Juburku (4) - Dubur cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Juburku (4)

Telah dihantar: 06/05/2011 Dihantar oleh: melati indah 0 pandangan  

Juburku (4)
Kali ni pengalaman ku berlaku di rumah kawan suamiku yang bernama Helmi.Setibanya disana aku melihat Helmi dan isterinya Suhana.Kasim dan isterinya mila,Shahril dan isterinya Mawar serta Lim dan isterinya Alice.Mereka semua tengah leka makan dan berborak dengan alunan muzik jazz yang agak menenangkan.
"Hei Roslan si pelir kuda dan isterinya dah sampai"sambil semua yang hadir memandang pada kami dan tersenyum.Mereka bersalam dengan suamiku sambil ketawa besar.Aku pun salam semua isteri2 mereka.Dalam ramai2 aku agak isteri helmi yang paling senior cz umurnya dah 45 tahun tapi masih cantik.Tapi jubur aku paling seksi kat situ.Hehe
Orang terakhir yang aku salam ialah Kasim.Sebaik aku tarik semula tangan ku selepas bersalam,dia sengaja mengusap juburku yang seksi dengan lembut sambil berkata"cantik nya ur wife ass"membuatkan aku dengan tak sengaja menampar mukanya dengan kuat.Suamiku terus mendapatkan aku dan menarik aku ke dapur dan menerangkan yang party ni adalah part...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Juburku (4)" juga telah membaca

» Kecurangan Suami punya will, aku punya selingkuh » Biasa Nikmatnya anak SMU
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Buat kali pertama Elvina
» Perkosaan Perkosaan ustazah hanim » Perkosaan Hilang kehormatan
» Perbezaan umur Kenikmatan gadis 14 tahun » Kecurangan Rezeki tak diduga
» Biasa Suziewati » Kecurangan Semalam dengan atasan
» Kecurangan Bini Orang » Perkosaan Misteri Rumah Kosong
» Perkosaan Mahasiswi Yang Dijebak » Anggota polis Ditangkap Polis
» Kecurangan Istriku selingkuh dengan bule » Pasangan Malam Paling Panjang
» Kecurangan Oh Azizah » Perbezaan umur Senior
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 2)

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)