Kisah Lesbian Kilang - Lesbian cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

2
Kisah Lesbian Kilang

Telah dihantar: 01/01/2009 Dihantar oleh: eirul88 1 pandangan  

Kisah Lesbian Kilang

Nama aku afzan, aku telah berkahwin selama 3 tahun. Aku belum mempunyai
anak. Suami aku bekerja sebagai operator pengeluaran di sebuah kilang di
sini. Aku pula bekerja di sebuah syarikat swasta sebagai eksekutif.
Sepanjang aku berkahwin dengan suami aku, dia selalu mengabaikan
tanggungjawabnya sebagai suami. Diwaktu dia off dia selalu bermain judi
dengan kawan-kawan nyer…

Aku merasa agak bosan bila ditinggalkan sendirian di rumah. Untuk
menghilangkan rasa bosan, aku mula berjinak 2 dengan ruangan chatting di
internet. Tetapi didalam ruangan itu, aku tidk mencari lelaki, sebaliknya
aku lebih suka berchatting dengan kaum wanita. Aku luah kan apa yg aku alami
pada mereka. Dalam ramai 2 yg chatting bersama dengan aku, nurul la yg
paling rapat aku sering meluahkan apa yg terbuku dihati padanya.

Aku dan nurul mengambil keputusan untuk berjumpa. Selepas bebrapa kali
berjumpa,...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#1 Jangan terpedaya dengan chatting

Ditulis oleh han87  11 Jun 2009
Takkan u tak tau sekarang ni banyak penipu kat luar.Ishh u ni berani lebih la.Kan dah buruk padahnya.

Pembaca "Kisah Lesbian Kilang" juga telah membaca

» Lesbian Umur 12 tahun aku sudah lesbian » Perbezaan umur Anak Tatangga yang menggairahkan
» Binatang Nikmat tidak terbayang » Antara keluarga Ajie, Tante Puas Atas Layananmu
» X Files Adikku kekasihku » X Files Aku Dan Abang
» Kecurangan 13 Amp fuse 2 » Antara keluarga Ibu mertuaku yang pemarah (1)
» Antara keluarga Tamat » Antara keluarga Ayahku hebat
» X Files Maria ku sayang » Homosektual Makananku (4)
» Antara keluarga Pengalamanku dengan Wira » Antara keluarga Ayah Tiriku
» Antara keluarga Angan2 Menjadi Kenyataan » Antara keluarga Kesunyian (1)
» Antara keluarga Hilangnya Keperjakaanku » Homosektual Aku Budakmu
» Biasa Nyokap yang manis » Antara keluarga Hadiah Istimewa Dari Mama

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)