Buat kali pertama Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Buat kali pertama Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Buat kali pertama

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
1
2
3
4
5
»

Sari Doni (1)

 
Terserah: 04/01/2016 Dikarang oleh: tadin 0 Ulasan

Senja berangsur menghilang mulai ditelan malam, waktu menunjukan hampir pukul 7 malam di suatu kota kecil, yang terletak di ujung wilayah Indonesia. Suatu kota yang jarang diketahui oleh kebanyakan orang. Penduduk yang tidak terlalu banyak dikota itu membuatnya terasa begitu sepi pada saat malam hari. Pendatangpun bisa dihitung dengan jari setiap h...

Tag: sari, doni, hp Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Bilik air

 
Terserah: 20/12/2015 Dikarang oleh: asasi 0 Ulasan

kejadian ini berlaku pada tahun lepas. pada masa itu, nenek saya meninggal dunia. jadi kami sekeluarga pulang ke kampung. begitu juga dengan semua sepupu yang lain. budak perempuan dapat kongsi satu bilik, dan budak lelaki pula kongsi bilik yang lain. tapi kedua-dua bilik itu berkongsi satu bilik air, yang boleh dimasuk dari kedua-dua bilik. ...

Tag: bilik ait, saudara, sakit tapi sedap Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Nidya Born of the Highschool Slut

 
Terserah: 27/11/2015 Dikarang oleh: Karl the Gross 0 Ulasan

Memang sudah lama mang Dodi bekerja di keluarga Nidya, semenjak Nidya masih duduk di kelas TK kecil, mang Dodi sudah mengantar jemputnya dari rumah ke sekolah dan dari sekolah ke rumah. Mata Mang Dodi melirik melihat paha mulus yang tersembul, mau tak mau sebagai laki-laki normal mang Dodi menelan ludah yang membanjir melihat kemulusan paha putih ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Sexlite, Dibalik Gemerlap Jakarta

 
Terserah: 27/11/2015 Dikarang oleh: Karl the Gross 0 Ulasan

Berbagai pikiran bersliweran di benak Rini membayangkan bentuk kota Jakarta yang selama ini hanya dia saksikan lewat televisi saja. “Non. Udah sampai nih.” Kata sang kondektur kepada Rini. Gadis cantik ini bangun dari tidurnya dengan masih memicingkan matanya sambil melihat sudah berada dimana dia sekarang. Samar-samar dia melihat stasiun bus yan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Dara sebagai hadiah

 
Terserah: 24/11/2015 Dikarang oleh: deathninja 0 Ulasan

Ala... bukalah, bukannya sakit.. sedap, bukannya lama.. sekejap” “Mun kata sakit, sakitlah. Bagi abang memanglah sedap sebab yang menahan Mun,” Maimun mengulang lagi kata-kata seumpama kerana takut akan kesakitan apabila ia merelakan. Jidin terus merayu-rayu dengan seribu kata mendayu. Maimun naik lemah mendengarkan rayuan Jidin. Tapi ia masi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Anis dan Pembantu Makmal

 
Terserah: 28/10/2015 Dikarang oleh: vespa79 0 Ulasan

Kisah yang akan saya paparkan ini berlaku dua tahun yang lalu sewaktu saya menjadi pembantu makmal di salah sebuah sekolah di utara Semenanjung Malaysia yang kebetulan semua pelajarnya adalah perempuan. Kisah ini benar-benar berlaku dalam hidup saya. Selepas habis peperiksaan STPM, saya mencuba nasib mencari kerja di Bandar P. Agaknya, nasib saya b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Awek cili api

 
Terserah: 28/09/2015 Dikarang oleh: ali mat 0 Ulasan

dia dapat masuk kerja kat ofes aku...aku kata dalam hati aku..bagi aku sebulan,aku mesti dapat dia...aku apa kurang...muka taklah lawa,tapi pakai kereta sport beb!!!..masuk hari ke 5 dia kerja, aku yang tak pernah tegur dia, lalu beranikan diri mengajak dia ikut aku ke KL...ada kerja kata aku...dia ok... Di KL aku tidoq di Shangrila...fir...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Balada Ri'fah, akhwat aktifis partai PKS 5

 
Terserah: 14/09/2015 Dikarang oleh: dewa_mars 0 Ulasan

Sesampainya Ummu Nida dan Ummu Rosyid di kantor DPD, gedung itu terlihat lengang. Sama sekali tidak ada aktivitas perkantoran seperti hari-hari biasa. Ummu Rosyid membuka pintu utama dengan kunci yang dibawanya. Sebagai seorang kader senior, Ummu Rosyid memang diberi kepercayaan untuk memegang kunci kantor DPD. Kedua ummahat yang masih bertub...

