Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
64
65
66
67
68
»

Dua Dara Montok

 
Terserah: 11/03/2013 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

Kepada semua pembaca yang pernah membaca dua cerita dariku iaitu "Tiga Wanita Mangsa Intai" dan "Merogol Murid Montokku", kini aku sampaikan pengalaman keduaku dengan Lin dan kawannya Ana. Jika pembaca pernah membaca cerita "Merogol Murid Montokku", anda tentu tahu bagaimana cara aku dapat melakukan oral seks dengan Lin. Sehingga aku menulis cerit...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Guru Yang Beruntung Dapat Murid Cantik

 
Terserah: 10/03/2013 Dikarang oleh: abdul gaffar 0 Ulasan

Theo terkejut apabila membaca dua kalimah singkat pada sepotong kertas yang terselit di antara hasil test murid-muridnya ... "Saya ingin punya cowok yang seperti Bapak, jantan! Selain itu kumis Bapak yang tebal itu, menggemaskan". Setelah membacanya, ia menarik nafas panjang beberapa kali. Ia menduga bahawa potongan kertas itu terselit di kerta...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Pak Usu Sayang

 
Terserah: 10/03/2013 Dikarang oleh: daziahur 0 Ulasan

Aku memang minat lelaki berbulu dada seperti hero hindustan tu..Naik syok pula aku tengok badan PakSu aku ni..Orangnya tinggi lampai ..tak kurus tak gemuk..ada lebih kurang badan Rosyam Noor badan dia..nampak tegap juga..Umur baru 35.Habis badan PakSu aku aku tengok dari dada, perut,peha, betis,belakang ..asyik betul aku sampai bila PakSu tegur pu...

Tag: pak usu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Guru gersang

 
Terserah: 10/03/2013 Dikarang oleh: daziahur 0 Ulasan

Kini genaplah 6 bulan noridah menjanda setelah suami kesayangannya meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya noridah tidak dapat melupakan kemalangan yang dilihatnya didalam tv itu melibatkan suaminya noridah hanya mengetahui bilamana adik iparnya sendiri membawa dia ke hospital untuk pengecaman mayat suaminya hatinya bederai matanya t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Ibuku Wanita Impianku (3)

 
Terserah: 09/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

kadang kadang aku jilati lehernya yang putih mulus ini,. dan kira kira 20 menitan aku dan ibuku sudah mendekati kalimaxs,,,aku genjot dengan cepat vagina ibuku sambil meracau " oooohhh buuuu aku mau keluar buuuu,,,,,,akan ku isi vaginamu sayanggg,,,,,kau istriku sekarang dan selamanya buuu,,,sssssstttttt ooooowwh".. dan ibu juga meracau,, " oooowww...

Tag: sedarah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Tetanggaku Sexy

 
Terserah: 09/03/2013 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

awak slow la sikit sakit pepek saya tu…”.Aku menjawab “ok……ok….ok…..”.Selepas aku puas bermain dengan pepeknya aku ada terasa nak main dengan lubang yang lagi ketat iaitu lubang jubornya.Aku tampa berkata apa-apa ada nya untuk menjolok jubornya aku dengan sesuka hati menggosokkan kepala batang aku di luar lubang jubornya yang agak terbuka sikit it...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Bomoh

 
Terserah: 09/03/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Sekali sekala terkenang kisah ini aku senyum sendirian. Macam mana aku boleh jatuh cinta dengan seorang bomoh wanita. Pada tahun 2005 anak lelakiku eksiden motorsikal. Dua minggu dia koma di sebuah hospital di selatan tanah air. Akhirnya anakku, Aman pulih kembali selepas melakukan pembedahan di mukanya. Dahulu dia yang berusia 15 tahun itu aga...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Sayang

 
Terserah: 08/03/2013 Dikarang oleh: magah01 0 Ulasan

Kisah aku dgn bf aku bukan la thrill mane pun nak aku citer kat sini. But juz wanna share with you our first experience in having sex. Drpd article yg aku baca, aku realize yg sbnarnyer klu kiter buat hubungan seks dgn org yg kiter sayang lg best drpd org yg kiter baru kenal atau minat. Sebabnye korang pun blh faham sendiri kan? Aku dgn bf aku mmg ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Petualangan bayu (3)

 
Terserah: 08/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

setelah saya pulang dari jakarta.. saya tidak langsung pulang ke rumah, melainkan ke warnet dolo untuk maen dota. selama sehari saya maen komputer.. mata dah kaya mau copot dari mata dan tangan dah ga karuan rasanya... saya pulang kerumah dan saya melihat kamar depan saya terisi maklum rumah saya kos kossan.. dan ketika ku lihat ku lihat ada 4...

