Main dgn budak dr sarawak - Buat kali pertama cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Main dgn budak dr sarawak

Telah dihantar: 19/01/2010 Dihantar oleh: hitamgagak 0 pandangan  

Main dgn budak dr sarawak
Helo aku man umur 25 ni nak cita pengalaman aku pertama kali main dgn seorg budak dr sarawak.nak jd cerita aku kenal dgn budak ni semasa keje kilang kat perak umur tua dua tahun dr aku.mula2 keluar 2 aku tak ada la wat ape2 bila dak kali ke 3 aaku dah pandai ciium pipi 2 pon takut2al mak lum la line tak clear,masa 2 aku pakai moto aje lepak tempat gelap.ada satu hari 2 tengah lepak2 dlm gelap di satu tempat kat kawasan perak kat mane tak yah bg tau rahsia.sambung blk cam biasa la aku cium pipi tp mlm 2 aku nekad nak cuba lebih sikit mula2 pipi pas 2 aku cuba pulak g kat bibir opss lupa name minah ni yen.semasa aku g kat bibir dia n mau cium dia tak tolak apo lg aku bantai la semolot mulut dia masa 2 batang aku dah keras dlm seluar aku mau aje aku keluarkan tp takut.akutak lame lepak kat tempat gelap ni.tau2 je la kawasan perak ni kuat jabatan agama buat operasi.semasa nak hantar minah ni blk rumah sewa dia aku dgn nekad cuba bw tangan dia yg tengah peluk aku ke kotek aku yg tengah kera...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Main dgn budak dr sarawak" juga telah membaca

» Buat kali pertama Elvina » Secara kumpulan Sex party
» Biasa Indah gue di warnet » Kelab seks Sensation of My Campus 01
» Secara kumpulan Kisah Rima (1) » Kelab seks Sensation of My Campus 05
» Biasa Merengkuhkenikmatan Ausie girls » Secara kumpulan School lovers
» Kecurangan Semalam dengan atasan » Secara kumpulan Dua campur satu
» Secara kumpulan Tiga cewek cantik » Perkosaan Hilang kehormatan
» Perkosaan Perkosaan ustazah hanim » Antara keluarga Wati anak saudaraku
» Antara keluarga Cermin antik » Secara kumpulan Desahan santi DKK
» Secara kumpulan Awalnya Chatting » Secara kumpulan Dewi dan tante Anis
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Pasangan Suhaila

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)