Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
7
8
9
10
11
»

Pertemuan cinta

 
Terserah: 14/07/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Saya membayangkan bahwa adegan dari sudut pandang si bartender dari kami berdua akan menyerangnya baik sebagai kencan pertama atau apa itu, sebuah pertemuan pasca putus cinta. Saya tidak berpikir banyak tentang perspektif bartender sebagai Jack dan saya berbicara tentang kehidupan, cinta dan masa depan usaha yang baik dari kita dimaksudkan untuk i...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Siti Maemunah

 
Terserah: 14/07/2014 Dikarang oleh: farrbulls 0 Ulasan

Sudah 2 hari ini telepon dirumahku mati. Aku ga tahu kenapa, kupikir karena pesawat teleponnya tapi sudah ku ganti dengan yang baru tetapi masih saja nggak bisa, maklumlah kejadian ini waktu hand phone belum segampang sekarang, yah kira2 mungkin di tahun 90anlah. Sebenarnya aku sudah mencoba untuk menghubungi petugas Telkom dari 2 hari yang lalu, t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Ketika Kau Tak Disisiku, Aku...

 
Terserah: 08/07/2014 Dikarang oleh: andreeejf 0 Ulasan

Hai, namaku Arisanti, biasanya sih dipanggil Risa, bisa juga dipanggil Santi, tapi jangan pernah panggil aku Ari! karena aku bukan cowok! Umurku saat ini 25 tahun dan baru saja menikah tiga bulan yang lalu. Suamiku seorang pelaut yang bisa menghabiskan waktu berbulan-bulan di lautan lepas. Baru tiga bulan dia cuti tapi kini dia harus kembali berlay...

Tag: selingkuh, threesome Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Seks dengan kekasih

 
Terserah: 29/06/2014 Dikarang oleh: abangganteng 0 Ulasan

Masuk saja ke ruang tamu, abang terus mencium mulut ku dengan rakus dan ganaz. Pergerakan kami cukup pantas dan cekap (dah biasa ler katakan dan dah seminggu memendam rindu) dan sekejap saja kami sudah berbogel. Di sofa, abang berlutut menghadap pantat ku dan aku secara otomatis merenggangkan kaki untuk memudahkan abang menjilat kelentit dan lurah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Bermain Game

 
Terserah: 29/06/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Aku bisa merasakan napasnya bibir saya saat ia menggeram keluar peringatannya. "Apa maksudmu itu tidak berarti bagi saya? Anda tahu bahwa vagina itu milikku, jadi berhenti bermain game." Hatiku berdebar di bawah tatapan intens dan tubuh saya gemetar saat tangannya melayang ke pantatku, meremas kasar itu, memunculkan sebuah erangan yang tidak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Kenangan dalam bas

 
Terserah: 29/06/2014 Dikarang oleh: adamhawa2012 0 Ulasan

Nor, jangan lupa pulang hujung minggu ni.”“Tengoklah kalau ada masa, saya sibuk ni.”“Jangan tengok-tengok, sibuk macam mana pun kau kena balik.”Nor Amira Balqis dengan perasaan berat menguatkan hatinya untukpulang ke kampungnya hujung minggu itu. Permintaan ibunya perlu ditunaikan. Sejak ayahnya meninggal tahun lepas dan ibunya berkahwin lain enam ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Anak mencoba untuk menghentikan pacar kasar ibu

 
Terserah: 28/06/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Ketika Anda melihat ibu dan aku bersama-sama, Anda tahu kita terkait. Anda mungkin tidak yakin jika kita ibu dan anak atau saudara perempuan dan saudara tetapi Anda akan bertaruh bahwa kita memiliki darah yang sama berjalan melalui kita. Kemiripan ini cukup mencolok sehingga Anda bahkan dapat mengubah kepala Anda jika Anda melewati kami di jalan. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Dalam bas

 
Terserah: 28/06/2014 Dikarang oleh: adamhawa2012 0 Ulasan

Nor, jangan lupa pulang hujung minggu ni.”“Tengoklah kalau ada masa, saya sibuk ni.”“Jangan tengok-tengok, sibuk macam mana pun kau kena balik.”Nor Amira Balqis dengan perasaan berat menguatkan hatinya untukpulang ke kampungnya hujung minggu itu. Permintaan ibunya perlu ditunaikan. Sejak ayahnya meninggal tahun lepas dan ibunya berkahwin lain enam ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Karena hujan

 
Terserah: 23/06/2014 Dikarang oleh: rikiraka 0 Ulasan

Kali ini kami hadirkan kisah nyata yang sengaja kami tulis disini untuk memberikan pengalaman kepada Anda sekaligus sebagai bahan curhatan atas yang dialami oleh salah satu teman kami. Dalam kisah ini, sengaja kami langsung menulis sesuai dengan email yang kami terima tanpa ada edit. Kisah ini bercerita tentang gue dan seorang anak tetangga gue ...

