Cikgu Salina - Kecurangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Cikgu Salina

Telah dihantar: 16/06/2009 Dihantar oleh: peik 4 pandangan  

Cikgu Salina
Salina tidak pasti mengapa dia begitu tertarik dengan Cikgu Razif. Dia sedar dia sudah bersuami, tetapi hatinya seperti tidak dapat ditahan untuk menghampiri Razif. Mungkin kerana mereka selalu bersama apabila mengendalikan program pelajar di luar sekolah atau kerana faktor lain. Salina tidak pasti. Razif yang masih bujang memang seorang guru yang aktif. Selalu ada aktiviti untuk pelajarnya. Dia tidak kisah menghabiskan masa pada hujung minggu semata-mata untuk membantu pelajar-pelajarnya.
Razif juga memang meminati Salina. Selain dari tubuhnya yang mengiurkan, Salina juga begitu manja dengannya. Sejak tiga bulan yang lalu Salina selalu menampakkan minatnya pada Razif dan Razif juga tidak melepaskan peluang menghampiri isteri muda yang belum mempunyai anak itu.
“Ina..you nak ikut tak…..kami ada program dalam cuti penggal nanti….” Jelas Razif suatu hari ketika hanya mereka sahaja yang minum di kantin sekolah. “Program apa…..’ Salina ingin kepastian. “Program perkhemahan pelajar sains…...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#4 sambung lee

Ditulis oleh shainaashina  24 November 2009
sanbung le...

#3 Tertipu Rasanyer

Ditulis oleh aimankel  22 Jun 2009
Takkan stakat gesel2 sampai ke pagi... Takkan si pompuan tu bleh tahan nafsu saampai ke pagi..

#2 xpuas ati

Ditulis oleh mata_sepet  19 Jun 2009
yup..sikit je lg..last2 xdpt gak!ceh..!

#1 tertipu

Ditulis oleh mabm83  17 Jun 2009
ceh!!... sampai ke sudah tak dapat main!!
rasa macam kena tipu ja...

Pembaca "Cikgu Salina" juga telah membaca

» Kecurangan Main Dgn Jantan India » Kecurangan Abang Man
» Kecurangan Seks dengan boss » Kecurangan Hubunganku
» Dubur Bomoh » Buat kali pertama Tuition (part 2)
» Buat kali pertama Kisahku Yang Pertama » X Files Pengalaman di Eropah
» Penipuan Skandal P.A » Perbezaan umur Mat Salleh Berbulu katanya..
» Pasangan Kisah Suami Isteri » Kawasan terbuka Cerita Dalam Bus
» Kecurangan Rezeki guru tuisyen » Kecurangan Curang
» Biasa Akibat sering di tinggal suami » Kawasan terbuka Lancau Cina
» Homosektual Aku Dahage » Homosektual Ah Lama Ku Tunggu
» Kecurangan Aku Curang » Antara keluarga Tuan Din

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Biasa Ganas
Kecurangan Ngendap Nikmat
Perkosaan Dendam
Pasangan Mat dan Biah
Antara keluarga Sepupuku yang muda
Antara keluarga Cinta Terlarang
Perkosaan Rancangan Jimi

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)