Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
66
67
68
69
70
»

Rosmah (2)

 
Terserah: 22/03/2013 Dikarang oleh: hafidz najib 0 Ulasan

Hari itu seperti biasa Rosmah balik dari sekolah keseorangan sejak kejadian dia dan Syukor minggu lepas. Dalam perjalanan balik ke rumah tiba-tiba hujan turun dengan lebatnya. Rosmah mempercepatkan langkahnya agar lebih cepat sampai ke rumah. Baju sekolahnya basah dan menampakan coli yang dipakainya. Walaupun dia mempercepatkan jalannya namun teras...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Rosmah (1)

 
Terserah: 22/03/2013 Dikarang oleh: hafidz najib 0 Ulasan

Peristiwa ini berlaku sekitar di awal tahun 80an di sebuah perkampungan tepi sungai di Negeri Pahang. Samada kisah ini benar atau rekaan semata-mata terpulang kepada anda para pembaca untuk menilainya. Saya sebagai penulis cuma melakarkan kisah yang sering berlaku dalam masyarakat sejak dahulu hingga ke hari ini. Rosmah bte Idris (bukan nama seb...

Tag: rosmah, ros Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Sinta temen kost waktu kuliah

 
Terserah: 21/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Namun Sinta ini agak nakal, sehingga tidak heran ketika umur 16 tahun sudah kehilangan keperawanannya, dan ngakunya sudah 3 kali pacaran. Dua kali pacaran di SMA yang berumur pendek, dan saat kejadian ini dulu sedang jalan sama yang ketiga gak lain sama teman gua yang sedang belajar di luar negri. Saat itu Sinta baru pulang dari rumah sakit set...

Tag: kost Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Jiran sebelah iera

 
Terserah: 20/03/2013 Dikarang oleh: man xxxxxxxx 0 Ulasan

Aku da lama minat dekat jiran sebelah rumah aku ni. Namanya iera.Iera ni memang seksi habis. Tetek dia memang besar n suka pakai skirt. Selalunya aku terserempak time nak pergi kerja je.Just berbalas senyuman, x sempat lagi nak berborak panjang, apa lagi ajak dating. Satu pagi aku nampak dia tengah bersenam dekat depan rumah. Seksi siot.. Iera...

Tag: iera Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Tangkap Basah

 
Terserah: 20/03/2013 Dikarang oleh: abrahamtank 0 Ulasan

Saya ingin bercerita kejadian nyata yang merupakan pengalaman pahit saya, saya adalah overseas student. Saya mempunyai seorang teman baik orangnya itu cantik sekali tingginya kira kira 164 cm. Tubuhnya indah, rambutnya hitam panjang, kulitnya kuning langsat. Pada awalnya kami cuma berteman biasa berkenalan di sekolah. Dia lebih tua dari saya, orang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Eksebis di jalan dan POM bensin

 
Terserah: 19/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Aku wanita paruh baya, usiaku 34 tahun tinggiku 164 cm beratku 55, cukup chubby menurutku terutama di bagian yang paling disuka lelaki. Tetekku 38c ukuranya. Ukuran yang cukup fantastis dilihat di Indonesia. Aku sadar aku seksi dan cenderung ke arah hot. Kenapa hot ? Aku memiliki hobby yang cukup aneh utuk orang indonesia, hobby yang sebenernya ba...

Tag: eksebis Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Vancouver

 
Terserah: 19/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Salju baru saja berhenti turun, udara diluar masih membeku dikisaran minus 5 Celcius. Apartemenku yg berada di pinggiran sub urban Vancouver, Canada terasa lengang. Pukul 1 tengah malam, 3rd January 2012, aku gelisah mengingat apa yg baru saja terjadi. Mbak Sinta, wanita yg ku kenal beberapa bulan lewat situs pertemanan tagged.com itu tengah ter...

Tag: selingkuh Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

The Confluence

 
Terserah: 17/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

She’s the most beautiful woman in the world.” “Kamu ini selalu memihak ke Papa. Memang anak papa kamu ya,” kata Bu Lusiani kepada putrinya. Namun tak dapat disembunyikan kebahagiaan dalam dirinya karena dipuji terang-terangan oleh suaminya. Wanita mana yang tak suka dipuji oleh pasangannya? “Dia juga anak mama. Kalau nggak, bagaimana bisa nurun ...

