Amput Virgin - Buat kali pertama cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Amput Virgin

Telah dihantar: 26/04/2007 Dihantar oleh: MiraGirl 0 pandangan  

Amput Virgin
Amput Virgin

ok, masa tu aku baru form 2 ada awek le konon baru form 1.
Before tu sumpah tak pernah buat.
awek ni nama dia Pauline, kiut abis wa cakap.
hari tuh gi sekolah awal kelas sebelah petang..agak-agak jam 10 pagi gitu jumpa si pauline ni
belakang Dewan sekolah,
saja nak dating ler ni. Masa datingtu aku try le nak pegang tetek pauline yang
baru nak naik ni..sebab kucup-kucup ni dah biasa dah buat ngan dia. dia tak
kisah lak aku raba tetek dia. aikkhh..aku rasa cam cerah je masa depan..pastuh
cuba lak selak skirt dia..raba2 peha sampai le jumpa puki..uiishhh gua cakap penya la lazat
gebu je puki..pastuh rasa basah-basah lak..butuh aku dah keras abis dah..maklumle tak nah buat rasa cam nak muntah lak butuh aku ni...
cepat2 aku tarik pauline gi sebelah pagar masuk kebun getah tah tauke mana..tarik seluar dalam dia yang dah basah ...pastuh cepat2
rendam batang aku ...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Amput Virgin" juga telah membaca

» Buat kali pertama Kisahku Yang Pertama » Biasa Terlanjur Basah Ya Sudah 02
» Antara keluarga Aduh ayah » Buat kali pertama Satu Malam
» Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu » Biasa Terbuai
» Buat kali pertama Tuition (part 2) » Antara keluarga Mak Su
» Buat kali pertama Aku dan Ani » Buat kali pertama Radzy
» Buat kali pertama Tuition (part 1) » Perbezaan umur Nafsu serakah
» Antara keluarga Cermin antik » Buat kali pertama Minah Lepak
» Perbezaan umur Aku dan kak ina » Buat kali pertama Kehebatanmu Ayu (1)
» Buat kali pertama Hilangnya keperjayakaanku » Perbezaan umur Senior
» Buat kali pertama Kehebatanmu Ayu (2) » Anggota polis Ditangkap Polis

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Antara keluarga Mak tiri
Antara keluarga Hilangnya Keperjakaanku
Homosektual Hendak Lagi (1)
Homosektual Hendak Lagi (3)
Homosektual Hendak Lagi (2)
Lebih banyak cerita

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)