Lesbian Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Lesbian Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Lesbian

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
1
2
3
4
5
»

Kak Tie Kegersangan

 
Terserah: 04/09/2014 Dikarang oleh: rahayusweet 0 Ulasan

Kak Tie Kegersangan Melampau Satu hari Kak Tie duduk berdua dengan anaknya Isya yang tengah nyenyak tidur tiba2 dia stim sangat2.Dah lama dia tak rasa nikmat sex sebab suaminya jarang di rumah.Mata Kak Tie tertumpu kat Isya.Dengan serta merta datang idea gila di kepalanya.Kak Tie tengok jam,baru jam 8.30 pagi.Masih awal. Kak Tie pun tutup pintu d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Kak Yah

 
Terserah: 24/07/2014 Dikarang oleh: bloodshed 0 Ulasan

Sejak 2 nafsu Kak Yah makin menjadi2..tiap kali mandi Kak Yah akan onani guna air paip sampai dia puas.Tak puas pancut air kuat2 kat kelentit,Kak Yah jolok2 getah paip dalam cipapnya. Tiap2 pagi Kak Yah pergi borak kat belakang rumah Ton.Borak 2 cuma penyamaran je.Bila line clear je,Kak Yah dan Ton masuk dapur dan cium mulut puas2 sambil meraba...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Pertama kali lesbian

 
Terserah: 27/04/2014 Dikarang oleh: junaidahlez 0 Ulasan

cikgu lesbian ke? "Hmm..sebenarnya Ye.. tp Lina senyap2 dah la.." cikgu ckp. Aku rasa cam mimpi je. Dengar cikgu.ckp camtu, Pepet aku rasa cam lagi basah. Aku pun dari bersila pastu ngenjak kat kepala katil, kangkang. "Kalau cikgu lesbian.. boleh tak tolong lap Pepet Lina? Pepet Lina basah sangat cikgu.. Lina tak tahan..." Aku mintak dgn suara m...

Tag: lesbian, cikgu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Pertama Kali Pepet Dijilat

 
Terserah: 26/04/2014 Dikarang oleh: junaidahlez 0 Ulasan

Minggu lepas aku baru tau macam mana nikmatnya bila pepet aku dijilat. Sangat geli Dan sedap. Ok cerita dia macam ni... Minggu lepas hari isnin aku baru balik sekolah, letih sangat sebab stay , lepas tu sampai rumah je ibu aku sroh cpt-Cpt mandi and makan, katanya ada cikgu tuition baru nak datang. Aku bengang gila. Dah la baru balik, letih, tet...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Tiara di asrama

 
Terserah: 28/03/2014 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Kini aku lebih selesa berkawan dengan rakan sejenis daripada bergaul dengan lelaki, Cuma aku rapat dengan rakan kelas di maktab sahaja. Oh ya, aku seorang pelajar di salah sebuah Maktab Perguruan di Malaysia ini. Di dalam kelasku, aku rapat dengan Haliza, atau panggilan biasanya Eja. Kami duduk satu bilik dari semester satu lagi, cuma umurnya lebi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Fantasy Funeral saya

 
Terserah: 22/02/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Aku menjawab, hanya untuk belajar bibi saya meninggal pada malam hari. Dia telah semakin parah akhir-akhir ini dan kita semua telah melihatnya datang. Meskipun demikian, itu masih shock. Tiga hari kemudian, pada Hari Valentine, saya menangkap dengan kerabat-sebagian besar yang saya tidak melihat dalam lebih dari satu dekade-seperti yang kita menun...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Lesbian air susu

 
Terserah: 30/01/2014 Dikarang oleh: Idina 0 Ulasan

Namaku lisa,aku mempunyai saiz buah dada yang sangat besar iaitu 44k.oleh kerana saiz tetek ku yang besar ini aku jadi tumpuan mata para lelaki malah tidak kurang juga wanita yang memandang ku tanpa berkedip mata.aku sikit pun tidak rasa rimas bila jadi perhatian mata semua orang.malahan aku berasa bangga memiliki buah dada yang luar biasa besar.De...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Kisah lesbianku dengan pasanagan berjilbab (1)

 
Terserah: 28/12/2013 Dikarang oleh: kadijahsiti 1 Ulasan

Tiara, nama yang telah diberi kedua ibubapa sejak aku menjenguk ke dunia 23 tahun yang lalu tapi aku lebih selesa dengan panggilan Ara ditempatku belajar. Aku boleh dikatakan seorang yang cukup cantik dari segi fizikal. Muka aku yang bujur sirih dan berkulit cerah sering sahaja membuat lelaki menoleh dua kali untuk melihat aku dengan lebih tajam. T...

Tag: brast, isap, kuatnafsu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Isteriku kiss wanita lain!

