Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
96
97
98
99
100
»

Sama sama kesepian

 
Terserah: 09/11/2012 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

Aku telah lama tidak menikmati pelukan laki-laki sejak suamiku bekerja di Arab. Mulai saat itu suamiku hanya pulang setiap 6 bulan sekali. Itupun hanya 1 minggu di rumah. Waktu lainnya ia gunakan untuk keperluannya sendiri. Hidupku tenggelam dengan kesibukan kerja di tempat usahaku, sebuah rumah makan yang cukup ramai. Aku sering membayangkan betap...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Akhirnya Kusetubuhi Tetanggaku

 
Terserah: 09/11/2012 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Kapan ya aku bisa meniduri nya? Dari istriku pun akhirnya aku tahu kalo ternyata Nanik bekerja paruh waktu sebagai pembantu. Seminggu tiga kali ia bekerja membersihkan apartemen seorang ekspatriat. Apartemen ini sering kosong karena sering di tinggal pemiliknya berdinas ke luar negeri, jadi ia di percaya untuk memegang kunci apartemen itu. Namu...

Tag: tetangga Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Ayuku

 
Terserah: 09/11/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Perkenalkan dulu namaku Krishna.Aku sekolah di sebuah SMU di kotaku Klaten.Aku punya cewek yang bernama Ayu dan dia bersekolah di sebuah sekolah dasar dikotaku juga. Cerita ini adalah pengalamanku yang nyata dan sangat berkesan dihatiku.Awal ceritanya begini: Saat itu aku sudah siap dengan dandanan rapi untuk pergi kerumah Yusha. Dirumah Yusha aku ...

Tag: mani, adik Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Aku dan awek mat salleh

 
Terserah: 09/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku ni kejer ngan hobi lebih kurang samer ambik gambo...... aku lepak kat sebuah pulau kat malaysia dekat 2 bulan & kejer kat situ.....situ awek kulit putih memang ramai gila babi, jadi kalau lelaki tak pandai ambik peluang rugilah satu hari tue gua ada nampak 1 awek salleh putih & cun + seksi gua cakap lue. dari first dia datang gua usha jer. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Jiranku abang Rizal

 
Terserah: 09/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Jiran ku, abang Rizal sedang membasuh kereta Civic V-tech kesayangannya. Seperti kebiasaan, aku menegurnya, Abang Rizal, tak kerja ke hari ni?. Tak. Saja-saja ambil cuti. Annual leave banyak lagi. Balas abang Rizal yang hanya berseluar tight merah tanpa berbaju. Susuk tubuh badannya cantik dan terus-terang aku katakan bahawa aku admire abang Rizal...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Tina gadis filipina

 
Terserah: 09/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Kat tempat keje aku tu ramai pelayan wanita dari filipina dan indonesia cuma beberapa kerat jek dari malaysia.Aku kat sana tu kira yang paling rajin antara semua tu dan menjadi kesayangan bos (perasan ler tu). Di antara awek pelayan tu aku minat ngan sorang bernama Tina berasal dari Filipina. Kalo nak cite dia punya body ngam dengan buah dada...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Limah kakak kawanku

 
Terserah: 09/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Dia ada kakak yang tua setahun dari aku, namanya Limah. Dia bekerja kerani di salah sebuah jabatan kerajaan di kampung aku. Jadi dia tinggal ngan mak bapak dialah. Aku selalu pergi rumah dia orang lepak-lepak. Jadi rumah dia orang macam rumah aku lah gak. Dalam selalu aku pergi melepak kat rumah dia orang, aku perasan Limah sentiasa memandang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Gian batang

 
Terserah: 09/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Malam yamg sunyi...aku seorang diri dibilik hotelku ditepi pantai Teluk Kemang. Aku ke sini kerana menghadapi kursus yang sangat-sangat menjemukan. Majikan suruh pergi, aku pergi ajerle. Aku boleh dikatakan cantik dan menawan. Tubuhku menggiurkan. Ada ler macam Siti Nur. Cuma aku tinggi sikit pada dia. Macam model. Aku merasa sungguh kesunyian. Tun...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Penyewa bilik

