Terus Dalam Kegelisahan (16) - Bilik sembang cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Terus Dalam Kegelisahan (16)

Telah dihantar: 21/09/2011 Dihantar oleh: madlyee 0 pandangan  

Terus Dalam Kegelisahan (16)
Mungkin dia cover line je tadi coz bile aku tarik dia, terus dia duduk atas katil balik then kiss aku dengan rakus tapi slowly hehehe sampai ketahap menindih aku sebelah badan.

Dari bibir turun ke leher, turun sikit lagi ke dada dan breast aku merah-merah kene sedut hahaha. Aku kesedapan habis, Tak nampak apa yang berlaku, tak sedar bila dia bukak seluar sebab aku dok sibuk pejam mata menikmati keasyikkan hehehe…

Habis semua kene jilat. dari atas sampai kebawah. tapak kaki aku pun dia gigit. Whoa! sedap gile! Tak caye try la. Ade rase sedap campor kegelian. Keputusannye ialah sedap-sedap geli! haks!

Lama gak kami bergomol sampai habis tonggang terbalik bantal jatuh bawah, cadar terselak, selimut tah kemana. Dah lama tak makan ice-cream. Aku rase nak telan je konek Zamri. Tengah sedap mengkolom, aku jolok habis nak cecah anak tekak. Walaupun tak lepas nak masuk semu apasal konek dia panjang sangat, tapi aku rase syok setiap kali aku jolok dalam, dia akan mengerang kesedapan. I...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Terus Dalam Kegelisahan (16)" juga telah membaca

» Secara kumpulan School lovers » Pasangan Suhaila
» Secara kumpulan Sex party » Kecurangan Semalam dengan atasan
» Perkosaan Hilang kehormatan » Antara keluarga Wati anak saudaraku
» Secara kumpulan Desahan santi DKK » Antara keluarga Cermin antik
» Secara kumpulan Tiga cewek cantik » Kelab seks Sensation of My Campus 05
» Biasa Indah gue di warnet » Kelab seks Sensation of My Campus 01
» Secara kumpulan Awalnya Chatting » Biasa Merengkuhkenikmatan Ausie girls
» Secara kumpulan Kisah Rima (1) » Secara kumpulan Dewi dan tante Anis
» Perkosaan Perkosaan ustazah hanim » Secara kumpulan Dua campur satu
» Buat kali pertama Elvina » Antara keluarga Liza, adik iparku

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)