Buat kali pertama Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Buat kali pertama Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Buat kali pertama

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
1
2
3
4
5
»

Aku Jadi Pengantin Muridku

 
Terserah: 09/06/2015 Dikarang oleh: Karl the Gross 0 Ulasan

Aku merupakan seorang mahasiswi keturunan Chinese dari Medan yang bisa tergolong sebagai pendatang baru di Jakarta. Aku merantau ke Jakarta sendirian untuk melanjutkan pendidikanku di sebuah universitas swasta di Jakarta Barat. Sehari-harinya aku bekerja sebagai guru les privat yang mengajar anak-anak sekolah yang pada umumnya adalah anak-anak SMP...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Nafsu

 
Terserah: 07/06/2015 Dikarang oleh: saifwira 0 Ulasan

Namaku Fadel dan aku akan menceritakan hubungan sex dengan kakakku sendiri dengan tubuh seksi dan cantik yang membuat lelaki normal terkagum padanya. Sejak aku SMA aku tinggal berdua bersama kakak perempuanku Ericha yang biasa ku panggil kak Icha di sebuah rumah kontrakan. Sedangkan orangtuaku tinggal di kota yang berbeda karena urusan bisnis. Saat...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

1st time akhirnya

 
Terserah: 04/06/2015 Dikarang oleh: anonymous25 0 Ulasan

Sekadar nak share my 1st time experience, yg mana aku agak terkejut juga bila kenang-kenangkan balik, sebab aku konon-kononnya nak simpan teruna aku ni sampai wedding day la konon. Heh. Nafsu bila dah ligan, xyah nak menyesal la.. Anyways, I'm a 181cm tall, badan average and maintained, pernah couple beberapa kali. awek aku kali ni, yang ke enam. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Siti wanita bandar

 
Terserah: 31/05/2015 Dikarang oleh: boko qantara 0 Ulasan

nama aku org panggil mat,aku baru tamat spm, aku tinggal ngn org tuaku kt satu kampung jauh dipedalaman. kt sebelah umah aku ni rumah nenek tua yg tinggal sorg, tapi jarak antara rumah kami tak la dekat sgt,biasala rumah org kampung pedalaman. nak jadikan cerita, satu hari tu cucu nenek ni datang menziarahi neneknya.sepasang suami isteri, jam...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Fira Student UM

 
Terserah: 22/05/2015 Dikarang oleh: man xxxxxxxx 0 Ulasan

Aku kenal dengan Fira nie bila main chatting kat IRC dalam tahun 1999. Umur aku time nie baru 25 tahun dan Fira pula baru 19 tahun. Dia duduk menyewa di luar, kalau tak silap aku kat area pantai dalam. Naik basikal jer dari rumah sewa ke UM. Aku bekerja di sebuah syarikat automotif manakala dia nie student UM dalam bidang perakaunan. Mula-mula chat...

Tag: fira Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Basah di ranjang

 
Terserah: 13/05/2015 Dikarang oleh: wootwoot123 0 Ulasan

Tugas kelompok bersama vannessa Helo, pada cerita ini gua sendiri Ryan, gua kuliah semester 8 jurusan TI di kampus B dibilangan Jakarta barat. Gua orangnya cuek abis, males gaul, tapi menurut cewe cewe kampus gua misterius. Day after day gua jalanin rutinitas ngampus seperti biasa. Ampe suatu hari saat matkul struktur data atau biasa kami bilang s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Pengalaman pertama Anita

 
Terserah: 17/04/2015 Dikarang oleh: deathninja 0 Ulasan

aku kat sini nak ceritakan pasal pengalaman seks bebas yang berlaku dalam keluarga aku. Nama aku Rozie.Umur 40 tahun dan suami aku namanya Hamid. Sepanjang 15 tahun perkahwinan, kami di kurniakan 3orang anak. Anak sulung namanya Jefri, berumur 14 tahun.Anak kedua perempuan, Anita, 11 tahun, bersekolah tahun 5 Dan yang akhir Suhana, 9 tahun, sekolah...

Tag: dara, ayah, anak Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Wajah di cermin

 
Terserah: 10/03/2015 Dikarang oleh: kloseklose 0 Ulasan

Kutatap lagi wajahku di cermin...., wajahku tampak kusut, air mataku sudah kering. Aku tidak mau begini... ini bukan zaman siti nurbaya lagi..., kenapa nasibku seperti ini ??? dijodohkan dengan orang yang gak aku kenal...,dengan orang yang gak aku cinta. Tapi mau gimana lagi, nasi sudah menjadi bubur, aku gak mungkin menolak keinginan orang tuaku. ...

