Kecurangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Kecurangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Kecurangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
1
2
3
4
5
»

Anak buah ku nani

 
Terserah: 23/01/2015 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Macam ni punya sibuk pekan KL, punya ramai manusia, boleh terserempak ngan anak saudara aku. "Nani, kau buat apa kat KL ni? Kan hari Sabtu lepas kau baru nikah ngan si Nan. Penat-penat ni mai kena teh tarik ngan roti canai sekeping. Pakcik lepas hantar Haidir naik bas balik ke sekolahnya di Seremban. Hari ni dia ponteng. Baru sampai dari Penang ma...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Akibat sangap

 
Terserah: 23/01/2015 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Mungkin akibat tindak refleksi, badan Nina tetiba terasa panas dan mukanya merah. ”Yalah kak…memang sedap sangat….” jawab Niza sambil tangannya menepuk bontot Nina. Terasa seluar dalam nya dah mula basah. ”Niza pun nak beli, banyak kegunaan timun ni kak, lagi besar lagi sedap kak” kata Niza diluar kesedarannya, mungkin hormon seks dah mula meng...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Aku, Nurul dan Khairil

 
Terserah: 23/01/2015 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Aku pula bekerja di sebuah syarikat swasta sebagai eksekutif. Sepanjang aku berkahwin dengan suami aku, dia selalu mengabaikan tanggung jawabnya sebagai suami. Di waktu dia off, dia selalu bermain judi dengan kawan-kawannya. Aku merasa agak bosan bila ditinggalkan sendirian di rumah. Untuk menghilangkan rasa bosan, aku mula berjinak-jinak de...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Pak Ali pahlawanku

 
Terserah: 22/01/2015 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Masih banyak kamar kamar,juga halaman yang luas dan dipenuhi pohon-pohon dan sawah yang cukup luas.Namun rumah ini tidak ada yang merawatnya,yang membersihkannya paling sebulan sekali itupun dengan mengutus pak Ali,yang sekarang masih tinggal bersama orangtuaku.Dialah yang selalu merawat dan membersihkan rumah peninggalan ini setiap bulan.Ia meman...

Tag: curang, hamil Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Ibu kosan

 
Terserah: 21/01/2015 Dikarang oleh: burhannuddin 0 Ulasan

"Tok tok tok" sura pintu kamar kosku yang diketuk dari luar. Pagi itu aku masih tertidur ketika ada yang mengetuk. Aku mencoba bangkit dari tidurku untuk membukakan pintu kamarku yang sedari tadi diketok terus menerus. Baru aku membuka pimtu kamar kosku aku sudah terdengar ocehan dari tante nita menagih uang kos padaku, "He bayu udah tanggal b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Bini orang

 
Terserah: 21/01/2015 Dikarang oleh: burhannuddin 0 Ulasan

Perkenalkan namaku Supriyanto biasa dipanggil Riyan saja biar lebih keren tentunya, umurku 27tahun, tinggi 173cm, kulit kuning langsat, rambut cepak, hidung mancung dan belum menikah. Jujur kuakui aku adalah mantan anggota Pol*si yang telah desersi karena terjerat kasus pesta sex dan menghamili anak orang. Namun itu hanyalah masalalu dan untuk foru...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Kegersangan

 
Terserah: 21/01/2015 Dikarang oleh: burhannuddin 0 Ulasan

Nama gw Ferdi, umur 28 tahun masih single, gw bekerja di perusahaan jasa tranportasi darat di Jakarta, rekan satu bagian gw seorang ibu dengan 3 orang anak, namanya Wanda, umurnya 34 tahun. Jika ada urusan kerjaan & harus ke kantor konsumen, gw selalu jalan dengannya dan ditemani supir perusahaan. Kalau sedang tugas luar seperti ini, gw sering curi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Ohh suamiku... maafkn aku...

 
Terserah: 20/01/2015 Dikarang oleh: notty_gurl 0 Ulasan

Namaku su sekarang 26thn.aku kawin waktu aku 21 thn .Aku bekerja dipejabat sebuah sekolah.RAHSIA TU. Sedikit tentang aku.Aku bersaiz kecil aja ,tinggi ku 156cm , berat 51 kg. Aku ada anak seorang comel, perempuan.disekolah tempat aku bekerja ada seorang guru yang selalu mengusik-usik aku.Memuji dan baik padaku.Dia dahpun berkeluarga.Lama lama...

