Tukar Tukar Isteri - Kecurangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Tukar Tukar Isteri

Telah dihantar: 06/10/2008 Dihantar oleh: imah atan 0 pandangan  

Tukar Tukar Isteri
Aku dah lama kahwin. Asyik-asyik kongkek wanita yang sama. Boring juga rasanya. Sekali tu aku selamba saja cakap kat isteri aku, “Awak tak boring ke main dengan saya?”. Dia tanya, “Apa yang boringnya bang?”. “Iyalah… asyik saya henjut awak. Bayangkanlah orang lain kalau boring”, kata ku macam selalu buat saja. Isteri ku terdiam. Aku terus beri cadangan, “Macam mana kalau kita tukar suka sama suka?”. Ani diam. Senyumnya tanda setuju. “Siapa?”, katanya. “Zahari, isterinya Su”. Aku makin terbayang body Su yang gebu berbanding isteri aku.


“Dia nak ke?”, tanya Ani. “Nantilah abang uruskan”. Sebenarnya aku dah cerita hal ini dengan Zahari. Dia pun dah stim kat bini aku. Masalahnya Su tak beri jawapan pasti. Aku kata bawa saja malam minggu ni ke rumah aku. Tahulah aku usahakan. Sepertimana yang di janji, Zahari dan Su bertandang ke rumah aku pukul 10.00 malam. Sebelum tu isteri aku dah penuh dengan wangiannya. Baju tidur tak pakai bra. S...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Tukar Tukar Isteri" juga telah membaca

» Kecurangan Tante Nina » Pasangan Faizah
» Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 1) » Biasa Husen kenalanku
» Pasangan Malam Paling Panjang » Biasa Anuar
» Antara keluarga Mak Su » Homosektual 3 Hari 3 Malam
» Biasa Kekasihku, tunaganku » Pasangan Suhaila
» Perbezaan umur Cinta seorang napi » Antara keluarga Pengalamanku dengan Wira
» Buat kali pertama Aku dan Ani » Pasangan Roziah
» Pasangan Sayang » Biasa Elegi buat Ratna (2)
» Kecurangan Main Dgn Jantan India » Homosektual Abang Indon ku..
» Perbezaan umur Mat Salleh Berbulu katanya.. » Pasangan Kisah Suami Isteri

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)