Baru Nak Belajar - Buat kali pertama cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Baru Nak Belajar

Telah dihantar: 15/01/2008 Dihantar oleh: gerabak 0 pandangan  

Baru Nak Belajar
Ni nak cerita lah pasal pengalaman zaman persekolahan dulu. Hari tu kelas abis awal, macam biasa aku ajak member pergi lepak kat taman riadah, port kita orang. Kalau dah lepak dengan member tempat camtu biasa lah apa lagi kalau tak bersembang pasal awek masing-masing. Cuma aku aje yang belum ade lagi, mungkin sebab aku ni memilih sangat sejak break-off dengan awek aku. Ego lah katakan.

Tiba-tiba saja ternampak 2 orang awek dari sekolah perempuan dekat kawasan tu sedang berjalan seperti mencari satu tempat untuk mereka duduk. Aku pun apa lagi, pasang susuk lah! Ini lah 'chan' aku nak tunjuk terror kat depan member-member.

Akupun mulakan langkah macam seorang perwira.. Tunjuk macho lah konon..

"Hai" aku menyapa kat dia orang. Mereka hanya balas senyuman kat aku.
"U berdua ni baru balik sekolah ke?" tanya aku lagi.
"Ya.." dengan nada sombong mereka menjawab.
"Eh jual mahal nam...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Baru Nak Belajar" juga telah membaca

» Buat kali pertama Satu Malam » Buat kali pertama Hilangnya keperjayakaanku
» Biasa Terlanjur Basah Ya Sudah 02 » Buat kali pertama Kehebatanmu Ayu (2)
» Buat kali pertama Minah Lepak » Antara keluarga Aduh ayah
» Antara keluarga Mak Su » Buat kali pertama Kisahku Yang Pertama
» Perbezaan umur Aku dan kak ina » Biasa Terbuai
» Buat kali pertama Tuition (part 1) » Anggota polis Ditangkap Polis
» Antara keluarga Cermin antik » Buat kali pertama Tuition (part 2)
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu
» Buat kali pertama Kehebatanmu Ayu (1) » Perbezaan umur Senior
» Buat kali pertama Radzy » Buat kali pertama Aku dan Ani

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Perbezaan umur Kak Esah Manis
Perbezaan umur Scandel Si Pemandu Tua
Penipuan Boss aku...
Bilik sembang Kawanku
Buat kali pertama Malam Camp Fire

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)