Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
75
76
77
78
79
»

Ani and me (5) Service pada tetangga

 
Terserah: 20/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

"Gile bener..." dalam tidurku, sekali ml dapat empat memek, memek mahasiswi, memek anak SMP, memek perawan dan memek wanita kesepian. Aku tidur dengan empat wanita disisiku. Keesokan hari aku terbangun oleh bisikan yang suaranya tak asing bagiku dengan kurasakan kedua tanganku dan kakiku terikat pada keempat ujung tempat tidur Sherly. Aku membuk...

Tag: perawan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Ani and me (4) Service pada tetangga

 
Terserah: 20/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Malamnya aku pulang, setelah menemani dan melayani Ani hari itu (ANI AND ME_3_OUTDOOR SEX SCENE). Setelah aku menutup pintu gerbang, Ani masuk. Sesaat aku akan menghidupkan mesin motorku, seorang wanita tetangga seberang rumah (selang 1 rumah diseberang rumah Ani) memanggilku. "Mas, sini sebentar" katanya. Tanpa pikir panjang aku mendekatinya. Kuli...

Tag: perawan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Ani and me (3) Outdoor sex scene

 
Terserah: 20/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Siang itu Ani meneleponku untuk datang ke rumahnya (kini Ani tinggal bersama orang tuanya, orang tuanya beli sebuah rumah di perumahan yang cukup mewah), dia butuh teman katanya. Sesampainya aku disambut dengan pelukan hangat dan ciuman di bibirku. "Temenin aku, ya Hunny. Nanti malam papa, mama baru kembali" katanya manja sambil mengelus-elus kemal...

Tag: perawan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Ani and me (2)

 
Terserah: 20/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

kami tidur bersama, dengan keadaan bugil dan penis ku masih didalam vaginanya. ketika subuh, penisku ereksi. kejadian alami ini membuat Ani terbangun. "Don, penis kamu bangun. lagi yuk" katanya bersemangat. langsung ku lahap bibirnya dan kumainkan lidahku. kutindih Ani, dan mulai meremas-remas dadanya. kenyal sekali sambil memandangi wajahnya, Ani ...

Tag: perawan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Ani and me (1)

 
Terserah: 20/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

ini adalah cerita aku ml untuk pertama kalinya, tentu saja dengan cewekku. dia adalah my girl yang paling kusukai, keturunan chinese, toket ukuran 32. aku sangat puas tiap kali berhubungan dengannya, sebut saya namanya Ani. Ani adalah adik angkatanku, persis setahun dibawahku. kumulai berhubungan dengannya setelah kegiatan inisiasi kampus berakh...

Tag: perawan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Cikgu Laili

 
Terserah: 19/01/2013 Dikarang oleh: pacak89 0 Ulasan

Selamat Pagi cikgu....itulah peerkataan pertama bila cikgu Laili masuk ke kelas aku...Selaku ketua kelas aku dah terbiasa dengan perkataan itu.Cikgu Laili seperti biasa tersenyum saja dan disuruh nya kami duduk dan mengeluarkan buku pelajaran dan dia bertanya tentang kerja rumah semalam.Alamak aku dah tertinggal buku tu sebab semasa aku nak buat ke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Ibu Dosen Tidur ngangkang

 
Terserah: 18/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Cerita dewasa ini mulanya begini, pada waktu ujian tengah semester, saya dipanggil ke rumah dosen wanita yang masih agak muda, umurnya sekitar 26 tahun. Dosen tersebut juga lulusan dari perguruan tinggi sama. Dipanggil ke rumahnya dengan maksud saya diminta untuk mengurus keperluannya, karena dia akan pergi ke luar kota. Malam harinya saya pun ke ...

Tag: dosen Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Ledek Hot

 
Terserah: 16/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Aku pernah baca tulisan di majalah yang mengungkapkan kehidupan para ledek di J***n. Dengan semangat Joko bercerita mengenai pengelanaannya ke J***n. Dia membenarkan bahwa memang J***n adalah gudangnya penari Tayub. “ Wah kapan ya kita bisa bareng ke sana,” aku setengah bertanya ke Joko. “Wah kapan saja, kita bisa jalan bareng dan ambil cuti...