Tag: kampung Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Cikgu Trainee

 
Terserah: 17/03/2013 Dikarang oleh: abrahamtank 0 Ulasan

Ni kisah masa aku masih kursus di Maktab Perguruan Seri Begawan. Masa tu aku berada ditahun 3 1997. Aku sebenarnya amat rapat dengan seorang guru pelatih (peserta kursus) perempuan bernama si Manja. Aku sudah mengenalinya selama kurang dari setahun. Suatu petang jam 5.00 petang aku pun berdatang dengan si Manjaku didalam kuliah. Kebetulan aku m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Budak sekolah sangap

 
Terserah: 16/03/2013 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Nama aku Aliya kirakan aku ni budak Hot la dekat sekolah ramai budak lelaki yang cuba nak ngorat aku tapi aku tak layan sebab aku dah ada pakwa.Aku memang tak suka aktiviti kokuriklum dekat sekolah semuanya bosan.Aku memang selalu ponteng aktiviti kokuriklum dan aku lepak ngan pakwan aku dekat dalam kelas yang berada di block blakan yang dah tak gu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Awek sebelah umah cun

 
Terserah: 16/03/2013 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Nama aku ady aku nak cerita sikit pasal pengalaman aku tentang sexs la apa lagi kan dah blog ni untuk cerita macam ni kan mesti lah ini topik cerita nya. Cerita ni bermula bial ada satu keluarga yang baru pindah di sebelah umah aku dia ada seorang anak dara yang memang cun la terpikat aku nengooknya badan manatab teteknya boleh tahan la besa jugak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

TTM: Tetangga-Tetangga Mesra (4)

 
Terserah: 16/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Tanggal 28 Februari 2012 adalah awal mula dari cerita panas ini, aku mengingat betul hari itu karena pada saat itu adalah 10 hari setelah pernikahanku. Sesuai adat jawa, setelah ijab qobul seorang suami wajib tinggal dirumah istrinya sekurang-kurangnya sampai 40 hari. Aku mengalir aja mengikuti keinginan mertua dan tinggal bersamanya. Tapi aku sang...

Tag: keluarga Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Terima Kasih Telah Memuaskan Istriku!

 
Terserah: 16/03/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Tanpa terasa setengah jam telah berlalu, aku lihat ada seorang pria datang kearah mobilku. “sudah buka Mas, mau bakso spesial ato yang biasa? Tanya Pria itu dengan logat seperti seorang banci. ‘iya mas.... jawabku menahan tawa, bagaimana tidak badanya tegap tapi suaranya sepeti wanita. Ah masa bodoh yang penting aku bisa dekat dengan wanita can...

Tag: selingkuh Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Pilihan Ibu (2)

 
Terserah: 14/03/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku memeluk ain agar dia dapat bertenang. Beberapa ketika aku membisik “boleh zam buka kain ain?” Ain mengangguk sahaja. Lalu aku suruh ain berdiri dan aku melepaskan cangkuk kain ain dan melorotlah kain kebaya ain ke lantai. Kini yang ada pada ain cuma sehelai panties nipis dan jarang menjadi penutup syurga dunia buat lelaki. Aku mula memerhatikan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Pilihan Ibu (1)

 
Terserah: 14/03/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

;Bzzzzz. ;Bzzzz;. Aku terjaga lalu mengambil phone yang berada diatas meja studyku. Hello Zam? ;Hello ibu ;Zam tidur ker? ;Haah bu kan kat sini pukul 3 pagi ni bu ;Maaf ibu lupa minggu lagi zam dah start cuti panas kan? Ibu nak zam balik. Urgent. ;Eh bu kenapa nib u? apa yg urget sangat? ;Balik ajer lah. Tak boleh nak cerita di phone. Ini a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita

Jiranku

 
Terserah: 14/03/2013 Dikarang oleh: kinglaw 0 Ulasan

Saya seorang pegawai kerajaan yang bertugas di salah satu jabatan kerajaan di Kuala Lumpur. Dengan kedudukan yang agak baik iaitu sebagai orang nombor dua di jabatan tersebut, lebih mudah disebut sebagai Timbalan Pengarah. Sebagai seorang bujang berumur awal 30an dan duduk menyewa seorang diri, jauh dari keluarga, menjadikan saya bebas melakukan ap...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.858 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)