Lubang pertamaku, lubang bini orang - Buat kali pertama cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Lubang pertamaku, lubang bini orang

Telah dihantar: 17/01/2011 Dihantar oleh: sparda dante 0 pandangan  

Lubang pertamaku, lubang bini orang
Kisah ni perkara sebenar dalam hidup aku.selama hidup aku tak penah lagi aku main dgn bini org.ni la kali pertama aku rase dalam hidup.cukup indah sekali.die tu aku ringkaskan name die nurul je.name penuh tak yah bagitau.die tu dulu bekas awek lame aku.tapi mase kapel dulu aku tak penah buat ape2 dgn die.tapi satu hari kiteorg berjumpe semula dgn tak sengaja.aku dapat tau die dah kawen.anak dah satu.so kiteorg pun bertukar2 la no hp.hari2 msg.then lame2 say sayang2 plak.die tangkap cintan dgn aku.aku pun ade gak rase syg kat die.tapi biase2 je.tak lebih2.mungkin hati pompuan.syg terlebih.satu hari die ajak berjumpe.aku ajak jumpe kat luar.tapi die takut nanti ade org nampak kiteorang date.so die ajak aku dtg rumah die.so tak nak bg kantoi die dtg jemput aku.naik kereta die.masuk rumah die mcm pencuri je.heheheh...nasib baik org tak nampak.so kiteorg lepak2 je kat rumah.minum2.tgk tv.seingat aku mase tu jam menunjukkan pukul 1 tghr.die duduk sebelah aku.cite pasal masalah rumahtangga di...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Lubang pertamaku, lubang bini orang" juga telah membaca

» Lesbian Umur 12 tahun aku sudah lesbian » Perbezaan umur Majikan dan Pembantunya
» Antara keluarga Ibu mertuaku » Perbezaan umur Nafsu serakah
» Antara keluarga Nikmatku dengan mama » Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 1)
» Antara keluarga Mak Su » Antara keluarga Ibu mertuaku yang pemarah (1)
» Pasangan Duda dan janda part 2 » Antara keluarga Ibu mertuaku yang pemarah (2)
» Perbezaan umur Cinta seorang napi » Pasangan Duh suamiku hanya baik kepada orang lain
» Antara keluarga Kisah dari ibu-ibu » Antara keluarga Ibu Tiri Ku
» Biasa Akibat sering di tinggal suami » Kecurangan Kain Dijemuran
» Antara keluarga Mamiku » Seks aniayaan Permainan gila
» Kawasan terbuka Rinduwati » Biasa Nyokap yang manis

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)