Lesbian Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Lesbian Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Lesbian

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
1
2
3
4
5
»

Nikmat Tak Terbayangkan

 
Terserah: 23/07/2015 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Aku beringsut mundur kekepala ranjang. “Tapi aku tidak pernah lesbian begitu” Hatiku berdebar2 memperhitungkan kemungkinan yang akan terjadi bila Tina menyergapku seperti tadi. “Jangan takut Rin, aku tidak akan memaksamu, cuma aku ingin kamu mengijinkanku menciummu sekali saja, tolonglah…..” Hatiku makin tak keruan, sudah lama sekali aku tidak p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Climax Dalam Mulut Ida

 
Terserah: 08/06/2015 Dikarang oleh: Shahrom 0 Ulasan

Lewat mlm aku terjaga kerana ciuman mulut penuh nafsu dari Ida, dlm keadaan mamai aku melayan dgn seikhlas hati. Tubuh kami yg tidak mempunyai seutas benang pun hangat bergelut dlm pelukkan, Ida yg sentiasa sgt bernafsu sudah berada diatas aku. Sekian lama berpeluk-cium hangat Ida turun menjilat tubuh aku, mata aku terbuka layu kegersangan, mulut a...

Tag: anak-anak dara, squirt, pure orgasm Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Kak Mona dalam hotel

 
Terserah: 21/05/2015 Dikarang oleh: RaphaelZeroFour 0 Ulasan

Aku ni bukanlah anak jutawan tetapi sememangnya keluarga kami agak berada juga kerana punya bisness dan aku ikut menumpang limpahannya.Mungkin aku dimanjakan sebab aku cuma anak perempuan yang paling bongsu dan mungkin juga termasuk dalam kategori CUTE So semasa cuti semester aku secara solo pergi berihat kat suatu beach resort untuk relax lagipun ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Hot Weekend Bersama liza

 
Terserah: 07/05/2015 Dikarang oleh: rahim89 0 Ulasan

Saya betul-betul gemas melihat tingkahnya. Saya hampir beranjak untuk menyerangnya. Tapi ia hentikan, “Ssstt,.. stay there, baby..you can attack me later”. Tangan kirinya tetap menarik-narik puting susunya dan tangan kanannya mulai mengusap tungkai kakinya yang mulus panjang, dari betis, ke paha.. nah, sekarang, kakinya betul-betul dibuka. Sejajar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Isteriku lesbians

 
Terserah: 17/04/2015 Dikarang oleh: papa lesbian 0 Ulasan

sbenarnye aku tak penah pun berblog. tapi satu hari aku tertarik nak search tentang kehidupan aku ni, aku terjumpa banyak blog yg mncritakan kisah2 pengalaman sex blogger2 lain. tapi satu pun aku takde jumpe kisah yg sama mcm aku ni. jadi, aku xtau nak rujuk pada siapa. aku cuma nak tau, kehidupan aku ni normal ke? ade tak org lain yg menjalani keh...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Kerana Susu Kak Umi (2)

 
Terserah: 09/03/2015 Dikarang oleh: steamer 0 Ulasan

Lisa tersedar dari tidurnya. Dilihatnya jam sudah pukul 9 pagi. Aaargh! Memang tak sempat nk ikut kuliah pagi, getus hatinya. Manakan tidak. Rasa ghairahnya terhadap kak umi menyebabkan dia tertidur ketika jam sidah hampir pukul 4.30 pagi. Dia tidak boleh tidur apabila teringat payudara besar kak umi. Bahang tubuhnya dirasakan meningkat kerana ...

Tag: tetek besar, susu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Amy Adik Sedara Ku yg Comel

 
Terserah: 10/01/2015 Dikarang oleh: sinarmoon 0 Ulasan

Hi nama saya Sinar umur saya 27 tahun syer duk JB kt maner x yah tahu. Saya dah terjebak dengan dunia Lesbian selama 7 tahun dengan Ex sayer bernama Iza (bukan nama betul) (nanti sayer akan cerita pasal saye n Ex sayer).Dia lah yang jadi kan saya suker pada girl start form 4 sampai lah kite brake. But sekarang saya nak cerita pasal s...

