Syok main dengan mama (2) - Kelab seks cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Syok main dengan mama (2)

Telah dihantar: 09/05/2008 Dihantar oleh: azno 0 pandangan  

Syok main dengan mama (2)

Sambungan cerita ….kali ni mamak semakin berani dan lebih ganas


Lepas kejadian malam itu...aku tak berani nak buat hal dengan usup....sebab tiada peluang..anak anak aku dah balik dan kalau buat selalu tau lak laki aku...nahas aku. Nak makan pun biar line clear.

Aktiviti seharian ku berjalan seperti biasa....sebagai surirumah tangga......begitu gak dengan usup...masih dengan kerja dia ....dan setiap bulan hantar barang ke rumah aku, semasa usup datang kat rumah aku..aku nampak usup macam gian kat aku....maklum lah lama dah tak service ..bini kat India. Aku lak tak berani nak sembang lebih lebih dengan usup...sebab nanti anak aku dengar dia report kat laki aku..walau pun laki aku tak ada masa tu. Tapi semasa usup bawa barang ke dapor
Sempat jugak dia tepuk pongong aku...nasib baik anak aku tak ada ..dia orang main game kat bilik atas. Iissssyy kau ni usup ..agak agak lah....
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Syok main dengan mama (2)" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)