Isteri kehausan - Kecurangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Isteri kehausan

Telah dihantar: 23/01/2012 Dihantar oleh: jaydn67 0 pandangan  

Isteri kehausan


Cerita ni berlaku tahun lepas. Aku seorang guru dan dapat peluang berkursus ke satu tempat latihan guru di sekitar K. L. Bersama-sama dengan guru-guru yang terpilih dari seluruh Malaysia.

Dalam group aku tu adala sorang Cikgu yang aku rasa lagi cantik dari Sofea Jane. Putih melepak, bibir merah dan mungil dengan body yang cukup sempurna. Punggung dan tetek besarnya secukup rasa, not too big and not too small. Perfect. Cumanya Cikgu ni dah jadi bini orang. Malahan kami semua pun dah kawin.


Nama dia Lina dan dia dari K. L. Yang aku respect dia ni, pasal walaupun cantik dan jadi perhatian orang, tapi dia tak pernah berperangai galak, memang nampak baik orangnya, bertudung pulak tu.

Nak jadi cerita, satu petang Jumaat tu group kami(4 orang), janji nak berjumpa untuk discuss pasal assignment group kami. Bila aku sampai lebih kurang pukul 5 petang, aku tengok sorang pun takdak lagi. Cilakak betul, aku ingat aku yang lewat, rupanya sorang pun tak sampai lagi. Tengah aku tun...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Isteri kehausan" juga telah membaca

» Kecurangan Selimut » Antara keluarga Mak Su
» Biasa Ana yang gila sex » Kecurangan Kak Imah.. (bukan nama sebenar leyy!)
» Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu » Kecurangan Semalam dengan atasan
» Perbezaan umur Mat Salleh Berbulu katanya.. » Kecurangan Main Dgn Jantan India
» Pasangan Malam Paling Panjang » Buat kali pertama Aku dan Ani
» Biasa Membantingkan kenikmatan » Lesbian Felicia
» Biasa Akibat sering di tinggal suami » Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 1)
» Antara keluarga Aduh ayah » Antara keluarga Cermin antik
» Pasangan Kisah Suami Isteri » Antara keluarga Liza, adik iparku
» Antara keluarga Asmah » Kecurangan Klien langganan

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Kecurangan Ibu curang
Kecurangan Isteri ustaz
Perbezaan umur Mama ku yang seksi
Kecurangan Salina dirogol

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)