Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
61
62
63
64
65
»

Di Balik Kostan Ku

 
Terserah: 03/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Saat ini masih kuliah di fakultas sastra di salah satu universitas swasta di Bandung dan ngekost tidak jauh dari kampusku. Aku termasuk gadis yang sering ke salon dan modis, maka aku sudah tidak asing dengan tatapan nakal cowok-cowok di kampus kalau aku memakai pakaian yang ketat atau agak seksi, apalagi ketika ngedugem dimana aku memakai pakaian ...

Tag: kost Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Burit Camelia

 
Terserah: 03/04/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku tinggal di Kelana Jaya ….Kisah nie antara aku dengan x-awek aku…… oleh kerana umur kami berbeza selama 4 tahun maka dia panggil aku abang. Nama dia Camelia, budak IPT tempatan. Masa tue aku umur 20 sekarang nier dah 24. Aku dengan dia tak pernah buat sex sebab aku budget dia untuk jadi special…… so..aku hormatkan prinsip dia….. ringan-ringan tu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Anak Tukang Pijat

 
Terserah: 03/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Bang Johnny dan Kak wenda sedang berlibur ke Batu ( Malang ) bersama dengan Deasy dan Santi, sedang Winny adik Kak Wenda sedang tidur di rumah temannya, hari itu Sabtu malam Minggu, jam menunjukkan pukul 6.45 aku ke depan cari pak Pardi tukang becak yang biasa mangkal di dekat warung rokok. " Pak, tolong panggilin Bik Suti tukang pijit donk... bad...

Tag: tukang pijat Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Aku Mahasiswi

 
Terserah: 03/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Ella, itu nama-ku sebagai seorang Mahasiswi di Jakarta, Dunia malam, Drugs, n sex Bukan barang aneh apalagi Haram bagi-ku, Apalagi Lingkungan Perkuliahan-ku di Daerah Grogol, Jakarta Barat, Yang memang terkenal sebagai tempat kuliah Mahasiswi Bayaran... Umurku 19 Tahun,Dengan Wajah Cantik Khas Oriental, dan Tinggi 165 dgn berat 50 kg,..Agak Lang...

Tag: mahasiswi Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Bertuah

 
Terserah: 03/04/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku tergolong dalam golongan orang yang bertuah. lahir dalam keluarga yang kaya raya dan segala apa yang diinginkan pasti dapat. Keluarga menghantar aku kesekolah asrama penuh (semua lelaki) dan menjanjikan sekiranya aku mendapat keputusan cemerlang dalam spm aku akan dihadiahkan sebiji apartment. Aku berjaya mendapat 4 a1 dan 5 a2 dan apartm...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Kulup tersepit zip

 
Terserah: 03/04/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Buka seluar kau supaya lebih selesa saya memeriksanya,” arahku. Gurmit melondehkan seluarnya dengan hati-hati agar koneknya tidak tersepit zip. Mungkin dia serik dengan pengalaman yang ditempuhinya. Aku nampak konek Gurmit masih lembut tergantung di celah pahanya. Sungguhpun begitu ukurannya agak besar dan panjang. Warnanya agak hitam macam bel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Cerita Seorang ibu Muda (2)

 
Terserah: 03/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Jumat pagi, suamiku yang sedang mengikuti seminar di Bandung menelepon, Aku disuruh nyusul ke Bandung. Gembira Aku mendengarnya sebab memang Aku sudah lama mengimpikan jalan-jalan ke kota berhawa sejuk itu. Banyak yang bilang belanja pakaian di Bandung harganya murah dan banyak pilihan. Segera Aku menelepon kesana-kemari untuk mendapatkan tiket. Pe...

Tag: eksebis Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Cerita Seorang ibu Muda (1)

 
Terserah: 03/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Aku wanita 24 tahun, tinggal di Yogya, sudah menikah punya satu anak lelaki yang September ini genap tiga tahun usianya. Akhir-akhir ini Aku merasakan ada sedikit kelainan seksual dalam diriku. Kalau dibilang Aku itu seorang eksibisionis kupikir kurang tepat juga walaupun Aku terkadang suka memamerkan bagian-bagian tubuhku. Dikatakan kurang tepat k...