Tag: petualangan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Selingkuh tak tertahankan

 
Terserah: 08/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Sebuah perasaan yang tumbuh semakin besar yang tak seharusnya ada dalam hatinya yang sudah terikat janji dengan Roy waktu itu. Dan perasaan itu tetap hidup di dasar hatinya hingga mereka berpisah, Ana akhirnya menikah dengan Roy dan sekarang mereka mempunyai seorang bayi pria. Ada sedikit pertentangan yang berkecamuk dalam hatinya. Di satu sisi m...

Tag: selingkuh Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Dokter binal

 
Terserah: 08/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Kisah ini terjadi beberapa tahun yang lalu. Sudah lebih dari 5 tahun usia perkawinanku dengan Hendra, tapi belum juga menghasilkan momongan, setelah mencari informasi ke teman teman akhirnya aku mendapat rekomendasi dokter kandungan bagus yang berpraktek di kawasan elit Jakarta. Setelah membuat appointment, aku dan suamiku sudah berada di ruang t...

Tag: dokter Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Aku dan Kenakalanku

 
Terserah: 08/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Aku kelas 3 SMA, tinggi 163cm, berat 50 Kg, kulit kuning langsat,dan rambut panjang sepunggung. Aku seorang yg manja sekali, tapi di sisi lain, aku punya kepribadian yang menurut teman – teman agak binal. Hehehe…. Salah satu contohnya waktu aku masih duduk di kelas 2 SMA, aku melakukan sex dengan pacarku waktu itu di toilet sekolahku. Yg tahu ini ...

Tag: binal Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Kisah nyata ml dgn cewe yang hot

 
Terserah: 08/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Ini adalah Kisah nyata yang gw alami dan terjadi sekitar 3 tahun yang lalu. Saat gw stay di Balikpapan, Masih seputar media Facebook yang ternyata telah terbukti ampuh untuk menggaet cewe hanya dgn Speak2 Iblis alias SSI, tapi kali ini terasa konyol. Dimulai saat gw searching cewe2 cakep dari friendlist temen gw, pada suatu hari gw nemukan penam...

Tag: kisah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Sumiah yang bahenol

 
Terserah: 06/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Aku adalah seorang ayah dari 2 orang anak lelaki yang berusia 9 dan 4 tahun. Isteriku bekerja sebagai Direktur di suatu prusahaan swasta. Kehidupan rumah tanggaku harmonis dan bahagia, kehidupan seks-ku dengan isteriku tidak ada hambatan sama sekali. Kami memiliki seorang pembantu, Sumiah namanya, berumur kurang lebih 23 tahun, belum kawin dan masi...

Tag: pembantu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Petualangan Egi - Tante Sri Widyastuti

 
Terserah: 06/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Maunya sih ML dengan Tante sebelah rumah, tapi yah gimana caranya aku ga tau. Mau ajak ngobrol aja ga berani apalagi lebih dari itu. Tapi jujur aku bener-bener terobsesi dengan tante sebelah rumah gua. Sorry, nama ku Egi, aku seorang karyawan swasta di sebuah pabrik di kawasan kota industri di bilangan pinggiran Jakarta. aku tinggal dengan istri ya...

Tag: tante Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Sayangku sedapnyee

 
Terserah: 06/03/2013 Dikarang oleh: zessz 0 Ulasan

Aku mula berkenalan dgn Arif melalui internet. Usianya yang muda 9 tahun dari aku sedikit pun tidak menjadi alasan untuk kami semakin akrab. Dia masih single dan aku pula telah berpisah dengan suami aku selama 5 tahun. Arif walaupun usianya jauh lebih muda dari aku, namun dia kelihatan matang dan berpengalaman. Sewaktu chatting dia pernah mencerita...

Tag: sayang Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)