Main dgn jiran (1) - Kecurangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Main dgn jiran (1)

Telah dihantar: 02/09/2011 Dihantar oleh: zick_zucki 0 pandangan  

Main dgn jiran (1)
Kisah ini merupakan kisah yang pernah terjadi pada ku..

Aku tinggal di kawasan perumahan flat S**tu*. so ble dok flat ramai la jiran2 n jiran sebelah aku ni peramah. selalu la klu balk keje tu tegur2 diorang. Jiran aku ni baru pindah dalam 2 tahun, sepasang suami isteri yang belum mendapat cahaya mata. Laki die keje kat kementrian pe*****an. Selalu gak la aku borak dengan laki die kat luar rumah..

Bini dia agak lawa la nama die ina, ade iras2 siti elizad, tinggi, lawa n tetek besar. selalu gak la aku curi-curi tengok isteri die n ade skali tu aku smp melancap ble tengok ina ni pkai baju putih yang jarang sehingga menampakkan bra warna biru dengan ada bunga2.. memang stim gler aku time tu..

Aku pada mulanya memang la xde niat nk rogol ke atau nak wat xelok kat ina ni sebab diorg laki bini baik dengan keluarga aku. Tapi bile selalu aku lancap bayang wajah ina ni mula lak timbul niat nak kongkek ina.. nak rasa tetek die..

Peluang yang dinantikan tiba, bila laki die kena kursus...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Main dgn jiran (1)" juga telah membaca

» Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 1) » Perbezaan umur Nafsu serakah
» Perbezaan umur Seks dengan Uncle Samy » Kecurangan Main Dgn Jantan India
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Kecurangan Suami punya will, aku punya selingkuh
» Perbezaan umur Kisah Ah Beng part 3 » Antara keluarga Mak dan anak sama hebat
» Orang ternama Datin Julia part 2 » Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu
» Perbezaan umur Aku dan kak ina » Perbezaan umur Kisah Ah Beng part 2
» Perbezaan umur Pak Man » Perbezaan umur Kisah Ah Beng part 1
» Kecurangan Aku Curang » Kecurangan Rezeki tak diduga
» Orang ternama Datin Julia part 3 » Kecurangan Suraya (1)
» Orang ternama Datin Julia part 1 » Kecurangan Klien langganan

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)