Jiranku sayang - Kecurangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Jiranku sayang

Telah dihantar: 23/10/2012 Dihantar oleh: abangbiru 0 pandangan  

Jiranku sayang
Abg din adalah jiran sebelah apartment ku, beliau seorang pegawai kerajaan, berusia lewat 40 an, berkahwin dan mempunyai 4 org anak, isterinya kak leha adalah seorang guru. Perhubungan aku dengan abg din agak baik. Aku menyenangi mereka sekeluarga. Abg din ni kalau di rumah sentiasa berkain pelekat, kekadang berbaju kekadang tidak berbaju, aku amat suka melihat abg din, banyak sungguh kain pelekat abg din ni sebab kekadang dalam sehari abg din bertukar sehingga 4 ke 5 kali. Aku suka tengok ampaian mereka yg penuh dengan kain pelekat abg din.

Suatu malam aku leka melayan blue movie tetiba door bell ku berbunyi, aku kelam kabut membetulkan kain ku yang hampir terlondeh, aku off tv dan menuju ke pintu, ooh abg din rupanya, dia hanya berpagoda dan berpelekat jalur hijau putih malam tu, aku menjemputnya masuk dan duduk, cipap aku pula tetiba rasa gatal, abg din hanya datang mahu bersembang sebab anak isterinya balik kampung cuti sekolah, aku pun berbual sebelum minta diri buat air utk a...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Jiranku sayang" juga telah membaca

» Homosektual baru ku sedar cantiknya lelaki melayu » Antara keluarga Daniel Iskandar
» Perbezaan umur Cuti2 Malaysia (3) » Perbezaan umur Aku dan kak ina
» Homosektual Air Panas Mandian » Homosektual Air mataku untuk mu....
» Antara keluarga Ibu mertuaku yang pemarah (2) » Homosektual Makananku (1)
» Penipuan Bayar Hutang » Homosektual Sepi Yang Terubat Jua 1
» Buat kali pertama Aku dan Ani » Homosektual Cuti di Cameron Highland
» Perbezaan umur Cuti2 Malaysia (1) » Perbezaan umur Nafsu serakah
» Pasangan Isteri meniggla kerana kelakuanku » Homosektual Bila sepupuku datang kerumahku
» Kecurangan Kak Imah.. (bukan nama sebenar leyy!) » Perbezaan umur Cuti2 Malaysia (2)
» Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu » Homosektual Aku Dianaya 1

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Kecurangan Nak Merasa
Perbezaan umur Jiranku Tina
Biasa Pertemuan
Secara kumpulan Isteri Mandur
Anggota polis Tiqa buat hal
Kecurangan Aku dan Julie
Lebih banyak cerita

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)