Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
54
55
56
57
58
»

Pilihan Ibu (2)

 
Terserah: 14/03/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku memeluk ain agar dia dapat bertenang. Beberapa ketika aku membisik “boleh zam buka kain ain?” Ain mengangguk sahaja. Lalu aku suruh ain berdiri dan aku melepaskan cangkuk kain ain dan melorotlah kain kebaya ain ke lantai. Kini yang ada pada ain cuma sehelai panties nipis dan jarang menjadi penutup syurga dunia buat lelaki. Aku mula memerhatikan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Pilihan Ibu (1)

 
Terserah: 14/03/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

;Bzzzzz. ;Bzzzz;. Aku terjaga lalu mengambil phone yang berada diatas meja studyku. Hello Zam? ;Hello ibu ;Zam tidur ker? ;Haah bu kan kat sini pukul 3 pagi ni bu ;Maaf ibu lupa minggu lagi zam dah start cuti panas kan? Ibu nak zam balik. Urgent. ;Eh bu kenapa nib u? apa yg urget sangat? ;Balik ajer lah. Tak boleh nak cerita di phone. Ini a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Jiranku

 
Terserah: 14/03/2013 Dikarang oleh: kinglaw 0 Ulasan

Saya seorang pegawai kerajaan yang bertugas di salah satu jabatan kerajaan di Kuala Lumpur. Dengan kedudukan yang agak baik iaitu sebagai orang nombor dua di jabatan tersebut, lebih mudah disebut sebagai Timbalan Pengarah. Sebagai seorang bujang berumur awal 30an dan duduk menyewa seorang diri, jauh dari keluarga, menjadikan saya bebas melakukan ap...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Menunggu hujan reda

 
Terserah: 14/03/2013 Dikarang oleh: kinglaw 0 Ulasan

Setelah hampir lima tahun aku bertugas di Perak. akhirnya permohonanku untuk bertukar ke negeri asal ku Johor diluluskan. Malangnya bukan di bandar yang aku pohon, tetapi sebuah bandar yang agak asing bagi diri ku. Walau pun aku anak Johor tetapi belum pernah menjejakkan kaki ke bandar tersebut. Walau bagaimana pun akhirnya aku dapat menyesuaikan d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Awek sebelah umah cun

 
Terserah: 13/03/2013 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

Nama aku ady aku nak cerita sikit pasal pengalaman aku tentang sexs la apa lagi kan dah blog ni untuk cerita macam ni kan mesti lah ini topik cerita nya. Cerita ni bermula bial ada satu keluarga yang baru pindah di sebelah umah aku dia ada seorang anak dara yang memang cun la terpikat aku nengooknya badan manatab teteknya boleh tahan la besa jug...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Pacarku, Amel, Rudi, dan 3 Anak SMP

 
Terserah: 12/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Sedangkan Rudi, penjaga kontrakan Nonix, masih asik menyetubuhi Amel, pacarku, dan setiap hentakan penis Rudi yang menusuk vagina Amel membuat buah dadanya yang kenyal dan mancung bergelantungan karena dalam posisi dogy style maka buah dadanya yang masih ranum itu ikut terpental-pental dan membuat tangan kiri Amel harus menahnnya sedangkan tangan ...

Tag: rame - rame Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Berondong pertamaku

 
Terserah: 12/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Pagi itu cerah sekali. Aku bangun dengan tubuh dan perasaan yang benar-benar fresh. Hari ini hari Sabtu, berarti aku libur dari pekerjaanku sebagai seorang sekretaris direksi sebuah dealer mobil mewah di kawasan S, Jakarta. Hari ini aku rencananya akan menghabiskan weekend di rumah sahabatku, V di kota B. Oh ya, namaku *****, teman-teman biasa mema...

Tag: tante Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Sepenggal kisah masa lalu

 
Terserah: 12/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

nama aku RIO,kisah ini sbenarnya udah lama sekali terjadi. Namun aku masih tidak bisa membayangkan karna ada rasa kebencian dan cemburu,namun jujur ada rasa nafsu juga. Hal ini terjadi pada Pacar aku saat dia masih kuliah di sebuah kota pelajar. Dan cerita ini terang-terangan ia sampaikan padaku saat ia pertama kali ML dengan aku. baiklah langsung ...