 
Terserah: 09/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

kisahnya bermula masa aku balik cuti,kak tu aku panggil kak ogy,dia datang sini sebab ada kerja sikit jadi dia lepak rumah aku jap. satu malam tu lebih kurang ada la pukul 1 lebih pagi.aku pergi dapur nak minum air.bila aku nak masuk bilik tidur aku,kak ogy datang kat aku.dia kata nak borak ngan aku sebab lama tak jumpa aku.dulu masa kak tu s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Kawan abang menutuhku

 
Terserah: 09/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Malam sabtu, aku dan jun ke rumah jun kerana mak bapak jun ke overseas menziarah kakak jun yang akan bergraduan di sana. Tiba di rumah banglo dua tingkat bukit damansara tue, orang gaji membuka pintu dan menyambut kami dengan muka tersenyum indah.. naper ton, sengih sengih nie? tanya jun pada org gaji nyer. Jun, leh tak ton keluar malam nie, ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Kenikmatan Panti Pijat

 
Terserah: 09/11/2012 Dikarang oleh: evan gemilang 0 Ulasan

Kadang dengan kerjaan kantor yang sangat padat dan karena hobi kali ini membawa sebuah cerita dengan kenikmatan panti pijat penuh gairah yang terletak dikota metropolitan seperti jakarta. Kadang banyak yang menyediakan panti pijat plus tapi kali ini merupakan panti pijat yang bisa membuat batih kita akan menikmatinya. Cerita dewasa ini merupakan s...

Tag: pijat, vagina, ngentot Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Kantoi tapi indah

 
Terserah: 08/11/2012 Dikarang oleh: ahmad faizan adam 0 Ulasan

hai.. Aku joe(bukan name sebenar) aku memiliki sebuah pusat kecantikan.. Ceritanye bermula bila aku gemar melancap didalam kedaiku. Biasela aku ramai customer perempuan yg montok2. Dalam ramai2 customer ni aku ade minat kat 2orang kakak ni. Sorang tu nurse kat sebelah rumah aku n yg sorang lg kakak duk kampung sebelah. 2org kakak ni dah kawin tp ba...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Guru dan jururawat

 
Terserah: 08/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Sebagai seorang guru lepasan maktab aku ditugaskan disebuah kawasan pinggir bandar di Sibu. Taklah jauh sangat dari bandar... kira kira 2 jam naik bas. Sekolah tempat aku bertugas tu bangunannya agak usang namun berhampiran dengan sebuat klinik daerah. Ada 4 orang jururawat dara yang bertugas di situ dan semuanya tinggal berasingan rumah. Dalam...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Kenangan tergila

 
Terserah: 08/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Saya memang seorang yang arif tentang seks. Saya telah mengenal seks sejak ditingkatan 3 lagi. Tapi kisah ini bermula ketika saya di tingkatan 6 rendah. Saya berasal dari sebuah kampung yang bolehlah dikatakan jauh dari bandar. Apabila saya ditawarkan untuk ketingkatan 6 saya terpaksa berpindah ke bandar sebab semua sekolah di daerah saya tidak men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Kisah azura

 
Terserah: 07/11/2012 Dikarang oleh: akubudakgiler 0 Ulasan

Nama budak ni Azura. Umur baru 19 tahun pada masa tu. Tapi bodynya memang leleh beb. Pandai betul dia menjaga body nya, memang perfect. Paling aku tak tahan ialah punggungnya. Setiap kali bila dia berjalan, memang mata aku tak berkelip memerhati kan gelekan mautnya. Lebih2 lagi bila dia memakai seluar yang nipis sehingga menampakkan seluar dalamnya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Gara2 dikejar Anjing

 
Terserah: 07/11/2012 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Mereka dikejar 1 ****** gede, sedangkan aku dikejar 3 ****** dengan suara gonggongannya yang menakutkan..akupun tak tahu mau kemana. Karena aku belum tau betul daerah tersebut.. kupikir itu adalah waktu terakhir ku. Tanpa arahy aku berlari muter-muter di situ-situ aja… tapi ****** nya jadi berpencar juga langsung mengepungku. Akupun lari terus hin...

Tag: akibat Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)