Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
75
76
77
78
79
»

Kisahku, Arti Nama dan Keberuntunganku (4)

 
Terserah: 26/12/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

BAB II Senjata Rahasia Hanya Seharga 150 Ribu #Chapter 1 : The Deal "Tiin ... tiin ... tiin!" Suara klakson mobil Farah terdengar dari luar pakiran kampus di sebelah kantin. "Woi, cepetan, keburu pada kabur istirahat makan siang ntar pegawai-pegawainya Kopma," teriak Nana dari jendela kursi belakang. "Iya bentar, aku cuma gak mau ntar ka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Kisahku, Arti Nama dan Keberuntunganku (3)

 
Terserah: 26/12/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

#Chapter 4 : The Angels Yup, tidak terasa sudah 2 tahun sejak masa orientasi itu. Jam perkuliahan mata kuliah Struktur dan Konstruksi Bangunan 3 pun akhirnya kelar. Aku melihat jam tanganku sambil memasukkan buku serta alat-alat tulisku sembari berdiri dari bangku yang aku duduki. 10.45 WIB waktu yang ditunjukkan di jam tangan Casio warna hitamku....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Kisahku, Arti Nama dan Keberuntunganku (2)

 
Terserah: 26/12/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

#Chapter 3 : Just My Luck 28 orang mahasiswa baru termasuk aku didalamnya berbaris di halaman gedung 1 Fakultas Teknik dibawah terik matahari yang untung saja sudah mulai meredup karena sudah mendekati sore saat itu. Dengan barisan yang dibagi menjadi 2 barisan sama banyak yang diurutkan berdasarkan absensi nama kami, saling berdiri bertolak belak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Kisahku, Arti Nama dan Keberuntunganku (1)

 
Terserah: 26/12/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Dengan mata yang masih terpejam, suara riuh pertandingan sepakbola terdengar sayup ditelingaku, kelopak mata ini terbuka perlahan mencari sumber cahaya yang redup mulai menyilaukan mataku, perlahan mata ini menatap layar TV LED plasma yang menyiarkan pertandingan sepak bola liga spanyol di salah satu channel tv swasta lokal. Dalam rebahku, kepalaku...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Sayang

 
Terserah: 25/12/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku mula berkenalan dgn Arif melalui internet. Usianya yang muda 9 tahun dari aku sedikit pun tidak menjadi alasan untuk kami semakin akrab. Dia masih single dan aku pula telah berpisah dengan suami aku selama 5 tahun. Arif walaupun usianya jauh lebih muda dari aku, namun dia kelihatan matang dan berpengalaman. Sewaktu chatting dia pernah mencerita...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Amoi Opes

 
Terserah: 25/12/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

amoi ni tinngi gak… selalu datang kerja pakai skirt pendek-pendek.. yang aku tahu dia ni dah ada boifren, biasa la.. kalau amoi cantik + seksi cam ni mesti la ada balak nak sapu… aku lak macam biasa, perangai aku ni suka menyakat staf-staf aku… kekadang tu selamba aje aku duduk satu kerusi ngan amoi ni.. sampai dia yang termalu….. aku buat macam na...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Geng rompak dan rogol

 
Terserah: 23/12/2012 Dikarang oleh: ahsnsdaa 0 Ulasan

Syuhada dan Iza yang sedang tidur lena itu merasa amat terkejut apabila dikejutkan dan dan mulutnya telah dicekup dan diarahkan supaya diam dan tidak menjerit. Mereka panik seketika dan apabila sampai diluar bilik kelihatan abang Syuhada dan kakaknya telah di ikat! Kamu semua jangan cuba mencerita kalau nak hidup, kata Maniam, bengis. Ses...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Rogol Bini Muda Papa

 
Terserah: 22/12/2012 Dikarang oleh: manwoman696 0 Ulasan

Hai...nama aku rosman..aku dilahirkan dari family yang berada..ayahku seorang bisnesman..manakala ibuku seorang tenaga pengajar..apa yang aku nak ceritakan ialah aku melepaskan geram serta nafsu sex aku kepada orang yang merampas kebahagian ibuku iaitu isteri muda ayahku..ayahku baru berkawhin ngan isteri mudanya pada 23/12/2001..tahun yang pasti a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Berkah Begadang

 
Terserah: 22/12/2012 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Namaku Kaka, umurku 28 tahun. Selain pekerjaan tetapku sebagai seorang staf HRD di sebuah perusahaan swasta, aku juga mempunyai usaha sampingan sebagai retailer handphone. Aku tinggal di daerah Jakarta Selatan, bersama dengan kakakku, Mbak Tina dan suaminya, Mas Amir. Maklum, masih bujangan dan sementara Mbak Tina itu belum punya anak, jadi untu...