Tag: sekolah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Amalia

 
Terserah: 23/06/2014 Dikarang oleh: rikiraka 0 Ulasan

Ini dia Cerita Dewasa yang bercerita tentang Gadis SMA bernama Amalia yang bikin aku merem melek. waktu itu adalah hari ulang tahun sekolah tempat gue belajar 2,5 tahun belakangan ini. hari jadi sekolah merupakan hari yang sangat bahagia bagi kami siswa siswi yang sekolah disana kerana kami semua ga dapet belajar tentunya dan udah dari 3 ha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Yati..rakan seminar

 
Terserah: 17/06/2014 Dikarang oleh: tadin 0 Ulasan

Tengah hari itu…Sesudah makan di food court mall PJ, aku beli roti di super market yang ada di basement. Abanga nak bayar di casheir, tiba-tiba terdengar oleh ku suara wanita memanggil aku….lantas ke toleh kearah suara itu…dan tertanya-tanya siapakah wanta itu…...  "Pa Khabar bang….takkan dah lupakan saya?"  "Sorry, siapa ni..ya?".  "saya, Yati …....

Tag: yati, rakan, srminar Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Sepagi Bersama Hani Ku

 
Terserah: 17/06/2014 Dikarang oleh: tadin 0 Ulasan

Sebagaimana dijanjikan ….jam 7 pagi setelah mempersiapkan diri siap dengan minum vitamin dan ubat bagi menambah keperkasaan… aku telah terpacak di tempat yang sudah ditentukan…., kelihatan Hani manis sekali dengan blus putih celana panjang coklat dengan blazer warna krem …. Wangi sekali dan sangat fresh. Kami berdua terus meluncur ke sebuah motel ...

Tag: hani, aku, brrsana Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Di hianati kekasih

 
Terserah: 16/06/2014 Dikarang oleh: rafki 0 Ulasan

Cerita ini adalah kisah hidupku yang begitu menyedihkan, Aku belum mampu melupakan kepahitan yang aku alami, diperkosa oleh kekasih sendiri, di khianati oleh orang yang aku cintai. Aku masih sering meratapi nasibku, bersungut-sungut dengan kesialan yang aku alami. Kisahku seperti rentetan cerita perkosaan yang membuatku kehilangan semangat hidup. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Kak Jah Orang Gaji Ku

 
Terserah: 14/06/2014 Dikarang oleh: bolabolaapi 0 Ulasan

Yang syoknya bila awek Jepun merengek-rengek dan menjerit-jerit keseronokan bila pukinya diradak konek jantan Mat Saleh. Lagi satu yang bestnya, jantan Mat Saleh suka jilat dan korek lubang puki dengan jari, lepas tu tunjuk jelas-jelas kerja dia orang tu depan kamera. Kalau jantan Jepun main dengan awek Jepun, selalunya sorok-sorok sebab konek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Saat Kereta Terlambat Datang

 
Terserah: 12/06/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Banyak calon penumpang yang memilih pindah naik bis karena jadwal kedatangan kereta yang kacau. Dan ketika kereta menuju Bogor itu datang, banyak yang tidak bisa masuk karena penuhnya. Bahkan kereta express yang harga tiketnya hampir 10 kali lipat harga tiket kereta ekonomipun penuh dijejali penumpang. Aku yang mulai tidak sabar mencoba untuk ber...

Tag: selingkuh Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita

Gairah teman baru

 
Terserah: 12/06/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

sebut saja namaku heri... aku tinggal di kota Ban***g .. umurku 19th... langsung ajj..saat itu sekitar jam 11 malam aku tidak bisa tidur di temani hp'ku dan mulai mengirim pesan kepada tman ku yg pada saat itu dia bekerja di salah satu tmpat karaoke yg lumayan terkenal di kota tmpat aku tinggal sebut saja namanya vindy.. aku mengirimkan pesan ...

Tag: teman Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.912 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)