Seks dengan isteri kawan - Hamil cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

3
Seks dengan isteri kawan

Telah dihantar: 20/04/2007 Dihantar oleh: maisarahniza123 1 pandangan  

Pemain audio
Seks dengan isteri kawan
citer ni berlaku masa aku dah jadi bini org, actually aku kenal dgn hubby angkat aku ni masa b4 kahwin lagi (aku kahwin dengan org lain sbb hubby angkat aku ni suami org), tapi masa tu semua berjalan dengan lancar, takde sebarang aksi yang mengghairahkan pernah berlaku antara kami. tapi entah kenapa sejak aku kahwin banyak perkara yg dah terjadi antara kami, dari yg ringan2 sampai yg berat2 (faham2 je la).. kami selalu lakukan phone sex sampai masing2 klimax, ntah mcmana 1 hari tu aku takle klimax n nafsu aku meronta2 untuk dipuaskan...masa tu waktu lunch hour, then kami decide untuk pegi opis dia (masa ni 1st time aku nak 'main' dgn dia), on the way tu kami dua2 diam, aku rasa bersalah giler dgn suami aku sampai aku tanya pada hubby angkat aku 'sayang, btol ke apa yg kita nak buat ni'? then dia kata klu taknak dia bleh patah balik, aku ckp carry on la.. then bila sampai opis dia aku...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#1 seks dengan isteri kawan

Ditulis oleh mohd tafif  07 Januari 2010
amat seronok.bgus jln citanya

Pembaca "Seks dengan isteri kawan" juga telah membaca

» Biasa Tubuh mugil Susan » Kecurangan Tante Nina
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Buat kali pertama Kenikmatan Wulan
» Kecurangan Klien langganan » Biasa Elegi buat Ratna (2)
» Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 1) » Lesbian Felicia
» Perbezaan umur Tante Pang » Kecurangan Janda kota kembang
» Buat kali pertama Satu Malam » Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 2)
» Biasa Indah gue di warnet » Biasa Terjebak dalam suasana romantis
» Biasa Terbuai » Kecurangan Guru les
» Kawasan terbuka Ceritaku dan Lia » Perbezaan umur Anak Tatangga yang menggairahkan
» Kecurangan Selimut » Perbezaan umur Cinta seorang napi

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)