Tag: batang besar, taman larangan, nikmat Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Pacarku kecanduan kontol

 
Terserah: 17/01/2015 Dikarang oleh: hedixxx 0 Ulasan

Perkenalkan Nama saya Tyo, usia saya 25, saya bekeraja sebagai Team leader di salah satu persahaan di Jakarta. Suatu hari waktu saya buka facebook, saya menemukan nama winy diansyah, pas saya lihat ternyata dia mantan pacar ku waktu dulu bekerja di car****r, di salah satu mal di jakarta utara, akhirnya aku add facebook dia. Besoknya facebook...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Dilanyak Singh

 
Terserah: 15/01/2015 Dikarang oleh: melati abdul karim 0 Ulasan

Didalam hatiku berkata jumpa diwaktu tengahari lebih selamat lagipun di sebelah paginya suamiku sudah pun berangkat ke Brussel.Ku harap dapat lah mengubati kesunyian hatiku.Sementara itu di sebuah CyberCafe,Azril bersama seorang lagi teman beliau yang berbangsa Singh berkongsi satu komputer......'Singh kau tengok tuh aku dah on dengan awek yang pa...

Tag: benggali, isteri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Asmara Terlarang

 
Terserah: 14/01/2015 Dikarang oleh: kaiju 0 Ulasan

Kejadian ini kualami pada tahun 2000-an. Ketika itu aku berumur 31 tahun dan sudah memiliki 2 orang anak yang sudah bersekolah rendah. Suamiku, sebut saja namanya Izwan, adalah seorang pegawai di suatu perusahaan yang terkemuka diIbu negara. Seperti halnya orang-orang yang berkerjaya, Izwan pun jarang di rumah kerana setiap hari berangkat pagi pula...

Tag: isteri, curang Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Rival Nails Wife (1)

 
Terserah: 12/01/2015 Dikarang oleh: AkuTerror 0 Ulasan

"This is your lucky day, Robert," Victor said between gasps for breath. He was fucking furiously now. "Not only do you get to watch me fuck your wife, you get to watch me knock her up." Shit. But too late. Victor bucked and groaned as he shot his sperm into my wife's unprotected pussy. I could see his ass cheeks clinching and his body jerking as...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Email Isteri

 
Terserah: 03/01/2015 Dikarang oleh: joshuareko1 0 Ulasan

Dear Hubby, I tahu you are a bit upset yang I terlupa nak beritahu you about Sean asking me out. I cuma nak bagi you excited je. Dah berapa lama we’ve been talking about this kan. So bila Sean ajak I keluar, I just couldn’t say no. Lagipun, dah couple of weeks dah Sean and I been chatting kat whatsapp. You tak marah kan ? You kan suka bila someb...

Tag: curang, threesome, isteri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Kegersangan Seorang Isteri

 
Terserah: 27/12/2014 Dikarang oleh: zizens 0 Ulasan

Segalanya hilang setelah Fadhiah, madunya mengahwini Osman yang telah dimilikinya seorang selama ini. Kadangkala hati Roslina remuk kerana suaminya hanya memenuhi tuntutan batin Fadhiah sahaja. Roslina sedar Fadhiah yang juga seorang ustazah di sebuah sekolah rendah bukan sahaja lebih muda daripadanya, malah memiliki tubuh yang amat gebu dan le...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Amoi malang

 
Terserah: 24/12/2014 Dikarang oleh: xxxaku mail 0 Ulasan

Ada seorang student aku yang memang body solidlah...amoi lak tu....mark dia memang rendah kalau tak silap 28...tapi dia bukan tak study cuma memang...entah aku pun tak tau apa masalah dia yang tak pandai faham-faham apa yang aku ajar....kulit dia putih rambut nya stail lady Diana nama dia ehmm...tak payah sebutlah....kira-kira dekat sebulan sebelu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Aku dengan Pn Sophia

 
Terserah: 22/12/2014 Dikarang oleh: Ronzario 0 Ulasan

Pn Sophia adalah kawan baik Pn Christine. Namun bergitu mereka berdua bergitu pandai menyimpan rahsia peribadi masing-masing. Pn Sophia ni kecil molek dan berumur 30 tahun. Dia bekerja sebagai seorang kerani di bahagian pemasaran, tetapi tidak pejabatnya tidak sama dengan Pn Christine. Pn Sophia juga sudah bersuami dan mempunyai 3 orang anak. Anakn...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.369 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Berjina (cuckold) adalah mengenai lelaki yang berumahtangga dengan isteri yang menipunya dengan mengadakan seks dengan lelaki lain. Dalam hal ini si suami boleh jadi tidak tahu langsung mengenai ketidakjujuran isterinya atau diatelah mengetahuinya tetapi sudi membiarkan isterinya ditiduri lelaki lain.
Karangkan "kecurangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)