Syok main dengan mamak (1) - Kecurangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Syok main dengan mamak (1)

Telah dihantar: 08/04/2008 Dihantar oleh: azno 0 pandangan  

Syok main dengan mamak (1)
Nama aku siah ( samaran) peristiwa bermula semasa aku di Form five.
Sebelum aku citer panjang , aku nak citer back ground satu mamat yang
menjadi pelakon utama dalam citer benar ni.

Bernama usup , anak kepada tokey kedai runcit mamak dari India.kerja usup hari
Hari menghantar barang pada costumer dengan motor cup termasuk hantar gas masak.
Dan aku hari hari kena lalu kat depan kedai dia sebab sekolah aku dekat dengan kedai dia, dan hari hari lah dia Nampak aku dan aku Nampak dia.masa itu umur usup 26 th.
Usup orang nya tinggi 6 kaki badan sasa , kulit sawa matang macam kulit orang melayu.
Usup ni memang syok habis kat aku , tapi aku langsung tak syok kat dia , sebab aku
Takut tengok dia , misai , jambang ….geli gelemang aku. Sampai satu hari usup datang kat umah aku cari aku ….aku lari kat rumah jiran….dia tunggu aku sampai petang…bapak aku kata siah tak ada..tak payah tunggu ,,baru lah si usup tu balik. Dan sejak hari tu ...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Syok main dengan mamak (1)" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)