Diari Seks Teruna - Buat kali pertama cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Diari Seks Teruna

Telah dihantar: 24/06/2011 Dihantar oleh: bisangaceng 0 pandangan  

Diari Seks Teruna
Entah brapa umur aku tme aku mula mengenali seks. Mungkin sklah rendah lgi kot. Tp tme tu aku Cuma mendalami ilmu seks melalui pengelihatn jer. Tngk cta blue le. Aku ni bukan lah pencinta seks yang hebat. Ya,aku bukan hebat. Seks sebenarnya bukan dikira kekerapannya,bukan disukat kekuatan si dia. tp bagi aku,seks yang sempurna adalah asmara yang mengaitkan kepuasan, saling memahami,interaksi semasa seks dan melibatkan perasaan cinta kepada pasangan. Aku tercari2 elemen2 ini ketika melakukan persetubuhan dengan pasangan,dlam erti kata saintifiknya…aku ni sexs excited(ketagihan seks) Apa yang pasti aku mula melangkah ke dunia seks ni msa aku berumur 17. Time aku frm 4 aku kenal dengan sorang gds. Dia satu kelas ngan aku,lyne. Dia ni kira antara yang cun jgak kat klas aku. Body dia tkyah ckap ,mmg ngam la. Dalam bacaan aku,susuk dia ssuai la dngan tbuh aku yang sederhana bsarnya. Klau dpat mmg pergghh.!! Tp tme tu aku tak la minat sngat kat dia. Coz bnyak lagi awk2 yang lagi cun parasnya ...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Diari Seks Teruna" juga telah membaca

» Antara keluarga Liza, adik iparku » Biasa Terjebak dalam suasana romantis
» Secara kumpulan School lovers » Kecurangan Bini Orang
» Antara keluarga Adik iparku » Kecurangan Aku Curang
» Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 2) » Pasangan Kenangan Lain Bersama Sopirku
» Pasangan Duda dan janda part 2 » Perbezaan umur Cinta seorang napi
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 1)
» Antara keluarga Tuan Din » Secara kumpulan Sex party
» Kelab seks Pesta sex » Kecurangan Klien langganan
» Biasa Tubuh mugil Susan » Pasangan Duda dan janda part 1
» Perbezaan umur Bapak kost » Penipuan Bayar Hutang

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Lesbian Adik angkat
Kecurangan Siapa yang kena
Kecurangan Epol dan aku
Buat kali pertama Pecah Dara Malam Pertama
Perbezaan umur Jilat Kelentit
Antara keluarga Berkabung
Buat kali pertama Penyelia kilang
Buat kali pertama Sama-sama mahu
Kecurangan Ibu mentua ku
Kecurangan Ibu mentua ku
Antara keluarga Mentua oh mentua (2)
Antara keluarga Mentua oh mentua (1)
Kecurangan Akal menantu
Kawasan terbuka oo mak siti
Lebih banyak cerita

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)