Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
64
65
66
67
68
»

Cewek Beijing

 
Terserah: 13/01/2013 Dikarang oleh: Santosolukito 0 Ulasan

Cerita ini bermula sebelum saya mengenal Inge , saat itu adalah saat bersama saya berada di Beijing. Beijing sungguh kota yang sangat indah tetapi saat itu musim dingin, jadinya saya memakai baju tebal supaya saya tidak merasa kedinginan. Saat itu adalah hari ke 2 saya berada di Beijing dan saya sudah mengetahui tempat makan, tempat jalan dan sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Cerita Zura

 
Terserah: 12/01/2013 Dikarang oleh: bloodshed 0 Ulasan

dia orang masih belajar.dia ajak aku kedisko dan mengelilingi pulau disebelah utara.selesai menari aku tidak terus hantar zura pulanng keasrama ,sebalik nya aku bawa zura kehotel.dalam kotak fikiran ku ,aku mesti meniduri zura juga....... sebelum zura pulang kekuala lumpur cuti selama sebulan. Masuk saja kedalam bilik hotel aku terus peluk zur...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Berkah yang indah

 
Terserah: 11/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

lalu wanita tersebut keluar dari mobilnya, ternyata dia seorang wanita yang cantik, putih dan mulus kulitnya karena menggunakan baju kaos ketat dan rok mini jeans sehingga terlihat sekali lekukan tubuhnya, dadanya yang membusung dan pahanya yang putih mulus, rambutnya panjang kriting gantung serta di cat coklat, khas wanita chines yang biasa ditem...

Tag: berkah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Rama Pemandu

 
Terserah: 10/01/2013 Dikarang oleh: Travianaku 0 Ulasan

Petang itu Puan Rosnah pulang agak awal. Badannya terasa kurang enak dan minta pulang lebih awal untuk mendapat rawatan di sebuah klinik swasta. Selepas pemeriksaan dan diberi ubat, Puan Rosnah langsung pulang ke rumah. Jam tangan yang dipakainya menunjukkan pukul 4.00 petang. Selepas membayar tambang teksi, Puan Rosnah menuju ke pintu pagar ru...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

KKN Yang Indah Jilid (3)

 
Terserah: 10/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Selama dua bulan KKN, rasanya hidup penuh penderitaan. Tetapi setelah POSKO itu mengalami perubahan “iklim” dari iklim “ KKN” menjadi iklim “ KLN ” penderitaan yang berat itu seperti tak terasa. KKN semua sudah tau artinya, sedangkan KLN apalagi kalau bukan berarti “kelonan” Jika diterjemahkan secara bebas artinya tidur bersama. Sebelumnya para mah...

Tag: kkn Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

KKN Yang Indah Jilid (2)

 
Terserah: 10/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Jam setengah empat pagi di Posko KKN. Delapan mahasiswa meringkuk kedinginan. Tidur hanya beralaskan “kepang” (anyaman kulit bambu) dan berselimut sarung tipis, tidak mampu mengusir hawa dingin yang menusuk tulang. Hanya satu cara menghangatkan tubuh, memeluk teman di sebelahnya. Itulah yang kami lakukan. Tidur bersama malam kedua ini ternyata suda...

Tag: kkn Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

KKN Yang Indah Jilid (1)

 
Terserah: 10/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Tak terasa sudah memasuki bulan kedua aku menjalani KKN di Kecamatan Suruh, Kabupaten Semarang. Bersama 5 cewek dan 3 cowok termasuk aku, kelompok ku sudah berintegrasi dengan masyarakat Bonomerto. Sudah merasakan susahnya melaksanakan tugas-tugas berat selama KKN. Keluar masuk pedesaan yang belum pernah dikenal sebelumnya. Jalan masih berbatu belu...

Tag: kkn Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Nyanyian Tengah Malam (Kisah Parmi) (2)

 
Terserah: 10/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Cukup lama kami muter2 kota Semarang, kata Parmi biar aku hafal jalan kota Semarang. Karena niat awal adalah mencari makan akhirnya kami memutuskan menuju simpang lima, makan sambil menikmati suasana malam kota Semarang. Kami memilih warung lesehan yang menyajikan makanan sea food. Lagi-lagi dengan pengalamannya Parmi menjelaskan kalo makanan Sea F...

