Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
64
65
66
67
68
»

Sejenak di sekolah (2)

 
Terserah: 02/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Setelah kejadianku dengan rofi siang itu,hubunganku dengan rofi semakin dekat,walau sampai saat ini hbunganku dengan rofi masih aman,hal itu yang membuatku sedikit resah dan pusing "gimana kalau dewi tahu semuanya,bisa perang dunia kelima," pikirku. Rofi yang biasanya terlihat kalem dan pendiam sekarang mulai berani,ntah itu dalam berpakaian ata...

Tag: sekolah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Sejenak di sekolah (1)

 
Terserah: 02/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

"Maaaas udah siang,ntar telat lhoo"celoteh mama hampir di setiap pgi aku mendengarnya.aku adalah anak sulung dari dua bersodara,nmaku dimas umurku 17 tahun beda 10 tahun dari adikku. Keluargaku bisa dibilang mapan,papa jadi dosen di sebuah universitas ternama di kotaku sedangkan mama jadi bidan dan buka praktek sendiri.aku pun bergegas mandi karen...

Tag: sekolah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Warung Makan Plus

 
Terserah: 02/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Tetapi aku justru tertarik oleh sebuah warung yang kata teman-teman banyak menyediakan berbagai menu, sebut saja warung plus (WP). Seperti biasa, malam hari sekitar jam 19:00, sepulang kerja aku selalu mencari tempat untuk makan (maklum bujangan), dan aku teringat oleh kata temanku yang baru siang tadi makan di WP. Karena jarak antara kantor da...

Tag: warung makan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Selingkuh dengan tukang pijat

 
Terserah: 02/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Pijat memang terbukti mampu meregangkan otot yang kaku dan menyegarkan tubuh. Makanya suamiku setiap malam minggu mendatangkan tukang pijat langgannya kerumahku. Namun setelah mengenal Pak Jono, semua menjadi berubah. Tidak suamiku saja yang tambah segar akan service Pak Jono, aku pun menuai kepuasan tiada tara dengan kehadiran dia di rumahku. Hing...

Tag: selingkuh Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Lily Manis

 
Terserah: 01/01/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

lily datang pada aku," mal boleh tolong betulkan zip baju i tak?Aku dengan spontan bertanya ..pasal tak kan datang kerja tak pakai baju kot? lily beritahu aku yang bajunya tersangkut ketika turun bas tadi. "tolong betulkan boleh tak." lily menyuruh aku." ok mari dekat sini aku bersuara " bukan kat sinilah malu kat orang nanti,kat dalam storele." l...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Kuat Kemut

 
Terserah: 01/01/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Masa tu dia punya kemut punyalah kuat. Batang aku dah sakit kena kemut kuat sangat, aku pon cabut dan pancut kat luar. Lepas tu aku nak angkat kepala pon dah tak larat. Tak pernah aku jumpa awek yang kuat main cam awek ni. Dahlah susah nak klimaks, kemut punyala power. Lepas tu aku relax jap dan aku suruh dia blow job batang aku. Aku nak try ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Suster yang tiada duanya

 
Terserah: 01/01/2013 Dikarang oleh: rafki 0 Ulasan

Malam telah larut dan jam telah menunjukan pukul 9 malam. Sedari siang tadi kakakku bersama suaminya menghadiri pertemuan sebuah Network Marketing dan diteruskan dengan pertemuan khusus para leaders. Cerita Dewasa Untuk menghilangkan suntuk, aku connect ke internet dan berbagai macam situs aku buka, seperti biasa pasti terdapat banyak situs porno y...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Majikan Yang Nggak Mau Rugi

 
Terserah: 30/12/2012 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Dengan berbagai alasan, seorang majikan yang kaya namun pelit menunda bayaran seorang kacung yang disewanya. Hal ini membuat kacung itu mendongkol. Karena ia harus tinggal lebih lama untuk mengerjakan banyak hal sementara gaji tak kunjung diterima. Lalu apa yang akan terjadi selanjutnya? Ikutilah cerita berikut ini... --------------------------...

Tag: pembantu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Akhir Cerita Cintaku Sampai Di Sini

 
Terserah: 30/12/2012 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Lambat bergerak, ditelikung teman sampai cewek incaran berbalik ilfeel semua sudah kurasakan hingga ku memutuskan stop dulu dari dunia percintaan. Tiiit..tiiit..tiit..bunyi hp buluk nokia 3315 ku memekakkan telinga langsung ku angkat lalu terdengar suara sohib karibku yang telah lama tidak bertemu semenjak dia lulus test masuk PTN delapan bulan y...

