Memantat bini orang - Kecurangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Memantat bini orang

Telah dihantar: 06/05/2009 Dihantar oleh: awus_2020 0 pandangan  

Memantat bini orang
Nama aku man.berkerja sebagai Qa manajer. Kejadian ni baru berlaku 2 tahun lepas . Nama dia az. Umur 20,..aku tak tau lagi yang dia ni dah kawin.. Dia keje di kilang tempat aku sebagai pembantu aku. Nak jadi cerita, satu hari mak dia call mintak permission ngan aku nak ambik az balik awal sebab anak dia demam. Anak? Terkejut beruk aku! baru la tahu cerita sebenar. Husband dia kat sarawak, kerja kerajaan. Lepas aku tahu status dia, aku panggil dia. Aku marah dia sebab dah tipu aku,. Menangis-nangis dia merayu kat aku mintak jangan buang dia. Dia cakap kalau aku buang dia keje, sapa nak bagi makan anak dia.! Then, dia cakap dia krisis ngan husband dia, dah dekat setahun tak jumpa.. Aku pun naik kesian gak, then aku nasihat dia, walau apa pun keadaan dia, jangan menipu. Then, aku cakap keje elok2, kalau ada masalah terus jumpa aku. Masa tu aku memang takde niat apa2, ikhlas nak tolong sebab...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Memantat bini orang" juga telah membaca

» Kawasan terbuka Cerita Dalam Bus » Kawasan terbuka Lancau Cina
» Pasangan Kisah Suami Isteri » Kecurangan Seks dengan boss
» Buat kali pertama Tuition (part 2) » Dubur Bomoh
» Kecurangan Curang » Homosektual Aku Dahage
» Homosektual Ah Lama Ku Tunggu » Perbezaan umur Mat Salleh Berbulu katanya..
» Kecurangan Aku Curang » X Files Pengalaman di Eropah
» Antara keluarga Tuan Din » Kecurangan Abang Man
» Kecurangan Hubunganku » Kecurangan Rezeki guru tuisyen
» Buat kali pertama Kisahku Yang Pertama » Penipuan Skandal P.A
» Kecurangan Main Dgn Jantan India » Biasa Akibat sering di tinggal suami

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)