Tag: selingkuh Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Nyanyian Tengah Malam (Kisah Parmi) (1)

 
Terserah: 10/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Cerita ini di inspirasi oleh sebuah kisah nyata yang terjadi pada awal tahun 2003 dan berakhir sampai tahun 2006. Tokoh dalam cerita ini tentu saja mengunakan nama-nama samaran, namum nama samaran itu sangat coba disesuaikan dengan watak dan lakon cerita yang terjadi. Lokasi juga jadi sangat disamarkan, karena beberapa orang tahu tentang kisah ini....

Tag: selingkuh Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Officemateku, Lin

 
Terserah: 10/01/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Lin namanya.. Sejak aku kenal masa report duty kat pejabat ni lagi aku dah tertarik dengan dia.. Yg membuatkan aku bertambah stim sebab perangainya yg ceria, & open minded. Sangat mudah didekati.. Tapi awal2 kenal xkan nak tunjuk belang.. Aku kena build trelationship based on trust.. Memakan masa sikit... Sabar itukan separuh dari iman Setelah ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Kak Suri Dan Baju Kebaya

 
Terserah: 09/01/2013 Dikarang oleh: Kunz William 0 Ulasan

Disini aku ingin menceritakan pengalamanku bersama seorang kakak berumur di ofisku. kisah ni bukanlah fantasi tetapi kisah yang memang benar terjadi padaku. Terpulang pada korang nak percaya atau tidak nak kata cerita aku bohong, tapi aku hargai pada yang percaya. yang pasti, benda ni adalah sesuatu yang besar terjadi dalam hidupku dan aku ingin se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Sex dalam hidup ku

 
Terserah: 09/01/2013 Dikarang oleh: Travianaku 0 Ulasan

Aku, IJJA berasal dari Selangor, anak ketiga daripada 4 beradek, berusia 24 tahun, berkerjaya, saiz ukuran badan ku sederhana saja 34 28 36, tinggi 160cm. Aku seorang yang periang dan mudah berkawan terutamanya dengan LELAKI berbanding perempuan tetapi bukan bermaksud aku tidak suka berkawan dengan kaum sejenis ku. Cuma aku memang jenis yang mudah ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Susu nikmat

 
Terserah: 09/01/2013 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Sungguh lemak dan manis aku rasakan susu itu. Dalam pada itu jiwa dewasa aku turut serta iaitu batang aku mengeras apabila sedang berfantasi menetek. Banyak sudah gambar-gambar orang menetek yang aku simpan untuk aku berfantasi. Dalam keadaan hari ini mana perempuan yang sanggup menetekkan aku seperti seorang kanak-kanak dan teteknya mempunyai ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Sedap butuh Abang

 
Terserah: 09/01/2013 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Diulanginya beberapa kali, menelan sedikit demi sedikit butuhku ke dalam burit panasnya."Hmmmmm..." Dia mengeluh puas dapat benamkan seluruh butuh aku ke dalam tubuhnya."Sedappp... dapat rasa sekali lagi." Dia membisik."Ehmmm... Ehmmm..." Dia merengek sambil menghayunkan punggungnya naik turun beberapa kali lagi. Diluahkan hingga kepala butuhku ha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Fira Gadis Bertudung Labuh

 
Terserah: 09/01/2013 Dikarang oleh: vickey anira 0 Ulasan

Aku kenal dengan Fira nie bila main chatting kat IRC dalam tahun 1999. Umur aku time nie baru 25 tahun dan Fira pula baru 19 tahun. Dia duduk menyewa di luar, kalau tak silap aku kat area pantai dalam. Naik basikal jer dari rumah sewa ke UM. Aku bekerja di sebuah syarikat automotif manakala dia nie student UM dalam bidang perakaunan. Mula-mula chat...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Kurelakan keperawananku demi ayah

 
Terserah: 07/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Aku masih duduk di kelas tiga SMP ketika bapakku memanggilku ke ruangan kerjanya. Dari kecil aku sudah terbiasa untuk hidup secara menyenangkan. Setiap keinginanku dituruti, sebagai anak bungsu, aku sangat dimanja dengan segala fasilitas. Aku mempunyai sopir pribadi yang siap mengantarkanku ke mana saja aku mau. Ayahku memberiku uang jajan yang bis...

Tag: perawan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)