Isteri Jiranku - Kecurangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Isteri Jiranku

Telah dihantar: 24/09/2009 Dihantar oleh: ercxde 0 pandangan  

Isteri Jiranku
Hi kengkawan, aku nak berkongsi pengalamanku melakukan seks dengan bini jiran aku begini ceritanya.
Aku tinggal disebuah kawasan perumahan dan sudahpun berkeluarga. Nak dijadikan cerita aku berjiran dengan Deen bininya pulak Imah umur dalam 27 tahun anak dua tapi masih cute lagi. Muka Imah ni ada iras-iras macam Sheila Majid penyanyi tu cuma body Imah ni lebih solid dan montok.Jadi aku hari-hari jumpalah pasangan ni maklumlah jiran sebelah rumah aja.Mula- mula tegur-tegur biasa aja tapi bila dah lama berjiran kami makin mesra terutamanya bila laki dia tak ada kat rumah dan bini aku pula sedang bekerja.
Dalam pada tu mata aku selalu juga curi pandang body dia, Imah pulak suka pakai body suit dengan tight aja apa lagi terbonjol kat sana sini macam saja aja nak bagi aku tengok. Aku memang geram kalau tengok orang pompuan pakai macam tu mulalah otak aku bayangkan tetek, puting, cipap dan sebagainya.Dia pulak senyum- senyum aja bila aku tenung- tenung celah dan lurahnya makin tak tahan ...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Isteri Jiranku" juga telah membaca

» Hamil Asmara Wanita Mengandung » Antara keluarga Kisah Anak Tunggal
» Pasangan Kisah Suami Isteri » Kecurangan Main Dgn Jantan India
» Pasangan Nafsu » Antara keluarga Ayah Tiriku
» Kecurangan Kain Dijemuran » Perbezaan umur Seks dengan Uncle Samy
» Kecurangan Abang Man » Antara keluarga Mak Su
» Kecurangan Seks dengan boss » Antara keluarga Ibu mertua dari Malaysia
» Kecurangan Zura isteri orang » Kecurangan Madu yang dahaga part 1
» Antara keluarga Ibu Mertuaku » Antara keluarga Liza, adik iparku
» Perbezaan umur Kak Jan » Kecurangan Tetanggaku
» Kecurangan Nikmat Istri Shukri » Antara keluarga Kakak iparku

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)