Tag: cerita Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Sabrina mengandung

 
Terserah: 29/12/2012 Dikarang oleh: lamdacore 0 Ulasan

Aku telah berkahwin selama 5 tahun dengan bini aku. Dia, bini aku, berdarah minang and tidaklah secantik mana. Tapi pada aku, she is the most beautiful woman in my life. Aku sekarang ada seorang anak berumur 3 tahun hasil perkahwinan aku dengan bini aku.Bini aku seorang yang peramah dan penyayang. Tapi, bila part seks, dia kecundang. Banyak kali se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Rokhimah Tercinta

 
Terserah: 29/12/2012 Dikarang oleh: kaka2311 0 Ulasan

Saat itu aku tahu ia bernama Rokhimah anak seorang Kyai yang disegani di daerahku. Seorang teman masa kecilku mengingatkan padaku untuk menjaga jarak dengannya, bukan karena background keluarganya, tapi karena ternyata ia pernah mengidap TBC dan itu sangat menular. Tapi percayalah, pada saat kau melihatnya, kau pun akan merasakan apa yang aku rasa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Pervert Professor

 
Terserah: 28/12/2012 Dikarang oleh: afnancho 0 Ulasan

Universitas Genie di Seoul adalah sebuah universitas berkelas internasional dan juga terkenal dengan alumninya yang banyak bekerja di dalam pemerintahan. Dan dalam cerita ini, terdapat 9 mahasiswi, di antaranya: Tae Yoon “Centil”, Yuri “Keibuan”, Tifanny “Manis”, Jessica “Modis”, Hyoyeun “Kutu Buku”, Sunny “Imut”, Seonhyun “Peneliti”, Yoona “suka m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Kes Bayar Hutang

 
Terserah: 28/12/2012 Dikarang oleh: lapicit 0 Ulasan

Aku sedang menunggu keputusan peperiksaan PMR. Oleh kerana keputusannya lambat lagi akan keluar aku meminta izin ibuku untuk ke rumah kawanku di ibu kota. Aku bercadang untuk tinggal seminggu di sana. Tetapi setelah tiga hari di rumah kawanku aku teringat keluargaku. Aku mengambil keputusan untuk pulang ke rumah. Aku mengambil bas ekspres dari Pudu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Puaskan Isteri Orang

 
Terserah: 28/12/2012 Dikarang oleh: Alcasa 0 Ulasan

Wa ada masaIah daIam famiIi,” Iebih kurang ituIah yang Ian cakap sebagai pembuka kata. Man menyampuk, “ok Ia… apa bIeh kami toIong awak Ian, yang boIeh toIong kami toIong Ia, ok?” MuIa-muIa Ian teragak agak nak cakap tapi akhirnya terdengarIah kami suatu hajat yang amat dasyat sekaIi dari Ian! Rupanya Ian menghadapi masaIah keIakian daIam hu...

Tag: isteri, cina, swapping Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Ambawati pelayan bar yang insyaf

 
Terserah: 28/12/2012 Dikarang oleh: Pajang 0 Ulasan

BOTOL ketiga dia buka, setelah isi dua botol yang lain habis dia tenggak. Dituangkannya minuman keras itu ke dalam gelas, diteguknya sedikit demi sedikit untuk menikmati setiap tetes yang mengalir di tenggorokan. Mukanya sudah memerah. Pandangannya sudah tidak lagi sempurna. Namun kesadarannya masih belum hilang untuk mengenang kisah perjalanan ...

Tag: ambarwati, projo, insyaf Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Chan... teman sepejabatku...

 
Terserah: 27/12/2012 Dikarang oleh: Arni Arnason 0 Ulasan

Siapa kata kerja dengan company cina x best? Aku rasa bertuah kerana terpilih untuk join X Engineering. Majority staff kat sini semua chineese. Malay ada, tp kebanyakkan jadi mechanic and office boy. Jawatan aku tak setinggi mana, tapi aku ada meja yg tetap di dalam pejabat. itu sudah memadai untukku. Di dalam akaun department itu, hanya aku ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)