Tag: kisah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Birasku sedap

 
Terserah: 11/03/2013 Dikarang oleh: awah1372 0 Ulasan

Pagi itu aku singgah di rumah adik iparku, Man. Bila ku sampai di rumah Man, kereta Man tak ada. Aku bunyikan hon keretaku. maka keluarlah birasku, Linda dengan t- shirt dan kain batik dari rumahnya mendapatkan aku. "Man mana?" tanyaku. "Dia pergi bandar. Abang Awang nak jumpa dia ke?"tanya Linda. "Ya. Ada hal dengan dia," kataku, "masuk dulu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Dua Dara Montok

 
Terserah: 11/03/2013 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

Kepada semua pembaca yang pernah membaca dua cerita dariku iaitu "Tiga Wanita Mangsa Intai" dan "Merogol Murid Montokku", kini aku sampaikan pengalaman keduaku dengan Lin dan kawannya Ana. Jika pembaca pernah membaca cerita "Merogol Murid Montokku", anda tentu tahu bagaimana cara aku dapat melakukan oral seks dengan Lin. Sehingga aku menulis cerit...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Guru Yang Beruntung Dapat Murid Cantik

 
Terserah: 10/03/2013 Dikarang oleh: abdul gaffar 0 Ulasan

Theo terkejut apabila membaca dua kalimah singkat pada sepotong kertas yang terselit di antara hasil test murid-muridnya ... "Saya ingin punya cowok yang seperti Bapak, jantan! Selain itu kumis Bapak yang tebal itu, menggemaskan". Setelah membacanya, ia menarik nafas panjang beberapa kali. Ia menduga bahawa potongan kertas itu terselit di kerta...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Pak Usu Sayang

 
Terserah: 10/03/2013 Dikarang oleh: daziahur 0 Ulasan

Aku memang minat lelaki berbulu dada seperti hero hindustan tu..Naik syok pula aku tengok badan PakSu aku ni..Orangnya tinggi lampai ..tak kurus tak gemuk..ada lebih kurang badan Rosyam Noor badan dia..nampak tegap juga..Umur baru 35.Habis badan PakSu aku aku tengok dari dada, perut,peha, betis,belakang ..asyik betul aku sampai bila PakSu tegur pu...

Tag: pak usu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Guru gersang

 
Terserah: 10/03/2013 Dikarang oleh: daziahur 0 Ulasan

Kini genaplah 6 bulan noridah menjanda setelah suami kesayangannya meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya noridah tidak dapat melupakan kemalangan yang dilihatnya didalam tv itu melibatkan suaminya noridah hanya mengetahui bilamana adik iparnya sendiri membawa dia ke hospital untuk pengecaman mayat suaminya hatinya bederai matanya t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Ibuku Wanita Impianku (3)

 
Terserah: 09/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

kadang kadang aku jilati lehernya yang putih mulus ini,. dan kira kira 20 menitan aku dan ibuku sudah mendekati kalimaxs,,,aku genjot dengan cepat vagina ibuku sambil meracau " oooohhh buuuu aku mau keluar buuuu,,,,,,akan ku isi vaginamu sayanggg,,,,,kau istriku sekarang dan selamanya buuu,,,sssssstttttt ooooowwh".. dan ibu juga meracau,, " oooowww...

Tag: sedarah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Tetanggaku Sexy

 
Terserah: 09/03/2013 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

awak slow la sikit sakit pepek saya tu…”.Aku menjawab “ok……ok….ok…..”.Selepas aku puas bermain dengan pepeknya aku ada terasa nak main dengan lubang yang lagi ketat iaitu lubang jubornya.Aku tampa berkata apa-apa ada nya untuk menjolok jubornya aku dengan sesuka hati menggosokkan kepala batang aku di luar lubang jubornya yang agak terbuka sikit it...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Bomoh

 
Terserah: 09/03/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Sekali sekala terkenang kisah ini aku senyum sendirian. Macam mana aku boleh jatuh cinta dengan seorang bomoh wanita. Pada tahun 2005 anak lelakiku eksiden motorsikal. Dua minggu dia koma di sebuah hospital di selatan tanah air. Akhirnya anakku, Aman pulih kembali selepas melakukan pembedahan di mukanya. Dahulu dia yang berusia 15 tahun itu aga...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)