Budak terbiar - Dubur cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Budak terbiar

Telah dihantar: 27/11/2011 Dihantar oleh: kine martin 0 pandangan  

Budak terbiar
Aku berusia 35 thn,aku memang teringin nk main dgn budak2 terutama budak lelaki.kali ni aku nk berkongsi cerita ni dgn korang,ianya berlaku 2 thn lepas,ketika aku bersiar2 di k.L..
Agak bosan duduk di rmh,ini kerana aku hanya tinggal seorang,petang tu aku keluar naik kereta g kL,sampai je aku terus parking kereta dan berjalan saja,aku pusing2 area petaling straight,agak lama berjalan aku pun duduk di tembok utk berehat sambil isap rokok.semasa aku duduk di situ ada seorang budak juga duduk berhampiran aku,kelihatan pakaian nya tidak terurus.agak comot.tp wajah nya agak cute,berkulit putih.aku pun pergi ke arahnya,aku tanya dia dtg dengan sape & tinggal di mana.kemudian dengan nada sedih dia beritahu yg dia telah di halau oleh keluarga pak cik nya 3hari lepas.kini dia tiada tempat tinggal dan tiada pakaian.dia yang hanya berbaju t-shart & berseluar pendek ketika itu agak menggairahkan ku.niat jahat ku tiba2 muncul..
Kemudian aku terus membawa budak itu menuju ke kereta & meman...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Budak terbiar" juga telah membaca

» Antara keluarga Pengalamanku dengan Wira » X Files Adikku kekasihku
» Homosektual Aku Budakmu » X Files Maria ku sayang
» Buat kali pertama Keponakkanku Nina » Homosektual Aku Dan Guruku
» Perbezaan umur Aku jadi pemuas nafsu ibu guru yang cantik sekali » Biasa Sudah 5 bulan suamiku tak pulang
» Perbezaan umur Akibat Berenang Bugil » Homosektual Aku Dan Ustadku
» Kecurangan Mamaku gaul » Perbezaan umur Anak Tatangga yang menggairahkan
» Buat kali pertama Kisah budak sabseraws » Antara keluarga Mona=aah
» Antara keluarga Tamat » Antara keluarga Hilangnya Keperjakaanku
» Antara keluarga Ayahku hebat » Antara keluarga Daniel Iskandar
» Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu » Antara keluarga Liza, adik iparku

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Homosektual Batang muda
Perbezaan umur Budak terbiar
Perbezaan umur Kelas renang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)