Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
96
97
98
99
100
»

Menyamar (3)

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Minggu Pagi-pagi sekali aku sudah bangun. Bukannya rajin, tapi aku pengen ngeliat pemandangan-pemandangan cewe-cewe yang sedang bangun tidur dengan pakaian seadanya dan bersiap untuk mandi. Sengaja kupegang lap pel dan ember untuk alasan bekerja. Dan ngepelnya tentu saja dari lantai dua, dimana pemandangan lebih indah. Pesan dari Erika, semua kamar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Menyamar (2)

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Sabtu sore aku datang. Kupakai baju orang desa, sebuah gaun long-dress kembang-kembang, dengan lengan pendek, dan lipatan-lipatan pada bagian dada. Yup, cukup mewakili penampilan orang desa pada umumnya. Tak lupa aku membawa KTP palsu atas nama Srini, wong "ndeso" dari Mojokerto, Jawa Timur. Tak susah membuat KTP palsu indonesia. Aku masuk ke ru...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Menyamar (1)

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

4 tahun di Industrial Light & Magic, US, spesialis sculpture untuk kostum, topeng, dan bagian tubuh palsu. Resumeku mungkin sangat membanggakan. Beberapa perusahaan pembuat film kelas kakap Hollywood bahkan sangat berminat menjadikan aku sebagai advisor atau konsultan, tapi aku tolak. Ku hendak pulang ke Indonesia. Aku tak pernah mempermasalahka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Complete massage

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Awalnya, informasi minim yang kudapatkan dari seorang kawan yang tinggal di Jakarta tentang massage service (lebih tepat dibilang sex service, sebetulnya) di suatu tempat di Bandung (busyet, dia yang tinggal di Jakarta malah lebih tahu dariku, dasar aku masih hijau!) "Namanya 'ANU Message', di jalan Otista, berseberangan dengan Pasar Baru, tarifny...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Bos lajang yang penuh gairah (2)

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Wow! Nikmatnya penis dipegang jemari lentik dan dipakai untuk onani vagina. Aku merasa terbang menumpang concorde. Hampir tak ingat apa-apa, ketika tiba-tiba kurasakan “Blessszzhh…” Penisku sudahg masuk. Lancar sekali, meski dalam jepitan, karena vaginanya memang licin. “Kamu pikir aku tahan? Nggak. Aku udah birahi banget. Lima tahun nggak berse...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Bos lajang yang penuh gairah (1)

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Ayohh tutup pintunya, bisik Liza, dengan terengah dan mendesah. Aku segera bergegas, menutup pintu dengan tangan kanan, sementara jemari tangan kiriku sibuk mencoba mengeluarkan dua lembar bulu bawah Liza dari rongga mulutku, sebagai hasil pemanasan berupa cunnilingus. Gila juga. Kami bercumbu di kantor. Liza, tepatnya Ibu Liza Permatasari (nama...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Anak Bawang (2)

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Si Imel sudah mengenakan semacam BH tapi BH kecil, sedangkan Sevil hanya pakai kaus dalam. Bentuk tetek cewek bagus banget, menggelembung dan diujungnya lancip ada pentilnya kecil. Aku lalu meraih tetek Imelda yang kelihatannya lebih gemuk dan mancung. Kuremas-remas kuat, Imelda menjerit sakit katanya. Aku akhirnya hanya mengusap-usap saja dan pent...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Anak Bawang (1)

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Ketika itu umurku 10 tahun. Badanku memang tergolong tidak besar, sehingga di kelas 5 aku termasuk anak yang kecil. Meski begitu muka ku imut dan manis, walau aku cowok. Karena itulah aku dianggap tidak berbahaya oleh teman-teman mainku. Di rumah aku mempunyai kelompok teman bermain, 2 orang cewek yang umurnya lebih tua dari ku. Mereka sudah kelas ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Di Bukit Fraser segalanya bermula

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: puterarimba 0 Ulasan

Kisah ni bermula semasa kami bermalam ni Bukit Fraser dengan salah seorang awek aku. Kali ni awek yang aku palam ini bertudung …aweks ni memang cun giler nama dia Miena. Kisahnya awek tudung ni pada mulanya kenal-kenal macam tu jer…. lepas tu aku ayat awek ni..memula tu just kawan kawan, dah lama2 kenal dah naik cintan la konon..heheh utk penget...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Aku Wanita Karier Yang Horny !!!!!!

