Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
7
8
9
10
11
»

Yati..rakan seminar

 
Terserah: 17/06/2014 Dikarang oleh: tadin 0 Ulasan

Tengah hari itu…Sesudah makan di food court mall PJ, aku beli roti di super market yang ada di basement. Abanga nak bayar di casheir, tiba-tiba terdengar oleh ku suara wanita memanggil aku….lantas ke toleh kearah suara itu…dan tertanya-tanya siapakah wanta itu…...  "Pa Khabar bang….takkan dah lupakan saya?"  "Sorry, siapa ni..ya?".  "saya, Yati …....

Tag: yati, rakan, srminar Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Sepagi Bersama Hani Ku

 
Terserah: 17/06/2014 Dikarang oleh: tadin 0 Ulasan

Sebagaimana dijanjikan ….jam 7 pagi setelah mempersiapkan diri siap dengan minum vitamin dan ubat bagi menambah keperkasaan… aku telah terpacak di tempat yang sudah ditentukan…., kelihatan Hani manis sekali dengan blus putih celana panjang coklat dengan blazer warna krem …. Wangi sekali dan sangat fresh. Kami berdua terus meluncur ke sebuah motel ...

Tag: hani, aku, brrsana Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Di hianati kekasih

 
Terserah: 16/06/2014 Dikarang oleh: rafki 0 Ulasan

Cerita ini adalah kisah hidupku yang begitu menyedihkan, Aku belum mampu melupakan kepahitan yang aku alami, diperkosa oleh kekasih sendiri, di khianati oleh orang yang aku cintai. Aku masih sering meratapi nasibku, bersungut-sungut dengan kesialan yang aku alami. Kisahku seperti rentetan cerita perkosaan yang membuatku kehilangan semangat hidup. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Kak Jah Orang Gaji Ku

 
Terserah: 14/06/2014 Dikarang oleh: bolabolaapi 0 Ulasan

Yang syoknya bila awek Jepun merengek-rengek dan menjerit-jerit keseronokan bila pukinya diradak konek jantan Mat Saleh. Lagi satu yang bestnya, jantan Mat Saleh suka jilat dan korek lubang puki dengan jari, lepas tu tunjuk jelas-jelas kerja dia orang tu depan kamera. Kalau jantan Jepun main dengan awek Jepun, selalunya sorok-sorok sebab konek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Saat Kereta Terlambat Datang

 
Terserah: 12/06/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Banyak calon penumpang yang memilih pindah naik bis karena jadwal kedatangan kereta yang kacau. Dan ketika kereta menuju Bogor itu datang, banyak yang tidak bisa masuk karena penuhnya. Bahkan kereta express yang harga tiketnya hampir 10 kali lipat harga tiket kereta ekonomipun penuh dijejali penumpang. Aku yang mulai tidak sabar mencoba untuk ber...

Tag: selingkuh Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Gairah teman baru

 
Terserah: 12/06/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

sebut saja namaku heri... aku tinggal di kota Ban***g .. umurku 19th... langsung ajj..saat itu sekitar jam 11 malam aku tidak bisa tidur di temani hp'ku dan mulai mengirim pesan kepada tman ku yg pada saat itu dia bekerja di salah satu tmpat karaoke yg lumayan terkenal di kota tmpat aku tinggal sebut saja namanya vindy.. aku mengirimkan pesan ...

Tag: teman Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Mendung yang Cerah

 
Terserah: 12/06/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Mendung tipis berarak di langit. Aku menatap lapisan awan hitam itu sejenak. Sebentar lagi pasti hujan. Dan seperti biasa, sementara aroma angin menjelang hujan menerpa leher, setiap kali hendak hujan aku selalu teringat masa paling mengasyikkan dalam hidupku. Masa di mana sesosok perempuan secantik dewi tiba-tiba hadir memberikan kehangatan dan ke...

Tag: tetangga Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Makna Persahabatan

 
Terserah: 12/06/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Karena di sini kami berempat telah berbagi kenikmatan!" "Jadi inikah makna persabahatan itu?" tanyaku dalam hati. Apapun jawabannya aku tidak peduli. Malam itu sungguh menjadi malam yang tak terlupakan. Kami bersetubuh sampai pagi, sama-sama tidak menyia-nyiakan kesempatan membagi rasa nikmat hubungan kelamin satu sama lain. Pagi hari, Mei ...

