Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
96
97
98
99
100
»

Kepanasan, Mau Massage Malah

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

kayaknya massage enak deh ni.. langsung ku angkat telp dan booking untuk jam 4 sore.. body massage 1.5 jam kali ya.. dapet untuk yang jam empat, langsung ku buru-buru panasin mobil secara udah jam tiga kurang seperapat, tau dong macet nya dunia sialan ini.. aku masih pake celana pendek ku yang super duper pendek dan tank top warna item.. langsung...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Kakak Mantan Pacarku - Hubungan Baru (2)

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Setelah kotak itu dibuka olehnya, tampak mukanya menjadi berseri-seri bercampur malu-malu. Tanpa berpikir panjang, Karen berdiri dari tempat duduknya dan dengan segera memelukku sambil mencium pipi kiriku. "Thank you kak Ditto. It's cute. Karen suka banget", jawab Karen. Kubantu dirinya memasang kalung tersebut, dan benar juga menurutku, she loo...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Nikmatnya penis faishal

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Namaku Anita, kelahiran Samarinda, kuliah di fakultas Ekonomi sebuah PTS cukup beken di kota Malang, saat ini semester 6. Kabarnya teman kuliahku bilang aku cukup manis untuk dipandang, dengan ukuran buah dada 34C, tubuhku seolah tak kuat menyangga buah dadaku. Tinggiku 165 cm dan beratku 60 kg, kulitku putih mulus dan pantatku berisi. Tiap kuliah ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Love Blind

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Namaku INdra, kala peristiwa ini terjadi aku masih berkantor di wilayah Jl. Kramat Raya, biasanya aku pulang dengan membawa motor tapi kali ini aku agak malas pulang dengan membawa motor sehingga menitipkannya di halaman parkir kantor. Malam itu aku pulang pukul 7.30 malam, iseng aku mampir ke sebuah restoran fast food di Atrium Senen yang kala itu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Imutnya sales counter (2)

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Kemudian jariku terbenam dino noknya dan terus mengilik2 it ilnya. "It, no nokmu udah basah banget, kamu udah napsu sekali ya", kataku. Dia tidak menjawab hanya mengerang keenakan karena kilikan jariku ke it ilnya makin cepat. Aku kemudian menciumi jembutnya dan kemudian lidahku menggantikan fungsi jariku mengilik it ilnya. Dia semakin tidak dapat ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Imutnya sales counter (1)

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

aku sering me laundry pakeanku pada laundry yang deket rumahku. Disana ada beberapa sales counter girl yang melayani aku. Yang paling menarik adalah Ita, orangnya item manis, imut banget deh, kalo berdiri paling setinggi daguku. Karena bodinya kecil makan perabotan yang bertengger dibadannya ya proporsional dengan ukuran bodinya. toketnya gak besar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Another ViRta

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Gua awali minggu pagi ini dengan acara cuci mencuci.. mulai dari baju, piring, sepatu, tas, cangcut pita pink,kutang item gua yaa pokoknya semua yang bisa dicuci laah… hehehe—mumpung lagi rajinn—abis cuci-cuci gua mutusin buat mandi terus tuh gua jemur dan baju-baju cucian gua. ___________________________ Warning : Cerita ini hanyalah hiburan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Aku yang bernafsu kuat

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: lepatpisang 0 Ulasan

Kisahnya begini, adikku seorg yang agak alim (bertudung Labuh, umur 19 tahun,telah bertunang, kulit putih, muka lawa, sopan santun dan amat menggiurkan sesiapa yang melihatnya.. termasuklah aku sendiri tidak tahan bila melihatnya ). Aku seorg yang bernafsu kuat, umur 25 tahun..darah panas beb, suka malakukan lancapan terutama bila melihat laman se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Seks dan duit

