Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
42
43
44
45
46
»

Tarto (3)

 
Terserah: 03/07/2013 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

dalam hati. ‘Hanya orang bodoh yang berani menolakmu!’ tambahnya, sama sekali tidak sanggup memalingkan mukanya. Memang, lelaki mana yang berani menolak keinginan seorang gadis remaja yang cantik dan seksi seperti dia? Lelaki mana yang akan membantah bila dijanjikan akan mendapatkan hadiah berupa tubuh ramping dan molek seperti itu? Tidak a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Tarto (2)

 
Terserah: 03/07/2013 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Malam itu juga Tarto keluar dari kamar kontrakannya untuk menemui seseorang yang tadi menelepon ke hp temuannya. Mereka akan bertemu di depan pintu masuk Ramayana Robinson, di Tangerang Plaza. Memang lebih baik dikembalikan sekarang, daripada Sartinah keburu tahu. Tarto turun dari angkot, dan menyeberang jalan langsung ke pintu masuk belaka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Tarto (1)

 
Terserah: 03/07/2013 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Sejenak Tarto masih terkesima dengan apa yang ada di tangannya, yang baru saja ditemukannya di trotoar beberapa menit sebelumnya… sebuah hp! Ada rasa senang yang melebihi rasa senangnya menghirup udara hari Sabtu sore saat… gajian! atau rasa senang saat melangkah dari kamar kontrakannya menuju kontrakan Sartinah untuk… apel! Pokoknya rasa s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Bimbingan Kenikmatan

 
Terserah: 02/07/2013 Dikarang oleh: ghembulz 0 Ulasan

Mereka terlihat sobat akrab, karena sejak awal bimbingan selalu datang berdua dan terlihat sangat akrab. Selain itu mereka rupanya kost di rumah yang sama. Sehingga jadi jelas kenapa mereka selalu bersama-sama. Bagi saya itu tidak jadi masalah, karena mereka berdua termasuk mahasiswi yang rajin dan cukup mampu mengerjakan apa yang saya bimbing. Ni...

Tag: nikmat, jilbab, mahasiswi Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Warnet Kenangan

 
Terserah: 02/07/2013 Dikarang oleh: ghembulz 0 Ulasan

dia pun mendatangiku dan berkata , "Ram, ke warnet dulu yu, aku ada tugas yang harus dicari" "yaudah ayo deh" kataku. Lalu kami pun meluncur ke Warnet "V" yang ada di sekitar situ. ternyata saat itu kondisi warnet sedang kosong melompong, lalu kami pun memilih tempat duduk yang paling ujung dan tertutup. setelah sekitar 20 menit mencar...

Tag: pacara, jilbab, nikmat Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Gadis Iban

 
Terserah: 02/07/2013 Dikarang oleh: kudo29 0 Ulasan

Di pendekkan cerita , akibat sering ke kelab malam aku telah terpikat dengan seorang pelayan wanita yang bernama Fatimah (Bukan nama sebenar). Fatimah adalah seorang perempuan Sarawak berbangsa Iban dan beragama kristian yang baru tiba ke bandar ‘M’ dari kampungnya untuk bekerja. Fatimah tidaklah tinggi dan tidak terlalu cantik tapi jika terpanda...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Pengalaman aku

 
Terserah: 01/07/2013 Dikarang oleh: lapicit 0 Ulasan

Ini sex pengalaman aku. Nama panggilan ku “D”. Aku berkerja di bahagian IT. Dalam satu department banyak section yang berkaitan dengan section aku. Aku pasti berurusan dengan sesiapa saja dengan section yang lain. Kebanyakannya section aku berhubung kait dengan section server, kalau server problem pasti aku akan dicari untuk sama sama troubleshooti...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Tergesa gesa

 
Terserah: 30/06/2013 Dikarang oleh: lapicit 0 Ulasan

Tergesa-gesa pak Tholil menaiki motornya dan memacunya dengan kecepatan tinggi menuju puskesmas yang terletak diujung desa berlawanan arah dari rumahnya. Semua acara resmi hari itu telah diserahkannya kepada wakilnya, karena ia ingin membantu jururawat baru yang kemarin dahulu tiba didesa terpencil itu untuk merapihkan puskesmas baru yang belum lam...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Hamil sama dia

