda, sehingga tak jarang para SPG jadi sasaran nakal para laki2 hidung belang. Dari realitas tersebut sehingga banyak bermunculanlah cerita seks atau cerita dewasa tentang SPG yang beredar di internet, seperti cerita tentang seks SPG berikut ini… Karena banya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Pulau Bali

 
Terserah: 09/10/2013 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Malam itu kami tidak tidur sama sekali dan kami berhubungan lagi 2 kali sampai pagi. Pagi harinya Eileen meminta saya untuk tidak kembali ke Jakarta hari itu dan menemani dia di Bali sampai hari Minggu. 2 hari berikutnya saya habiskan waktu berkeliling Bali dengan Eileen dan teman-temannya. Sayang sekali saya tidak dapat terus berduaan dengan E...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Ikut Kawan

 
Terserah: 06/10/2013 Dikarang oleh: vickey anira 0 Ulasan

HI... Orang panggil i ina. I ni budak hostel. Kisah yang akan i cerita ini berlaku masa i form 5. Masa tu sebenarnya i belum pernah lagi melakukan sex sebab masa tu i masih lagi single, belum ada pakwe lagi. Nak kata bentuk badan i ni tak menarik, i mempunyai potongan 31-26-32. Mungkin i mempunyai breast yang kecil berbanding kawan-kawa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Ibu Muda Mangsa Nafsu Lelaki

 
Terserah: 05/10/2013 Dikarang oleh: Hanny Ida 0 Ulasan

Suatu ketika seorang ibu muda yang berumur 25 tahun dari Jakarta, berangkat ke daerah Jawa Timur dimana konon katanya disana ada seorang dukun yang memiliki kesaktian, dan dengan bantuannya bisa mengabulkan segala keinginan siapa saja dengan syarat bersedia melaksanakan ritual serta segala persyaratan lainnya. Tibalah ibu muda itu di daerah ters...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Kongsi Ana

 
Terserah: 01/10/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku ingin meneceritakan pengalamanku berkongsi girl friend bernama Ana. Ana sebenarnya adalah teman wanita Idris tapi aku dapat main dengan Ana kerana Ana kecewa apabila Idris curang padanya. Kali pertama aku tengok Ana yang dibawa Idris aku sudah berazam mahu main dengannya pada suatu hari nanti. Akhirnya dia menyerahkan dirinya kepadaku sebaga...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)