Tag: kampung Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Awek Bernama Tina

 
Terserah: 16/01/2013 Dikarang oleh: zack18sx 0 Ulasan

Kebetulan lalu seorang awek dengan adiknya iaitu salah seorang pelajarku. Aku sempat melemparkan senyuman sambil menegur mereka. Awek tu malu-malu manakala adiknya membalas teguranku. Aku sempat mengenyit mata kepada awek tersebut. Mereka meneruskan perjalanan pulang. Keesokan hari aku menerima sepucuk surat daripada awek tu. Rup...

Tag: pelajar Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Gadis Bernama Juhaida

 
Terserah: 16/01/2013 Dikarang oleh: zack18sx 0 Ulasan

Sebenarnya aku dah biasa sangat dengan cerita-cerita erotika ni, masa aku sekolah form 3 lagi dah didedahkan dengan cerita cam ni. Tapi, masa tu cerita omputeh la yang ade. Ni first time aku jumpa cerita erotika Melayu. Masa first time tu, gelak gak.. Ye la, word melayu ni kurang sikit unsur-unsur erotika. But, what the hell.. Kisah ni terjadi k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Tengok Bola Main Bola

 
Terserah: 16/01/2013 Dikarang oleh: zack18sx 0 Ulasan

Aku sememangnya tidak menyukai permainan bola sepak kerana itu aku memilih untuk tidur saja. Tengah malam aku merasakan ada tangan meraba-raba dadaku. Aku terjaga namun pura-pura masih tidur, lalu aku buka sedikit mataku untuk mengintip. Ternyata Abang Zaki sedang tidur di lantai di atas karpet betul di bawah sofa tempat aku berbaring. Aku diam...

Tag: jiran Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Barang pinjaman

 
Terserah: 15/01/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Seperti biasa, hari minggu sore aku duduk-duduk di balkon kost-kostanku, mau mandi rasanya masih malas. Namaku Aldi, 27 tahun, profesiku sebagai seorang insinyur sipil, asalku dari sebuah desa di lereng gunung lawu, jawa tengah. Sesuai profesiku aku harus bekerja jauh dari rumah, diproyek-proyek konstruksi seperti sekarang yang kujalani di jakarta....

Tag: selingkuh Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Guruku Liar Sekali

 
Terserah: 15/01/2013 Dikarang oleh: abrahamtank 0 Ulasan

Ini pengalaman kencan seksku sebelum aku mengenal internet, tepatnya ketika aku masih duduk di bangku SMA. Sedang teman kencanku adalah seorang guru seni lukis di SMA-ku yang masih terbilang baru dan masih lajang. Saat itu umurku masih menginjak 19-20 tahun. Sedang guru lukisku itu adalah guru wanita paling muda, baru 25 tahun. Semula aku memanggil...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Nafsu terhadap isteri jiran

 
Terserah: 15/01/2013 Dikarang oleh: vadernakal 0 Ulasan

Pagi itu aku sunguh merasa gembira kerana baru merima sepucuk surat memaklumkan yang aku telah berjaya di dalam satu temu duga yang aku hadiri sebulan lepas. Dalam kegembiraan aku merasa cemas kerana tempat yang aku di arah kan untuk bertugas agak jauh dari kampong ku dan aku belum pernah sampai ke sana. Hasil dari dorongan keluarga aku tetap pe...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Reen Member Kawan

 
Terserah: 15/01/2013 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Aku ni ada beberapa orang kawan yang boleh di katakan kakila.. dalam bab-bab ni... tapi diaorang menyewa kat rumah lain... Girlfriend diaorang pun selalu tidor kat rumah... So ceritanya, satu hari tu aku melepak kat rumah diaorang... buat assignment... so lepas lunch hari tu aku rasa ngantuk sangat so aku pergi tidur kat bilik member aku... aku ra...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita

Aku Yang Kehausan

 
Terserah: 15/01/2013 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Masa tu, umur aku 17 tahun. Nak masuk 18. Aku masih ingat, masa tu, mak dan bapak aku pi ke beach, nak sambut ulang tahun perkahwinan makcik aku. Kebetulan pula, pada hari itu, abang angkat aku datang. Dia ni memang rapat dengan mak aku. Dia ni bukan melayu. Dia bangsa paki. Tapi, kalau korang tengok dia, aduh.. memang korang tak dapat tido malam. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.251 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)