Pengawas Sekolah - Homosektual cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Pengawas Sekolah

Telah dihantar: 01/09/2011 Dihantar oleh: Budak16 0 pandangan  

Pengawas Sekolah
Jadi korang bacalah dengan badan yang releks.

Khairi baru sahaja dilantik menjadi pengawas di sekolahnya. Khairi memang sudah lama teringin nak jadi pengawas sebab ada seorang pengawas perempuan dia minat gila. Jadi perlantikan dia sebagai pengawas membuka ruang untuk dia tackle perempuan tu yang bernama Hairina.

Pada hari ini, Khairi bertugas menjaga block, tiba-tiba si Hairina muncul di depan mata Khairi. Terus melonjak hati Khairi.

“Khairi petang ni kau ada buat papa tak” “tak kut asal” “kalau boleh aku nak ajak kau keluar” “boleh je, kul berapa” “5 lebih ok gak”

Khairi memang sangat gembira mendengar pelawaan ini. Bolehlah dia buat move hari ini. Asik- asik dengar kawan-kawan dia je bercerita pasal pengalaman dia orang, sekarang masa Khairi pula menceritakan pengalaman dia. Tengah-tengah Khairi duduk termenung memeikarkan cara paling best untuk dia bersama Hairina, ketua pengawas “Hassif” pula datang.

“yo Khairi, petang ni datang rumah aku” “asal” “buat kerja pengaw...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Pengawas Sekolah" juga telah membaca

» Homosektual Kulum nikmat » Homosektual Sepi Yang Terubat Jua 2
» Kecurangan Norlin » Perbezaan umur Mak temah
» Kawasan terbuka Cerita Dalam Bus » Kecurangan Nikmat Istri Shukri
» Homosektual Rizal dan Cikgu S » Homosektual Pesakitku
» Kecurangan Bini member » Kecurangan Istri Jiranku
» Homosektual Sepi Yang Terubat Jua 3 » Kecurangan Kain Dijemuran
» Perbezaan umur Pak Man » Kecurangan Tetanggaku
» Anggota polis Ditangkap Polis » Perbezaan umur Aku jadi pemuas nafsu ibu guru yang cantik sekali
» Perbezaan umur Ibu Maya yang baik hati » Homosektual Sepi Yang Terubat Jua 1
» Perbezaan umur PakSu Sayang » Perbezaan umur Seminggu dengan tante

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)