Tag: suami, kemaluan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Warti, Si Penjual Jamu

 
Terserah: 09/03/2015 Dikarang oleh: rafki 0 Ulasan

Wajah wanita itu cukup manis dengan pipi berisi dan kemerahan, kulit wajahnya halus sekali dan ia memakai sarung serta menggendong bakul jamu, selendang yang mengikat bakul jamunya melintang didadanya dengan ketat sehingga menojolkan payudaranya yang kulihat sungguh amat indah dan menantang, mungkin ukurannya 36, pokoknya aku sungguh terangsang se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Pengalaman tak dilupa (2)

 
Terserah: 02/03/2015 Dikarang oleh: epiq5169 0 Ulasan

Esoknya lepas breakfast aku datang menghampiri Zaharah di tepi kolam mandi rumahku, isteriku masih tidur baru balik sekejap tadi tak sempat minumpun cuma sempat memberikan ciuman good morning sambil tangannya meraba koteku (habit kami bila bercium pagi dia raba kote dan aku raba burit). Aku tanya everything ok dia angguk so Abang nak mintak favour ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Pengalaman tak dilupa (1)

 
Terserah: 02/03/2015 Dikarang oleh: epiq5169 0 Ulasan

Isteriku mempunyai seorang sepupu perempuan yang masih menuntut di U dan memang aku kenal baik dengannya serta Ibu bapanya malah kalau aku free ada juga aku datang menjenguknya di kampus. Masa berjalan sedar tak sedar ia telah melangkah ke tahun akhir di mana sebuk dengan projeklah entah apa-apa lagi yang aku kira agak bertambah berbanding zaman ak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Aku dan pakwe

 
Terserah: 02/02/2015 Dikarang oleh: AkuTerror 0 Ulasan

Semalam merupakan malam yang indah kerana aku pertama kali melakukan seks dengan pakwe aku, nama dia khalid. Panggil Lid.Kami saling membahasakan diri kami papa dan mama. Biasalah...saat bercinta semuanya indah belaka...sebagaimana seks dengan Lid semalam. Takkan aku lupakan. Kami main dalam bilik Lid. Semuanya berpunca daripada Lid memainkan cerit...

Tag: pakwe, pertama kali Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Intai dan Pancut

 
Terserah: 25/01/2015 Dikarang oleh: AkuTerror 0 Ulasan

Aku baru menghabiskan kerja sebagai pelajar praktikal di sebuah syarikat di Johor. Kepalaku pening setelah berhadapan dengan komputer selama 8 jam. Bayangkan.. Hehe, tapi ada juga masanya aku luangkan untuk ww.sumbercerita.com. Dipendekkan cerita, aku pun berhenti untuk makan di sebuah restoran. Itu kali pertama aku singgah di restoran itu. Samb...

Tag: intai, bini Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Aku dan amoi (2)

 
Terserah: 24/01/2015 Dikarang oleh: AkuTerror 0 Ulasan

Ceritanya begini; pada suatu hari sewaktu aku bertugas shift pagi, aku bertugas seperti biasalah, masa tu perniagaan belum bermula lagi,jadi aku buat rondaan sekitar bangunan tersebut, semasa aku buat rondaan di tangga kecemasan aku ternampak seorang gadis cina berpakaian sekolah sedang duduk mencangkung mengadap dinding. Jadi aku sergahlah dia, m...

Tag: amoi, aku , pancut dalam Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Aku dan amoi (1)

 
Terserah: 24/01/2015 Dikarang oleh: AkuTerror 0 Ulasan

Satu hari tu aku telah didatangi oleh seorang gadis cina untuk loan kereta Perdana . Kira used car la tu...Masa dia masuk ke pejabat aku staff yang berada di depan kounter depan kira jelous jugak tenguk gadis cun carik aku...Oh ya..nama amoi ni Theressa. kerja sales girl kat Sun Way Lagoon...Dia merayu abis kat aku untuk rekomen kan loan dia cepat...

Tag: amoi, sedap, pancut dalam Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Terjebak

 
Terserah: 23/01/2015 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Aku tinggal di asrama sebuah sekolah perempuan. Semua murid di sekolah ini adalah pelajar wanita. Pada satu hari Sabtu Nadia mendekatiku yang sedang baring-baring di katil. Pada hari Sabtu kami dibenarkan keluar asrama ke bandar. Hari itu aku tak ada mood nak keluar apalagi wang saku sudah habis. “Liza, awak tak boring ke baring-baring saja?” Na...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.736 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Seorang virgin ( anak dara ) bermaksud seorang wanita yang tidak pernah mengadakan hubungan seks. Kedaraan adalah satu peringkat yang mana seorang wanita tidak pernah mengadakan seks. Ia berasaskan daripada perkataan latin "virgo", yang bermaksud "wanita yang tidak berpengalaman dalam seks", biasanya digunakan atas budak, tetapi juga digunaka pada wanita tua, atau tuhan-tuhan wanita.
Karangkan "buat kali pertama" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)