Lesbian Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Lesbian Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Lesbian

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
10
11
12
13
14
»

Kuasa seorang pengkid

 
Terserah: 01/05/2011 Dikarang oleh: melati indah 0 Ulasan

Aku mel atau melissa.Tak hensem sangat tapi awek agak ramai la.haha.Aku sekarang nak cerita pengalaman aku main bini orang.Ye main bini orang!Nak pecaya pecayalah tapi aku dah rasa puki bini orang yang ada anak., Minah tu nama dia Ieja.Kulit hitam manis ada lesung pipit dan punggung agak pejal.Umur dia baru 31.Dia ni jiran aku.Aku baru pind...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Gairah Di Tengah Badai

 
Terserah: 18/04/2011 Dikarang oleh: Zahat89 3 Ulasan

Hai, masih ingat aku kan? Aku Dinda yang ada di "Darah Keperawanan Ayu". Aku masih tetap kuliah dan masih satu kos sama Ayu yang sesekali masih "main wortel" bersamaku. Kabar Ayu baik, bahkan sekarang dia semakin mahir melumat puting susuku. Tapi kali ini aku tidak bercerita tentang Ayu, tapi pengalamanku yang lain. Namanya Apriliani, atau lebi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Gairah Nafsu Bu Soni

 
Terserah: 17/04/2011 Dikarang oleh: kirilawan 0 Ulasan

Sebenarnya saya malu untuk menuliskan cerita ini, tetapi karena sudah banyak yang menggunakan media ini untuk menuliskan cerita-cerita tentang seks walaupun saya sendiri tidak yakin apakah itu semuanya fakta atau fiksi belaka. Memang cerita yang saya tulis ini cukup memalukan tetapi di samping itu ada kejadian yang lucu dan memang sama sekali belum...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Awal menjadi lesbian

 
Terserah: 17/04/2011 Dikarang oleh: kirilawan 0 Ulasan

Ini adalah pengalaman pribadiku yang benar-benar terjadi. Semua nama orang dan tempat di sini benar-benar ada. Aku mohon maaf kepada anda yang namanya terdapat dalam kisah ini. Aku terpaksa membeberkan identitas anda sebenarnya di sini sebab menurutku, jika kisah ini menggunakan nama samaran rasa-rasanya ada yang kurang. Kisah ini diawali dengan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Sherry

 
Terserah: 06/04/2011 Dikarang oleh: Joan marie 0 Ulasan

You know what? Tadi I dapat 'member' baru - tak sangka! Neighbor I punya sister balik cuti raya dari New Zealand. So, she came over to my house this morning sebab nak pinjam 'internet' I. I first time kenal dia, she's very beautiful. Macam Julia Rais rupa dia because dia ni campuran Mat Salleh, father dia Scottish. Lepas about half an hour...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Pembalasan sang lesbi

 
Terserah: 26/03/2011 Dikarang oleh: Andy tanu wijaya 0 Ulasan

Namaku tri, aku memiliki tubuh yang seksy dengan ukuran payudara yang besar, ditambah dengan kulit putihku.. Pacarku sangat banyak sehingga aku sering ngentot.. Ya, aku memang sudah tidak perawan lagi.. Mungkin karena dulu nya ibuku adalah seorang pelacur, sehingga dia menurunkan bakatnya kepadaku.. Walaupun begitu, aku bangga dengan diriku.. Den...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Menggauli Gadis Muda, Nafa

 
Terserah: 24/03/2011 Dikarang oleh: adi kurniadi 0 Ulasan

Lalu kembali ke isu yang menerpanya, bagaimana Nafa menanggapi pengakuan dari hair dressernya. “Iya Mas, dia benar kok. Gimana lagi ya Mas, sejak putus sama Primus aku ngga’ tau mau kusalurin kemana nafsu birahi aku. Jujur aja Mas, nafsu birahi aku besar sekali. Klo udah gitu aku buru-buru browsing internet, lihat pic-pic hardcore atau penis-penis...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Kisah cintaku di Kamar Rahasia

 
Terserah: 14/03/2011 Dikarang oleh: dian.phusphus 0 Ulasan

Seorang mahasiswi yang cerdas dan rajin typical seorang gadis nerd. Tidak ada yang istimewa dari Ratna tubuhnya kurus, dada dan pantat yang relatif kecil, selain itu orangnya juga alim dan sopan. Ratna yang saat ini sedang menempuh kuliah di salah satu universitas swasta di kota S tinggal bersama ci Donna yang menyewakan salah satu dari 2 kamarn...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Antara Tempik dan Memek

