Aksi dahsyat perempuan mengandung - Hamil cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Aksi dahsyat perempuan mengandung

Telah dihantar: 07/07/2009 Dihantar oleh: dayung8748 2 pandangan  

Aksi dahsyat perempuan mengandung
Just to kongsi, aku mula2 perasan yang aku suka perempuan mengandung masa aku kecik. Time tu heboh kampung aku jiran aku beranak kat rumah. Masa tu budak2 tak sekolah lagi. Jadi parent tak bagi pi tengok. Aku excited nak tau camana. Maklumla budak2 suka ambil tahu.
Jadi masa aku budak lagi, aku perasan aku ada semacam feeling kat pompuan perut besar ni.
Time dulu mana ada internet, aku ambil pensil dan kertas, lukis kat buku latihan kosong. Lukis gambar orang lidi, perut besar. Aku tak pandai lukisan. Org lidi pun jadi la. Lepas lukis terus padam. Takut kantoi..
Pastu ada tv tayang cerita ada pompuan mengandung. AKu ikut siri tv tu. Bila saja parent bawa aku shopping, aku ushar juga.
Tapi time tu lum akil baligh, air mani lum terbentuk lagi. Jadi tiada sangat perasaan teruja tu.
Bila datang zaman internet, gambar2 pregnant ni begitu mengujakan aku. Terpancut dlm seluar pasai terkejut ngn banyaknya gambar dlm internet ni. Bila dah ada youtube, lagi aku teruja sebab banyak vide...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#2 pompuan mengandung

Ditulis oleh hablurhitam  19 Ogos 2009
aku pun suka gak pompuan mengandung.TApi kalo pancut masa usha tu takde la. Aku guna sumber lain mcm cite atau video.

#1 pompuan ngandung

Ditulis oleh ayie8890  17 Julai 2009
saya pon suka jgk pd pompuan ngandung nie.. x tau lar nape... kalo ader crite best2 @ video blh lh tkr2 ngan sy..

Pembaca "Aksi dahsyat perempuan mengandung" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Antara keluarga Kelazatan Tubuh Mama
Pasangan Boss aku
Perbezaan umur Kepuasan Atan
Perbezaan umur Makcikku mengidam
Antara keluarga Godaan
Buat kali pertama Kasih disemai
Secara kumpulan Nikmat seks bertiga
Perbezaan umur Ibu Della
Antara keluarga Ngentot Tante Ida

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)