Beromen dengan amoi salon - Buat kali pertama cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Beromen dengan amoi salon

Telah dihantar: 13/07/2009 Dihantar oleh: 16 1/2 cm man 0 pandangan  

Beromen dengan amoi salon
Cerita ni terakam dalam sejarah silam hidup aku tiga tahun dulu,masa tu aku masih lagi bersekolah(sekolah menengah lagi masa tu,dalam tahun 2004/05 kalau tak silap aku la,form five kot),nak kata aku pro dalam hal-hal sex ni tak juga , tapi kalau sex tu katanya sedap la , kalau bab melancap @ masturbation aku boleh dikatakan expert la , ramai la artis-artis aku khayalkan tak kira malaysia ka indonesia atau antarabangsa , dah habis bergelen-gelan air mani untuk diorang tu.Apa nak kata kan main sabun pun best nak-nak lagi la kalau beromen , serius aku cakap masa tu memang aku tak pernah buat kerja-kerja menjolok puki ni......

Nak dijadikan cerita bila aku kena amaran dengan cikgu displin disebabkan rambut aku yang panjang,dia siap bagi aku duit untuk pendekkan rambut aku ni,dia cakap biar macam rekrut tentera,aku lagi-lagi la ok orang dah bagi duit kan ..lepas ja sekolah aku terus pegi kedai beli pisau cukur,baki duit tu aku boleh enjoy,cukup untuk 2-3 hari bekalan rokok aku tu..sambil...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Beromen dengan amoi salon" juga telah membaca

» Buat kali pertama Aku dan Ani » Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 1)
» Kecurangan Karyawan asing » Biasa Sex... sex... sexy
» Biasa Kau kulum penisku resti » Kecurangan Mulusnya pancar kakak
» Kecurangan Tante Nina » Kecurangan Selimut
» Perbezaan umur Aku jadi pemuas nafsu ibu guru yang cantik sekali » Biasa Eka Gadis Medan
» Buat kali pertama Elvina » Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 1)
» Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu » Biasa Kekasihku, tunaganku
» Biasa Kostan-kostan kota kembang » Biasa Akibat sering di tinggal suami
» Biasa Sex, sex dan sex » Kecurangan Bini Orang
» Secara kumpulan Desahan santi DKK » Antara keluarga Nikmatku dengan mama

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)