 
Terserah: 29/06/2013 Dikarang oleh: bbla479 0 Ulasan

Masa berlalu begitu cepat, diam tak diam sudah setahun aku mendirikan rumah tangga dengan Datin Julia Raof. Dia seoarang janda, setelah menjadi Isteri aku, status datin dan janda gugur dengan sendirinya. Kerana aku bukan bergelaran Dato'. Statusnya sekarang hanya sekadar puan sahaja. Kami berkenalan sewaktu aku membantu tukarkan tayar keretanya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Panggil aja nick gua semp

 
Terserah: 28/06/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Awal kita kenalan dari fb saat itu ane lagi jomblo diputusin cewek ane yang zelingkuh namanya nia dia anak sby utara kita pertama kenalan sebagai kakak adek di fb kita bercakap cakap dalam dunia maya ONLY koz selama 6 bulan g pernah ketemuan Sebagai ciri ciri dia anaknya berjilbab nafsunya gede,mekinya asikk ,n toket sedeng lah puting lancip tingg...

Tag: puasa Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Nafsu ustazah

 
Terserah: 27/06/2013 Dikarang oleh: Oligopoli 0 Ulasan

Aku berkerja sebagai seorang kontraktor. Aku berumur dalam lingkungan 40an.Kehidupan aku agak mewah sedikit dan jarang menghadapi masalah kewangan. Aku amat meminati wanita-wanita yang selalu kesepian samada isteri orang atau pun janda-janda muda. Beberapa wanita atau janda telah pernah aku tiduri sebelum ini. Disini aku ingin menceritakan peng...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Penggoda

 
Terserah: 26/06/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Saat ini aku baru lulus SMA sedang cari tempat kuliah, tapi sudah 3 kota kujelajahi tidak satupun yang aku rasa cocok, akhirnya aku kembali ke kotaku. Sebut saja namaku Novita, saat ini usiaku 19 tahun, kata orang yang mengenalku aku dianggap sebagai wanita penggoda ini disebabkan bentuk tubuhku yang yahud dengan bodi montok dan seksi serta bibir t...

Tag: sekolah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Ketika Batangku Nyangkut di Guru SMA Ku

 
Terserah: 26/06/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

suatu hari datanglah guru baru di SMA gw yang menggantikan guru pensiun. Dia Guru biologi yang Namanya bu laila. bukannya ane mau sara gan, tp dia jilbaber dibalik jilbabnya yang panjang, kesembul buah dada besar nan indah. Pengamatan gw sih bilang ya emang dia punya tete besar alami tanpa suntik buatan. indahlah hari2 gw selanjutnya belajar bi...

Tag: sekolah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Pak Mat Kebun

 
Terserah: 25/06/2013 Dikarang oleh: abrahamtank 0 Ulasan

Tok Penghulu begitu kasehan pada Pak Mat yang tidak mempunyai pekerjaan yang tetap itu. Kerja mengangkut barang-barang dengan taukeh Wong itu bukannya sentiasa ada. Kadang-kadang satu atau dua hari saja dalam satu minggu. Kerana itulah hidup Pak Mat agak susah. Nasib baiklah Pak Mat hidup sebatang kara, dah tak ada tanggungan dan tinggal dipondok ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Resep Dokter (1) 3x ngentot dalam sehari

 
Terserah: 25/06/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Tanggal 11 Februari 2013 adalah hari yang akan selalu aku ingat di dalam hidupku, dimana dalam satu hari aku menikmati 3 wanita sekaligus. Langsung aja ke cerita ya Gan? Namaku masih sama, Adith dan sekarang usiaku 29 tahun, sudah berkeluarga tetapi belum mempunyai anak. Hari itu arisan yayasan sekolah dimana istriku mengajar diadakan dirumahku dan...

Tag: dokter Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Karena sebuah kesalahan

 
Terserah: 24/06/2013 Dikarang oleh: vina mawar harum 0 Ulasan

Ditinggal mati istrinya 10 tahun yang lalu karena sakit. ‘Kong Juki orang Jakarta asli, memiliki harta warisan turun temurun berupa beberapa tanah kosong, baik itu girik maupun bersertifikat. Sebidang tanah di kota D, dimanfaatkannya untuk membangun sebuah tempat kost khusus wanita. ‘Kong Juki sangat keras dalam peraturan. Boleh membawa teman p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)