 
Terserah: 06/03/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Nama saya tiara, saya mempunyai sebuah toko di pusat grosir terbesar di Jakarta. Saya ingin menceritakan bagaimana saya menjadi suka sesama jenis, sebenernya sih saya masih suka cowo karena saya sudah punya tunangan. Cerita ini berawal ketika toko di depan saya diisi oleh sepasang suami istri keturunan yang baru membuka usahanya. Setelah beberapa ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Pertemuan Bonnie Dengan Laura

 
Terserah: 25/02/2011 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Aku berada di sebuah kedai runcit, berjalan menyusuri lorong ketika aku mendongak ada wanita muda yang cantik dengan musim semi ah dalam langkah-langkah temannya datang memantul ke arahku. Her tits tertangkap mata saya yang pertama, mereka terpental dengan setiap langkah. Dia memiliki garis leher dipotong sweater rendah dan 2 / 3 dari teteknya menu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Jess Menjerit Kerena Hayley

 
Terserah: 25/02/2011 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Hayley sedang duduk sendirian di 2 rumah kisahnya bosan, seperti hujan di luar pound di windows nya "sialan apa yang boleh saya lakukan?". Tiba-tiba tetangganya Jessica: rambut keriting Muzik, lautan mata biru, bibir lazat juicy pink, tits cawan Kendali c .... hanya polos seksi dan itu buruk Hayley sudah cukup horny! "Hei Jessica apa yang anda ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Kau Dan Aku Dan Selamanya

 
Terserah: 25/02/2011 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Apabila anda tiba di rumah hari ini saya akan menciummu mendalam dan terus anda. Lalu aku akan mandi anda. Aku akan berbaring Down. Lalu aku akan melakukan semua hal yang anda suka, hal-hal yang membuat cum, hal-hal yang membuat anda bergetar. Saya akan melakukan hal-hal yang membuat anda orgasme sebelum aku meletup pada tubuh anda panas, erotis, d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Dunia Songsang

 
Terserah: 24/02/2011 Dikarang oleh: pelaqqq 0 Ulasan

Aku seorang gal yang minat kat gal, bukan pengkid okay, seriously im not into pengkid. Tapi aku suka tgk gal yang cantik,berambut panjang ikal. Aku suka bau seorang perempuan, boleh stim aw. Aku suka perempuan yg lembut ayu je, sopan. Kalau ak rogol type perempuan mcm ni mesti wahh heaven nya dunia ! Hehe. Nak di jadikan cerita, ni baru first time ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Malam Sabtu Bersama Auntie

 
Terserah: 20/02/2011 Dikarang oleh: jue 0 Ulasan

Malam Sabtu Bersama Auntie Aku masih ingat hari tu malam Sabtu, Auntie Ayu tak pergi ke mana-mana. Jadi kami duduk depan tv bersembang-sembang dan minum-minum. Tengah menonton Astro, rasa-rasanya sebuah filem romantis tiba-tiba Auntie Ayu bersuara. “Sri, kamu biasa nonton filem blue?” “Belum pernah, auntie,” jawabku jujur. Tiba-tiba saja ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

ABG bule

 
Terserah: 17/02/2011 Dikarang oleh: akutaubat 0 Ulasan

Aku tinggal di salah satu kota di Canada, kira-kira sudah hampir 6 tahun. Aku tinggal sendiri di salah satu gedung apartemen dekat down town area. Kamarnya satu, ada ruang tamu, kitchen, balcon buat smoking, murah juga. Kadang teman-teman menginap, meminjam komputer, karena milikku pentium ii, dan semua software, games etc aku punya. Jadi mereka be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Hany - Melancap

 
Terserah: 31/01/2011 Dikarang oleh: JamilahH 0 Ulasan

Pada suatu hari, Hany terasa keinginan seks nya petang tu sungguh kuat, setelah 1 minggu tak merasa batang suaminya, Salim yang sedang bekerja di pelantar minyak di luar pantai. Baju tidur Hany terselak di bahagian bawah menampakkan seluar dalam merah yang sangat nipis. Belahan pukinya yang merah dengan bulu dicukur licin kelihatan jelas pada selua...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Seks sesama wanita - Fantasi yang terdapat pada setiap lelaki tetapi tersembunyi dalam hati wanita. Kategori cerita lesbian tentang wanita mengadakan seks dengan wanita. Banyak menceritakan tentang pengalaman pertama, tetapi tidak kurang juga tentang aksi ekstrem yang mana sekumpulan wanita mengadakan seks antara satu sama lain secara gang bang. Aksi nakal dan fantasi adalah segala yang anda dapat dalam kategori ini. Jika anda mempunyai pengalaman lesbian dan mengadakan seks dengan beberapa wnita, hantarkan cerita anda kepada kami dan mendapat keahlian percuma!
Karangkan "lesbian" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2016 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)