 
Terserah: 10/11/2013 Dikarang oleh: hafidz najib 0 Ulasan

mengenang kembali tahun pertama aku brgelar suami, hari tu hari ulangtahun perkahwinan kami yang pertama. aku bawak wife aku ke sebuah hotel di area damansara. malam tu lepas kami dinner, aku ambik satu bilik kat hotel tu. sje nak tukar2 selera buat projek kat hotel pulak. lagipun malam tu malam istimewa kami. mcm biasalah wife aku memang suka fore...

Tag: lesbian, isteri, kawan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Tiara dan Nci Cindy

 
Terserah: 08/10/2013 Dikarang oleh: vanty febrianti 0 Ulasan

Nama saya tiara, saya mempunyai sebuah toko di pusat grosir terbesar di Jakarta. Saya ingin menceritakan bagaimana saya menjadi suka sesama jenis, sebenernya sih saya masih suka cowo karena saya sudah punya tunangan. Cerita ini berawal ketika toko di depan saya diisi oleh sepasang suami istri keturunan yang baru membuka usahanya. Setelah beberap...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Bercinta Dengan Perawan

 
Terserah: 14/09/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Buah dada Shanti membusung walaupun tidak dapat dikatakan besar namun Shanti memiliki pantat yang indah dan serasi dengan bentuk tubuhnya. Pendek kata Shanti seorang gadis yang sedang tumbuh mekar dan selalu dikagumi setiap pemuda dikampungnya. Tuti seorang wanita yang sudah berusia 32 tahun. Ia seorang janda ditinggal cerai suaminya. Sudah 3 t...

Tag: perawan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Aku less

 
Terserah: 18/07/2013 Dikarang oleh: zul_2305 0 Ulasan

Tiara, nama yang telah diberi kedua ibubapa sejak aku menjenguk ke dunia 23 tahun yang lalu tapi aku lebih selesa dengan panggilan Ara ditempatku belajar. Aku boleh dikatakan seorang yang cukup cantik dari segi fizikal. Muka aku yang bujur sirih dan berkulit cerah sering sahaja membuat lelaki menoleh dua kali untuk melihat aku dengan lebih tajam. T...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Asiknya salon lesbian ini

 
Terserah: 11/06/2013 Dikarang oleh: vanty febrianti 0 Ulasan

Saya dikehendaki menghadiri kursus di ibu pejabat untuk tempoh 5 hari. Suami saya terpaksa merelakan pemergian saya walaupun dalam tempoh itu dia tak dapat mengongkek bini dia yang seksi ini. Sebelum saya pergi, saya telah dikongkek oleh suami saya yang kuat nafsu itu setiap malam, tidak kurang 3 round semalam. Saya pun suka dikongkek, kalau sehari...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Salon tiara yang memuaskan

 
Terserah: 23/05/2013 Dikarang oleh: vanty febrianti 0 Ulasan

Perkenalkan nama saya Dian 21 tahun, saya mahasiswi salah satu perguruan tinggi negeri yang sangat terkenal di Bandung. Aku berasal dari keluarga yang sangat berkecukupan segalanya,Postur tubuh ku yang langsing tinggi 172cm berukuran payudara 36b berkulit putih bermata sipit dan memang aku keturunan seoul korea, karena ibuku berasal dari Seoul. Kar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Perawan vs janda

 
Terserah: 11/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Shanti baru saja selesai menyapu lantai. Dan sekarang ia berniat mencuci piring kotor. Ia berjalan masuk kedalam dapur Dan mendapati Mbak Tuti sedang membenahi peralatan dapur. Pada jam seperti ini restoran tempat mereka bekerja sudah sepi. Hari ini giliran Shanti yang harus pulang lambat karena ia harus merapikan restoran untuk buka nanti malam. B...

Tag: perawan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Cinta Segitiga

 
Terserah: 06/04/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Sebut saja namaku Dewi. Kira-kira delapan tahun yang lalu, aku merantau ke kota udang, Cirebon. Di sana aku hidup sebagai anak kost. di sana pula aku berkenalan dengan Tia, seorang gadis yang cantik, berbadan tinggi sintal dan berkepribadian menarik. Semua pria pasti langsung jatuh hati pada Tia bila melihatmya. Hampir setiap hari Tia datang ke kos...

Tag: cinta Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Seks sesama wanita - Fantasi yang terdapat pada setiap lelaki tetapi tersembunyi dalam hati wanita. Kategori cerita lesbian tentang wanita mengadakan seks dengan wanita. Banyak menceritakan tentang pengalaman pertama, tetapi tidak kurang juga tentang aksi ekstrem yang mana sekumpulan wanita mengadakan seks antara satu sama lain secara gang bang. Aksi nakal dan fantasi adalah segala yang anda dapat dalam kategori ini. Jika anda mempunyai pengalaman lesbian dan mengadakan seks dengan beberapa wnita, hantarkan cerita anda kepada kami dan mendapat keahlian percuma!
Karangkan "lesbian" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)