Kongsi Isteri - Kelab seks cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Kongsi Isteri

Telah dihantar: 03/03/2012 Dihantar oleh: keby7 0 pandangan  

Kongsi Isteri
Razlan tersenyum puas berterima kasih kepada isteri tercinta.

Razlan meninggalkan Azizah terkedu di atas katil. Azizah faham benar perangai Razlan setiap kali habis bersetubuh, dia menghilangkan diri lepak di dapur minum kopi dan menyalakan rokok. Azizah bangun dari katil menarik cadar katilnya penuh dengan kesan air mani Razlan, maklumlah 4 kali petang ini dia disetubuh oleh Razlan. Azizah tidak bermaya berjalan menuju dapur hanya berkeadaan bogel,

"Sayang… malam ni kita makan luar ya?"

“Makan di mana abang? Lewat ke kita balik malam ni?"

"Abang nak jumpa client abang, lagi pun esok abang dah start keje."

"Emppphhh... bukan petang ni anak kita balik dari bercuti ke bang?”

"Iyer... abang dah pesan pada Diana, kalau dia sampai awal, abang tinggalkan kunci kat pasu bunga depan rumah kita. Jadi mudah dia masuk rumah."

"Kalau macam tu, ayang ikut abang la malam ni ye! Seronok jugak dinner kat luar."

Azizah senyum sambil mengelap sedikit lelehan air mani Razlan yang...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Kongsi Isteri" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Buat kali pertama Digoda Pakcik
Antara keluarga Aku, papa dan Mira
Antara keluarga Belajar Dengan bapa
Secara kumpulan Pesta Seks
Antara keluarga Zaiton, Janda Kampung

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)