 
Terserah: 29/09/2012 Dikarang oleh: Jazlili 0 Ulasan

Puan Seri Rafidah 25 tahun, berdebar mmenerima suami baru, Razak yang berusia 50 tahun. Malam itu malam pertama mereka berdua menjadi suami isteri. Rafidah adalah isteri ketiga Tan Sri Ramli. Pada suatu malam Ramli dan Rafidah bergaduh. Akhirnya Ramli melafazkan talak tiga kepada Rafidah.Ramli amat menyesal menceraikan Rafidah dan mahu menikahi ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Miza isteriku

 
Terserah: 29/09/2012 Dikarang oleh: jerry36 0 Ulasan

Cerita ni bermula kira-kira 6 bulan lepas dan masih lagi berlaku hingga ke hari ni. Pasal aku rumble bini aku dgn anak saudara aku. Threesome la ni. Anak sedara aku ni belah bini aku. Anak pada kakak dia yg sulung. Bini aku ni bongsu. Lawa, sexy..(heh, puji bini sendiri, biasala). Cutting dia 34-28-37. Dah ada laki pun kene kacau lagi kat opis. Aku...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Cikgu Aku

 
Terserah: 29/09/2012 Dikarang oleh: Lancershah 0 Ulasan

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku. Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap perempu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Pelampiasan Zack

 
Terserah: 28/09/2012 Dikarang oleh: maya sari 0 Ulasan

Aku tersenyum lebar, sambil perlahan mengucup lembut keningnya. Dan dengan perlahan juga Ayu menggulingkan tubuh montok seksinya yang putih mulus ke atas menaiki tubuhku, Kedua pahanya dibuka lebar sementara bukit cipapnya yang empuk terasa empuk menekan batangku yang sudah sangat keras. Ayu mengangkat punggungnya keatas, kedua belah pahanya yg ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Ustazah Tewas

 
Terserah: 28/09/2012 Dikarang oleh: bbla479 0 Ulasan

Ini kisah apa yang terjadi pada seorang ustazah alim bernama Siti. Baru berkahwin hampir 6 bulan dan belum di kurniakan cahayamata. Umurnya baru 23 tahun mempunyai perawakan yang menarik. Dah lama aku memendam rasa ingin terhadap tubuh ustazah Siti yang sempurna dari luar dan dalam. Nafsu berahi aku cepat memuncak bila terpandang wajah ayu ustaz...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

cikgu sue

 
Terserah: 28/09/2012 Dikarang oleh: akuepul 0 Ulasan

Aku seorang guru yang mengajar di sebuah sekolah di daerah temerloh. aku boleh dikatakan seorang yang kuat seks. aku selalu perhatikan guru-guru perempuan yang mengajar satu sekolah denganku. biasanya aku selalu perhatikan ke arah dada dia orang. salah seorang yang menjadi tarikan aku adalah seorang ustazah. ustazah itu bernama su. ustazah ini tid...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Makcik Mun Bertudung

 
Terserah: 27/09/2012 Dikarang oleh: leeiskandar 0 Ulasan

Bukan apa, Kak Mun ni menarik. Pertamanya dia putih dan hidung mancung sikit. Badanya agak slim waktu aku dan isteri mula kenal dia dulu, tapi ketika peristiwa ni berlaku, badan Kak Mun dah berisi. Bukan berisi kerana buatan orang tapi mungkin kerana umurnya dah meningkat 42 tahun, lemak dah berkumpul kot. Kak Mun ni bertudung orangnya. Kami ke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita

Kak Sakinah

 
Terserah: 26/09/2012 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

Waduuuhhh… Ini adventure N kawasan rumah sewa di Bukit S. Masyarakat tujuh buah keluarga yang tetap memanaskan kisah. Yang tetap membuka mata walau di mana sahaja, sex adalah masalahnya. Universil kata dema, lalu universllah ia. N mengakuinya… “N akan kata ah ni jahat, menduakan suami, curang…” kata ah Zainah kepada N… Dia merenung hujung kak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.156 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)