Gangbang di Malam Old and New - Kelab seks cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Gangbang di Malam Old and New

Telah dihantar: 28/01/2011 Dihantar oleh: Herij 0 pandangan  

Gangbang di Malam Old and New
Kadang kami berdua iri melihat kemesraan mereka.
Old and New 31 Desember 2006 kemarin, kami sepakat untuk mengadakan acara karaoke bersama di suatu tempat karaoke dibilangan Jakarta Selatan. Kami berempat Aku, Yessy, Vitry dan Budi masuk ke room medium. Kami cekakak cekikik berkaraoke bergantian, melepaskan beban terutama aku dan Yessy.
Budi memang jago minum, ia sengaja membawa minuman alkohol yang kadarnya cukup tinggi. Kami berempat bernyanyi sambil minum. Aku hanya minum sedikt karena aku memang gak biasa minum minuman beralkohol.
Aku hanya bernyanyi tanpa memperdulikan keadaan teman temanku yang sudah mabuk.

Akhirnya kami pulang, Budi, Vitry dan Yessy berjalan sempoyongan hingga aku terpaksa kesulitan menuntun mereka satu persatu ke mobil Budi.
” Bud, kamu masih sanggup bawa mobil ? ” tanyaku ” ehgghhh.... gak tahu Har, pala gw berat banget..elu yang bawa mobilnya ya... ” jawab Budi sambil nyerahin kunci mobilnya.
Waduh gimana neh.... aku terus terang sudah lama sekali ga...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Gangbang di Malam Old and New " juga telah membaca

» Buat kali pertama Gadis berjilbab » Biasa Ada Apa Dengan Cinta (Amelia) 2
» Biasa Elegi buat Ratna (2) » Perkosaan Demi Nama Baik Ayah
» Homosektual Hidup dalam penyanderaan terselubung. » Perkosaan Memperdaya Doktor 2
» Biasa Occulta in Nocte » Secara geng PHK di kantor
» Kecurangan Kebimbangan » Kelab seks Semerbak harum di Kota Kembang
» Secara geng Cafe Kenangan » Perkosaan Aku Diperkosa
» Kecurangan Dipakai anak kost » Anggota polis Ditangkap Polis
» Secara geng Tugas dari perusahaan » Kecurangan Karyawan asing
» Homosektual Perbuatan bedebah dan haram-jadah di Kota Jeddah » Kecurangan Kisahku 1990 - 1995
» Homosektual Dihajar, disiksa dengan kejam dan diperkosa! » Antara keluarga Kisah dari ibu-ibu

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)