Tag: jilbab, akhwat, perawan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Bidan hot

 
Terserah: 12/09/2015 Dikarang oleh: pegi pegiana 0 Ulasan

Aku tak sengaja melintas di depan rumah bu bidan yg berada di jalan Gatot sukoco’ pada malam itu waktu menunjukkan baru jam 21.00 malam, sekilas aku melihat ada bu bidan yang cantik itu’ dia sedang melayani pasiannya didalam ruangan kerjanya , aku pikir usianya baru di atas umurku sedikit paling 23 an sih,kiranya dia juga baru lulus dari ilm...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Ustazah

 
Terserah: 08/09/2015 Dikarang oleh: jangli 0 Ulasan

Ini suatu kisah membuat aku aku tersenyum dan beruntung kerana ini kisah aku dan ustazah yang bersuami ,kisah ini benar berlaku aku dan ustazah yang alim ini saja tahu.ketika itu berlaku ketika aku di sekolah menengah.aku adalah pelajar biasa sahaja tiada yg hebat.Disekolah aku ada guru-guru ada lelaki dan perempuan.Aku selalu melihat ustazah2 yag ...

Tag: sedap Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Seks dengan dara kembar

 
Terserah: 14/08/2015 Dikarang oleh: qwertyzzz87 0 Ulasan

Dua beradik kembar yang cukup menggoda imanku. Pada satu hari mereka berdua telah menziarahi rumahku serta akan bermalam juga. Bila aku sampai di rumah petang itu aku cukup merasa gembira bila mengetahui mereka akan bermalam di rumah. Aku mula memasang strategi dengan mengumumkan yang aku akan belanja makan. Aku pun mengambil pesanan makanan...

Tag: melayu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Aku Jadi Pengantin Muridku

 
Terserah: 09/06/2015 Dikarang oleh: Karl the Gross 0 Ulasan

Aku merupakan seorang mahasiswi keturunan Chinese dari Medan yang bisa tergolong sebagai pendatang baru di Jakarta. Aku merantau ke Jakarta sendirian untuk melanjutkan pendidikanku di sebuah universitas swasta di Jakarta Barat. Sehari-harinya aku bekerja sebagai guru les privat yang mengajar anak-anak sekolah yang pada umumnya adalah anak-anak SMP...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Nafsu

 
Terserah: 07/06/2015 Dikarang oleh: saifwira 0 Ulasan

Namaku Fadel dan aku akan menceritakan hubungan sex dengan kakakku sendiri dengan tubuh seksi dan cantik yang membuat lelaki normal terkagum padanya. Sejak aku SMA aku tinggal berdua bersama kakak perempuanku Ericha yang biasa ku panggil kak Icha di sebuah rumah kontrakan. Sedangkan orangtuaku tinggal di kota yang berbeda karena urusan bisnis. Saat...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

1st time akhirnya

 
Terserah: 04/06/2015 Dikarang oleh: anonymous25 0 Ulasan

Sekadar nak share my 1st time experience, yg mana aku agak terkejut juga bila kenang-kenangkan balik, sebab aku konon-kononnya nak simpan teruna aku ni sampai wedding day la konon. Heh. Nafsu bila dah ligan, xyah nak menyesal la.. Anyways, I'm a 181cm tall, badan average and maintained, pernah couple beberapa kali. awek aku kali ni, yang ke enam. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Siti wanita bandar

 
Terserah: 31/05/2015 Dikarang oleh: boko qantara 0 Ulasan

nama aku org panggil mat,aku baru tamat spm, aku tinggal ngn org tuaku kt satu kampung jauh dipedalaman. kt sebelah umah aku ni rumah nenek tua yg tinggal sorg, tapi jarak antara rumah kami tak la dekat sgt,biasala rumah org kampung pedalaman. nak jadikan cerita, satu hari tu cucu nenek ni datang menziarahi neneknya.sepasang suami isteri, jam...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Fira Student UM

 
Terserah: 22/05/2015 Dikarang oleh: man xxxxxxxx 0 Ulasan

Aku kenal dengan Fira nie bila main chatting kat IRC dalam tahun 1999. Umur aku time nie baru 25 tahun dan Fira pula baru 19 tahun. Dia duduk menyewa di luar, kalau tak silap aku kat area pantai dalam. Naik basikal jer dari rumah sewa ke UM. Aku bekerja di sebuah syarikat automotif manakala dia nie student UM dalam bidang perakaunan. Mula-mula chat...

Tag: fira Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Seorang virgin ( anak dara ) bermaksud seorang wanita yang tidak pernah mengadakan hubungan seks. Kedaraan adalah satu peringkat yang mana seorang wanita tidak pernah mengadakan seks. Ia berasaskan daripada perkataan latin "virgo", yang bermaksud "wanita yang tidak berpengalaman dalam seks", biasanya digunakan atas budak, tetapi juga digunaka pada wanita tua, atau tuhan-tuhan wanita.
Karangkan "buat kali pertama" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2016 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)