Nikmat sex bini orang (1) - Kecurangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Nikmat sex bini orang (1)

Telah dihantar: 20/08/2008 Dihantar oleh: jaazar84 0 pandangan  

Nikmat sex bini orang (1)
hai.... nama aku JS. aku keje kat kl. aku knal ngan ina melalui satu ruang cari kawan kat internet. dia ni bini orang dan sedang mengandung 1 bulan.. kire baru kawin la.. die keje kat satu pekan kat pahang.. aku selalu laa borak ngan die kat ruangan tue... die cite la pengalaman ngan laki die. die cakap die x pnah rasa klimaks bile main ngan laki die.. aku pun bg la pandangan camne nak puas. tu pun bedasarkan pengalaman aku sebelum ni main ngan awek2 aku.. hehehehe.... die penah cuba, tp tetap x puas... sebab die kata laki die pancut cepat...

aku pun start la pasang jerat... mula2 aku ajak die wat fon sex.. die on jer.. die kata best sgt sebab die 1st time klimaks masa wat fon sex ngan aku..

nak di jadikan cite,, satu hari tu, bos aku suh pegi ke pahang. pastu aku bgtau die aku nak datang sana. die punya la sronok, sebab kiteorg leh jumpa.

aku check-in hotel kat pekan x jauh dari bandar yang die duduk.. aku bgtau die aku nak j...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Nikmat sex bini orang (1)" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Perbezaan umur Mangharap balasan

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)