Tag: selingkuh Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Sekolah

 
Terserah: 22/12/2012 Dikarang oleh: akubudakgiler 0 Ulasan

Kisah seorg kwn yg bernama ...... (nama rahsia)... begini kisahnya Masa tu dia di tingkatan tiga. dia tinggal di asrama sekolah sejak dari tingkatan satu lagi. dia ada sorang senior iaitu abang angkat dia yang suka ambil berat tentang diri dia. Dia tua lebih dua tahun dari dia. Abang angkat dia ni belajar di tingkatan lima dan juga tinggal di asram...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Pengorbanan seorang istri

 
Terserah: 21/12/2012 Dikarang oleh: man xxxxxxxx 0 Ulasan

Sapto adalah seorang buruh pekerja bangunan lepas. Pria muda kelahiran sebuah dusun terpencil di Jawa Tengah ini terpaksa mengadu nasib ke Jakarta. Di usianya yang kedelapan belas, ia telah menikahi Maya. Wanita yang usianya dua tahun lebih muda ini adalah tetangganya di kampung. Sama seperti Sapto, Maya pun berasal dari keluarga yang sangat sed...

Tag: pengorbanan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Bossku Susan

 
Terserah: 21/12/2012 Dikarang oleh: iq_zero 0 Ulasan

Namanya Susan Tan dan sudah berkahwin tapi belum ada anak lagi. Dia ni memang cun dan bodynya memang menarik tambah-tambah lagi dia suka pakai yang sexy-sexy. Aku selalu mengintai pehanya bila dia pakai mini-skirt dan buah dadanya yang selalu terdedah bila dia sedang tunduk. Satu hari aku disuruh menghantar fail kerumah Susan yang sedang bercut...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Seks di dalam bus

 
Terserah: 20/12/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Tapi aku lebih sering memilih bus dan kereta karena lbh bsa menikmati perjalanan. Suasana sangat ramai disalah satu terminal dijakarta timur,aku langsung naik kedalam bus Pa** Ke** yg telah siap menanti calon penumpangnya. Duduk dikursi deret ke enam dari depan..”hah..Cape juga..”keluhku..Lumayan cape juga memang menggendong tas pundak yg beris...

Tag: bus Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Seks di sekolah

 
Terserah: 20/12/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Umurku 17 tahun dan masih sekolah di sebuah SMA swasta di Jakarta. Bukannya narsis, tapi banyak yang bilang wajahku cantik sehingga tak heran jika banyak cowok yang mengejarku. Selain wajahku yang manis aku juga memiliki kulit yang putih mulus. Tapi yang lebih kubanggakan adalah dadaku yang berukuran 34B yang untuk ukuran anak seusiaku, ukurannya ...

Tag: merokok, sekolah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Mbak Indah yang nikmat

 
Terserah: 20/12/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

“ aku menoleh, ternyata Sarah yang langsung melambai supaya aku mendekat. “Dik, jangan pulang dulu. Ada sesuatu yang pengin aku omongin sama kamu,” kata Sarah setelah aku mendekat. “Tapi Rah, sore ini aku mau ke kampung. Bisa nggak dapet bis kalau kesorean,” jawabku. “Cuman sebentar kok Dik. Kamu tunggu dulu ya, aku mberesin ini dulu,” Sarah...

Tag: pacar, mbak Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita

Resepsionis hot

 
Terserah: 19/12/2012 Dikarang oleh: gondronks 0 Ulasan

Aku sekarang berumur 37 tahun dan berprofesi sebagai direktur di sebuah perusahaan swasta. Ayahku adalah pendiri dari grup perusahaan ini yang terdiri dari beberapa perusahaan ini. Sebagai “putera mahkota”, aku sangat disegani oleh para karyawan di kantor, termasuk para direktur dan manager professional lainnya. Mereka, para professional itulah yan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.223 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)