Tag: lesbian, adik , sedara Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Diari Seorang Wanita

 
Terserah: 14/11/2014 Dikarang oleh: Mommy96 0 Ulasan

Penghujung 2006 yang lalu, Nurhaida ditugaskan mengendalikan seminar di sebuah pulau peranginan selama beberapa hari. Rozie pula dijadualkan menghadiri satu mesyuarat di pulau yang sama sehari selepas seminar Nurhaida tamat. Setelah Rozie memberitahunya dalam emel, Nurhaida mengajak sepupunya itu datang sehari lebih awal dan dia sendiri akan pulang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Carla

 
Terserah: 09/11/2014 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

dia melihat bau, dan ini ternyata dia. Toni kiri untuk menggunakan kamar mandi dan Wanita lain mengikutinya. Sementara di kamar mandi, wanita lain bernama Carla memperkenalkan dirinya kepada Toni. Carla menyatakan, "Halo, aku tidak bisa membantu tetapi perhatikan bau manis yang datang dari Anda dan teman Anda, apakah Anda pecinta? " ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Toni Les

 
Terserah: 09/11/2014 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Jangan salah, aku mencintai suami saya dan berhubungan seks dengan dia adalah besar, memuaskan dan cara kita menyatakan cinta kami satu sama lain. Sejumlah bulan yang lalu Toni kembali dari sekolah dan pindah dengan dia orang tua. Dia pergi ke semua mahasiswi Utara, sementara di sana ia memiliki enam tahun hubungan dengan teman sekamarny...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Soreen

 
Terserah: 09/11/2014 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Nama saya Doreen dan aku 46 tahun tua, aku 36-25-35, dan memakai cup C bra. Aku sudah janda selama lebih dari enam tahun, kehilangan suami saya untuk kecelakaan mobil. saya memiliki 3 anak, dalam 2, 4 dan ke-10 nilai. Aku sudah terus tinggal di rumah yang sama karena, suami saya meninggal, dan dengan asuransi ia memberikan rumah telah di...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Steph (1)

 
Terserah: 09/11/2014 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Rasa di mulut saya pahit. Aku mencoba untuk menghapus jaring laba-laba dari saya pikiran sebagai matahari pagi menembus tirai di jendela. Merasakan seprai satin melawan puting saya telah mereka mengeras ke bagus kemerahan merah muda poin. Sebagai pikiran saya dibersihkan, saya menyadari bahwa saya sedang tidur di Stephanie tidur seperti yang sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Genny (1)

 
Terserah: 09/11/2014 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Rasa di mulut saya pahit. Aku mencoba untuk menghapus jaring laba-laba dari saya pikiran sebagai matahari pagi menembus tirai di jendela. Merasakan seprai satin melawan puting saya telah mereka mengeras ke bagus kemerahan merah muda poin. Sebagai pikiran saya dibersihkan, saya menyadari bahwa saya sedang tidur di Stephanie tidur seperti yang sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

The Hooker Fantasy (4)

 
Terserah: 06/11/2014 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Mulai sekarang kau pelacur dan mainan saya. Apakah Anda memahami pelacur. dia mendorong turun lagi pada dildo. Ya, ya, nyonya. Aku pelacur Anda. Aku akan mainan Anda. Tolong jangan mendorong. Saya pikir saya akan tinggal di sini untuk sementara waktu dengan Anda pelacur. Apakah Anda memiliki keberatan? Anda bisa menjilat pantat saya dan melayan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

The Hooker Fantasy (3)

 
Terserah: 06/11/2014 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Jean berbalik dan membungkuk dan menyebar pantatnya untuk majikannya yang tidak membuang waktu mendorong ayam palsu atas bokongnya. Dia merasa seperti pantatnya adalah ripped dalam setengah seperti yang dia lakukan dengan banyak pelacur di masa lalu dirinya. itu adalah segala sesuatu yang dia bisa lakukan untuk tetap berdiri memegang pantatnya t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

The Hooker Fantasy (2)

 
Terserah: 06/11/2014 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Tidak ada cara, kata wanita itu. Sudah waktunya pengembalian pantat putih Anda. dia meraih rambutnya yang menyeretnya dari sofa seperti anak menjerit. ukuran tubuhnya itu terlalu besar untuk melarikan diri saat ia mendapati dirinya diletakkan di atas wanita lap sebagai dia berjuang untuk mendapatkan gratis. Waktu untuk menempatkan beberapa warn...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Seks sesama wanita - Fantasi yang terdapat pada setiap lelaki tetapi tersembunyi dalam hati wanita. Kategori cerita lesbian tentang wanita mengadakan seks dengan wanita. Banyak menceritakan tentang pengalaman pertama, tetapi tidak kurang juga tentang aksi ekstrem yang mana sekumpulan wanita mengadakan seks antara satu sama lain secara gang bang. Aksi nakal dan fantasi adalah segala yang anda dapat dalam kategori ini. Jika anda mempunyai pengalaman lesbian dan mengadakan seks dengan beberapa wnita, hantarkan cerita anda kepada kami dan mendapat keahlian percuma!
Karangkan "lesbian" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)