Tag: eksebis Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Awalnya teman lama² kebablasan

 
Terserah: 02/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Ini kisah nyata gan udh lumayan lama sih skitar 2thn yg lalu. langsung aja gan ke TKP Waktu itu kami sedang duduk santai depan rumah Sebut sja Lia ∂άn aku Dody Lia: Dod kamu udh punya cwe blom...? Dod: emang knapa mw tw aja lu... Lia: elah,,,,nanya masa kaga boleh. Aku terdiam ∂άn bicara dlam hati ;sebener,y lu yg gua taksir knapa lu kga nge...

Tag: teman Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Bidadari yang terluka

 
Terserah: 01/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Perkenalkan nama ku herianto gunawan,umur 37tahun,tinggi badan 173cm dan berat badan ku 75kg,rajin olah raga,orang bilang aku mirip ariel noah,yah,,mungkin saja hehehe,,aku bekerja sebagai supervisor di caltex pasific indonesia(cpi)sekarang orang bilang cevron,aku mempunyai sepasang anak dan istri yang bahenol dan tentu saja aku tinggal di base cam...

Tag: kecelakaan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Kok gini sih mbak ?

 
Terserah: 01/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

lalu aku melanjutkan istirahatku. Singkat cerita, rumahku sudah didatangi para kakak-kakak KKN, sebelumnya aku sudah mandi dengan sabun yang paling wangi dan menggunakan parfum made in Joko (yang buat mas joko ,wangi sih murah lagi, hehe) untuk menyambut kedatangan mereka. KKN dirumahku berjumlah 6 orang 2 cowo dan 4 cewe, yang disebutin ceweny...

Tag: kkn Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Cerita Seks di Rumah Kosong

 
Terserah: 01/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Kami tinggal di sebuah rumah kontrakan. Aku seorang mahasiswi swasta di Surabaya, aku memang tidak terlalu cantik, tetapi kulitku putih mulus. Kedua orang tuaku tinggal di Jakarta dengan kedua adikku. Kebetulan saat ini adalah liburan sekolah, jadi aku sama sekali tidak punya kegiatan. Liburan kali ini aku sedang malas pulang. Aku mempunyai kebi...

Tag: eksebis Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Bercinta di Locker Room Sekolah

 
Terserah: 01/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Kenalkan aku Patrick, aku adalah seorang guru olah raga di salah satu sekolah internasional di Jakarta, saya berwarga negara Belanda, saya sudah 10 tahun mengajar di Indonesia. Di tahun yang ke 9 saya mengajar, masuklah seorang guru baru, ia bernama Olive, Olivia Margareta lengkapnya, ia berusia 24 tahun, dan ia mengajar Fisika di sekolah kami. ...

Tag: sekolah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Bilik X-Ray

 
Terserah: 31/03/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Setelah berjumpa dengan doctor konsultan, aku terpaksa ke bilik x-ray. Bila semua prosedur selesai, aku berjalan perlahan ke bilik x-ray yang letaknya agak jauh memandangkan hospital itu agak besar juga. Di situ aku berjumpa dengan seorang lelaki yang akan menguruskan x-ray kepada ku. Berbadan tegap, muka manis, senyuman menawan. Sepasa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Dia Mengangkangkan Aku Dan Terus Menjilat

 
Terserah: 31/03/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Dia lepak atas bonet kereta aku dengan selamba sambil isap rokok. Aku bunyikan alam. Dia terkejut. Aku ketawa (tapi Cuma dalam hati). “u tak call I pun, Yasmeen” Abdul bertanya sambil memijak putung rokoknya. “u tak call I pun…” aku gagap. “u tak bagi contact number u pun” Abdul bersuara lagi. “eh ye ke?” aku buat-buat lupa. Memang aku takde b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita

Janda Penuh Nafsu

 
Terserah: 31/03/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Ditambah pulak dengan cara jalannya yang menonggek ala-ala itik serama dan ada sikit-sikit bersepah jalannya, memang stim betul kalau tengok janda nih. Sejak Aisah kerja kat kedai makan mak Leha, memang ramai pelanggan datang terutamanya lelaki la. Semuanya semata-mata nak menjamu mata tengok janda seksi tu. Ada jugak sorang dua yang cuba kenen-k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.594 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)