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

cape bener aku hari ini kerjaan satu hari ini bagaikan kerjaan ku seminggu “ dalam hati aku bergumam “mana high heel ini membunuhku….. pegel rasanya ………tapi demi penampilan apapun aq jabanin deh…..” sambil melamun kakiku terus berayun melangkah menyusuri lorong kantorku” Kalau pake Higheell kakiku terlihat jenjang apa lagi pake rok kaya gini yang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Tinggal Satu Apartemen (3)

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Badan Vivi semakin menegang dan semakin keras Vivi mendorong pantatnya ke belakang setiap sodokanku. Desahan Vivi berubah menjadi teriakan kenikmatan. "AAAAHHHH... Gue sampe lagi, Ton" "Gue juga bentar lagi, Vi..." Semakin cepat dan semakin cepat gerakan maju mundurku. Kurasakan sebentar lagi aku akan meledak. Di dalam atau di luar yah?? Di d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Tinggal Satu Apartemen (2)

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Sebagai laki-laki yang tinggal se-apartemen dengan wanita cantik, libidoku sering memuncak. Kompensasinya adalah aku selalu masturbasi sendiri dengan meminjam BH dan celana dalam Vivi tanpa sepengetahuannya. BH dan celana dalam Vivi selalu mudah aku ambil, sebab jadwal kuliah kami tidak selalu bersamaan dan kamar kami masing-masing tidak pernah ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Tinggal Satu Apartemen (1)

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Mataku memandang sekeliling. Semua tampang tidak dikenal. Maklumlah.. aku anak luar kota yang kuliah di Ibukota. Hari ini hari pertama orientasi kampus. Teriakan-teriakan senior menggema seharian. "Ngapain lu ngeliatin gue! Jagoan lu yah?" Hari gini masih sok berkuasa? "Tidak kakak!" aku menundukkan kepala. "Sana duduk!" didorongnya aku sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Kekasihku Azyana

 
Terserah: 31/10/2012 Dikarang oleh: vickey anira 0 Ulasan

"MALAM PERTAMA" kisah ini adlah kisah aku dan suami ku semasa pengalaman malam pertama ku, malam selepas acara potong kek aku berkemas-kemas untuk dan naik kebilik untuk tidur. sebelum tidur suami ku memberikan hadiah kahwin kepada ku dan menyuruh aku membukanya, terkejut aku melihat baju tidur yg sgt jarang dan cantik. nak dijadikan cerita aku dan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Kembar

 
Terserah: 31/10/2012 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Suaminya bule Prancis memberinya 2 anak kembar cewek. Namun sejak 2 tahun lalu suaminya kembali ke Prancis dan meninggalkan begitu saja Bu Vina dengan 2 anaknya. Pada awalnya si bule masih sering mengirim duit, tapi setahun terakhir sudah tidak ada kabar lagi, apalagi ngirimi duit. Bu Vina kata Pak Legowo seperti orang stress, kadang-kadang ngomo...

Tag: kembar Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Aku Wanita Karier Yang Horny !!!!!!!

 
Terserah: 31/10/2012 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

cape bener aku hari ini kerjaan satu hari ini bagaikan kerjaan ku seminggu “ dalam hati aku bergumam “mana high heel ini membunuhku….. pegel rasanya ………tapi demi penampilan apapun aq jabanin deh…..” sambil melamun kakiku terus berayun melangkah menyusuri lorong kantorku” Kalau pake Higheell kakiku terlihat jenjang apa lagi pake rok kaya gini yang ...

Tag: horny Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)