Merogol Ustazah Azira di luar sekolah - Hamil cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

5
Merogol Ustazah Azira di luar sekolah

Telah dihantar: 04/02/2011 Dihantar oleh: acut 1 pandangan  

Merogol Ustazah Azira di luar sekolah
Pada suatu hari, Ustazah Azira mendapat panggilan talefon di rumahnya dari salah seorang perogolnya, iaitu Amir. Dia memberi tahu dia ingin berjumpanya pada awal pagi esok di hadapan sekolah. Malah, menyuruh ustazah azira menipu suaminya yang dia terpaksa pergi keluar out-station beberapa hari di Johor mengikuti kursus perguruan anjuran kementerin pelajaan.

Pada mulanya ustazah azira berkeras menolak ajakan amir itu, malah menggertak akan memberitahu pihak polis sekiranya amir mengganggunya lagi. amir berkata
"Baik..kalau itu yang kamu nak..tapi sebelum tu cuba kamu check peti surat rumah kamu tu...ada bungkusan menarik untuk kamu tengok..hehehe..aku tunggu kamu esok kat sana ye..sayang..." ujar amir ketawa.

Ustazah azira yang panik mendengar kata-kata amir itu pun terus keluar dari rumah untuk mengambil bungkusan itu. Rupa-rupanya, didalamnya ada sekeping DVD.

Ustazah azira yang kebetulan berseorangan dirumah terus memasang DVD itu, dan terpampangla aksi-aksinya di rogol ole...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#1 ummm

Ditulis oleh sfz11  05 April 2014
sambung please

Pembaca "Merogol Ustazah Azira di luar sekolah" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Perkosaan Azira kena lagi
Seks aniayaan Merogol Ustazah Azira
Seks aniayaan Ustazah Azira
Perkosaan Azira

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)