Tag: sahabat Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Isteri Durjana Berpesta Sex (2)

 
Terserah: 08/06/2014 Dikarang oleh: sikitul 0 Ulasan

Jam 4.30pm aku mengemas beg kerja. Laptop kusimpan dalam laci meja kerja dan dikunci selamat. Malas nak bawak balik laptop. Paling kuat pun main facebook, dengan update blog. Tu semua boleh guna smartphone. Lagi senang, sambil-sambil boleh whatsapp dengan suami dan kawan-kawan. Semasa masuk ke kereta tadi cikgu din sempat mencubit punggungku yang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Istri Ponakan

 
Terserah: 07/06/2014 Dikarang oleh: dahliadahlia 0 Ulasan

Keponakanku yang baru menikah tinggal bersamaku karena mereka belum memiliki rumah sendiri. Tidak menjadi masalah bagiku karena aku tinggal sendiri setelah lama bercerai dan aku tidak memiliki anak dari perkawinan yang gagal itu. Sebagai pengantin baru, tentunya keponakanku dan istrinya, Ines, lebih sering menghabiskan waktunya di kamar. Pernah sat...

Tag: sexy, ponakan, mulus Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Teman Isteri

 
Terserah: 06/06/2014 Dikarang oleh: dahliadahlia 0 Ulasan

Siang itu pertemuanku dengan client makan waktu lebih cepat dari perkiraan. Jam masih menunjukkan jam 11.00, paling sampai kantor pas jam istirahat dan pasti sdh sepi, pada makan siang diluar kantor mmm kubelokkan mobilku, dan kutuju satu arah pasti kantor Tari istriku Istriku seorang wiraswasta, berkantor di daerah Tomang. Eee mas Tommy, tumben m...

Tag: toge, montok, sexy Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Minyak Lintah

 
Terserah: 05/06/2014 Dikarang oleh: lapicit 0 Ulasan

Pagi tu, bila bangun sahaja... Yazid terasa isterinya Feera meraba batangnya...dia senyum... matanya masih lelap... memang begitulah Feera setiap pagi subuh2... masa tu lah batangnya mengeras... kalau nak harapkan malam2... susah benar nak keras... kecik 3 inci saja... kalau keras naik lah hingga 5 inci... itu pun sekejap saja... memang Feera meran...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Aku dan Alia

 
Terserah: 05/06/2014 Dikarang oleh: man xxxxxxxx 0 Ulasan

Ianya berlaku agak kerap ketika aku berkawan dengan seorang awek bernama Alia , di bandar tempat aku tinggal..... Untuk pengetahuan korang....aku dah kenal si Alia since kami belum jadi graduan lagi....masa tu kami sedang tunggu keputusan SPM.......nak jadi cerita...aku kenal Alia ni masa aku mengorat dia dalam bas....respon dia ok....kami hanya ra...

Tag: alia Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Normah

 
Terserah: 23/05/2014 Dikarang oleh: Oligopoli 0 Ulasan

Sebentar kemudian Normah (wanita yang sedang aku khayalkan) muncul menyuakan kepada aku towel dan kain pulikat. ‘En Osman ini isteri saya, Normah’ Kamal bersuara semasa Normah menghampiri sambil senyum dan terus pergi. Aku terus ke-bilik air untuk mandi kerana di-suruh oleh Kamal. Selesai mandi aku ke-ruang tamu mendapatkan Kamal yang se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Tetangga cantik

 
Terserah: 17/05/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Aku suka sekali melihat parasnya itu. Desy itu dapat dikategorikan gadis cantik dan menawan. Dengan tinggi 170 cm dan berat 52 kg, tubuhnya sangat ideal, kulitnya putih mulus, rambutnya panjang sepunggung, hidungnya mancung dan juga.., dadanya indah sekali. Aku taksir ukurannya sekitar 34A. "Ya baiklah, aku percaya kok sama kamu, jangan mara...

Tag: tetangga Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Riana... Isteri Sahabatku

 
Terserah: 16/05/2014 Dikarang oleh: Oligopoli 0 Ulasan

Hazriana Othman. Begitulah nama yang suatu masa sentiasa menjadi sebutan. Seorang ibu beranak satu, namun kalau tidak dikenali, tak ramai yang akan mengatakan dia seorang ibu. Bentuk badan yang masih bergetah, kulit putih melepak, sentiasa menjadi impian indah buat kebanyakan jejaka di syarikat tempat aku bekerja. Namun, sekadar khayalan kerana Ria...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)