Anal Seks - Dubur cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Anal Seks

Telah dihantar: 17/04/2008 Dihantar oleh: varius 0 pandangan  

Anal Seks
Ini cerita gue pertama kali gue melakukan "Anal sex", hubungan sex lewat Anus (dubur), ternyata lebih enak.....dari pada lubang yang di depan.. Sebut saja nama gue Doddy , kebetulan gue punya hobby "ngebreak"
Suatu kali gue ngobrol sama yang namanya Gita (sebut aje gitu) sampai akhirnya ue janjian ketemu sama dia di Restoran. Orangnya sih kalau dari tampang biasa aja,umurnya baru 24 tahun tapi yang membuat gue tertarik, cara dia berpakaian, dia pakai celana jin's ketat di tambah t-shirt yang ngepres jadi itu tonjolan sigunung kembar, bikin mata laki laki melotot..waktu gue salaman tanganya hangat, halus putih terus ada sedikit bulu bulu lembut, diotak gue kepikir gimana ya kalau orang ini bugil? pasti lebat punya bulu bawahnya, ternyata kalau lagi tersenyum..Cakep juga ya..terus do'i duduk disamping gue, tapi ni cewek duduknya rapet banget padahal sebelah sana masih lega (kebetulan......
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Anal Seks" juga telah membaca

» Biasa Ana yang gila sex » Antara keluarga Aduh ayah
» Antara keluarga Daniel Iskandar » Perkosaan Kisah Sial
» Dubur Memoriku » Dubur Rizal
» Kecurangan Main Dgn Jantan India » Antara keluarga Nikmatku dengan mama
» Antara keluarga Angan2 Menjadi Kenyataan » Antara keluarga Asmah
» Antara keluarga Cermin antik » Dubur Bercinta Gaya Anjing
» Antara keluarga Mak Su » Pasangan Kisah Suami Isteri
» Antara keluarga Mak dan anak sama hebat » Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu
» Buat kali pertama Aku dan Ani » Perbezaan umur Mat Salleh Berbulu katanya..
» Binatang Nikmat tidak terbayang » Secara kumpulan Sex party

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)