Lesbian Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Lesbian Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Lesbian

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
11
12
13
14
15
»

Pengkid pon power gaks

 
Terserah: 27/09/2009 Dikarang oleh: asuramaru 0 Ulasan

Hah..aku bace kat sini sumer cite2 sex laki ngan pompuan..kalu ade pong les nyer cite sket jek...tapi takper..utk menambah koleksi cite les..aku pong tulih la kat sini.. sejak lahir aku rase title pengkid tuh mmg la dah ade kat aku..malaih la nak eksen tapi sememangnyer aku handsome seyy..bukan aku kate la..org...awek..4 sure ade..aku start ade ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Kisah Ibu Ibu

 
Terserah: 26/09/2009 Dikarang oleh: empty_xxx 2 Ulasan

Sebenarnya saya malu untuk menuliskan cerita ini, tetapi karena sudah banyak yang menggunakan media ini untuk menuliskan cerita-cerita tentang seks walaupun saya sendiri tidak yakin apakah itu semuanya fakta atau fiksi belaka. Memang cerita yang saya tulis ini cukup memalukan tetapi di samping itu ada kejadian yang lucu dan memang sama sekali belum...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Klit

 
Terserah: 09/09/2009 Dikarang oleh: mostwanted 1 Ulasan

Sudah hampir pukul 16:00 dan Gatot belum kembali dengan komputer Bu Rina. Asti tahu ia tak akan pulang tepat waktu karena ia yang selalu menyusun presentasi Bu Rina dalam file Powerpoint selama 2 tahun terakhir ini. Bu Rina sendiri seperti tak mau mempelajari Powerpoint, karena mengetahui sekretaris andalannya menguasai software ini. Dan komputer B...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Anak Dara

 
Terserah: 21/08/2009 Dikarang oleh: peja946 1 Ulasan

Cerita ni bermula bulan lepas. Dekat rumah aku, ada awek bernama Seha. Dia belajar di ITM dengan aku. Dah lama jugak aku perhatikan jiran aku tu, tapi aku baru dapat kenal dengan dia masa dia langgar kereta aku. Rumah aku dengan rumah dia memang satu baris. Cuma dipisahkan 5 rumah. Dia orangnya manis! Aku suka betul tengok mukanya kalau berselisiha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Inilah jalan hidupku

 
Terserah: 20/08/2009 Dikarang oleh: han87 1 Ulasan

Aku cuma berharap masa menentukan keadaan ini.Aku juga berharap agar aku akan menjadi benci dan melupakan Yuni.Fasya sering sibuk dengan kerjanya dan kami sudah jarang bertemu mungkin itulah sebab mengapa kasih aku terhadap Yuni sangat mendalam.Ini kerana aku sering bertemu Yuni berbanding Fasya yang sibuk bekerja.Fasya sering terpaksa pulang pa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Aku Lesbian (3)

 
Terserah: 20/08/2009 Dikarang oleh: han87 0 Ulasan

Pencarian aku masih belum berakhir.Kalau dulu aku dengan Fasya,sekarang aku dengan Yuni pulak.Yuni ni aku kenal kat laman sembang terkenal,YM.Aku bagi no fon dan email aku.Pastu dia antar gambar kat email aku.Yuni ni tembam dan putih gebu orangnya tapi wajah dia bukan taste aku la.Aku suka wajah yang menarik dan sedap memandang.Aku sayangkan Fasya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Cerita sayang aku...

 
Terserah: 17/07/2009 Dikarang oleh: simpz 0 Ulasan

Aku sangat sayangkan sayang aku ini..hubungan kami dah berlanjutan selama 6 tahun...dlm masa 6 tahun ini sudah banyak pengalaman yang kami tempuhi bersama..dia memang seorang yang sangat cantik dan boleh membuat aku sentiasa untuk jatuh cinta dengan dia walaupun sudah 6 tahun bersama... tapi sayang nya..tahun depan dia akan menjadi milik orang lai...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Lesbian Club

 
Terserah: 17/07/2009 Dikarang oleh: siskamaya 0 Ulasan

Namaku Boy, umur 22,tinggi 160, berat 57, rambut cepak belah tengah; Kakakku bernama Santi, umur 23, tinggi 160, berat 55, bra ukuran 38, rambut panjang sebahu, pernah terpilih jadi juara satu Busana Pantai,termasuk primadona dikampusku; Sedangkan adikku bernama Sari, umur 20, tinggi 158, berat 53, bra ukuran 36B, rambut juga panjang. Kami tingga...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Pengalaman Lesbian di Chatting

 
Terserah: 12/07/2009 Dikarang oleh: lilianapuspitasari 0 Ulasan

Pengalaman Lesbian di Chatting - Cerita Dewasa, ini adalah salah satu pengalaman lesbi ku bersama seorang wanita yang cukup sukses di dalam karirnya, kami bertemu di sebuah ruang chatting dan akhirnya kami bertemu di jogja. Hai, namaku Bunga (samaran), umur 21 tahun, aku masih kuliah di salah satu PTN terkenal di Jogja. Terus terang saja aku ada...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Aku Lesbian (2)

 
Terserah: 11/06/2009 Dikarang oleh: han87 0 Ulasan

Kini genap setahun aku berpisah dengan bekas kekasihku,Yana.Aku dan dia sudah lama tidak bertemu lagi.Kali terakhir aku mendengar berita tentangnya ialah daripada kakakku sendiri yang tersua dengannya di sebuah restoran.Kata kakakku dia sedang makan bersama pakwe barunya.Hatiku sakit dan bengkak mendengarnya kerana aku masih mencintainya sehingga k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Pengalaman pertamaku

 
Terserah: 11/06/2009 Dikarang oleh: han87 0 Ulasan

Aku merupakan seorang tomboy dan lesbian. Dahulu aku mempunyai seorang kekasih lesbian juga tetapi hubungan kami tidak bertahan lama. Bagaimanapun aku masih teringat-ingat pengalaman pertamaku beraksi seks dengan bekas kekasihku itu yang bernama Yana. Aku dan dia berkenalan di waktu bangku sekolah semasa aku menuntut di tingkatan enam. Entah mengap...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Aku Lesbian (1)

 
Terserah: 10/06/2009 Dikarang oleh: han87 1 Ulasan

Namaku Han. Aku mempunyai sebuah keluarga yang bahagia dan mempunyai adik beradik perempuan seramai empat orang. Aku mempunyai naluri sukakan wanita dan berpewatakan ala2 tomboyMungkin aku jadi begini kerana dari sejak aku belum lahir lagi ibu bapaku mengimpikan aku adalah anak lelaki kerana sesudah mendapat dua kakakku maka mereka ingin menimang c...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Gelombang Hasratku

 
Terserah: 26/05/2009 Dikarang oleh: satanc lurse 0 Ulasan

Lina menemukan situs ceritapanas.us sama seperti aku, secara tidak sengaja, kemudian keasyikan membaca cerita di dalamnya. Hanya saja bedanya antara aku dengan Lina adalah, aku lebih suka mengekspresikan pengalamanku menjadi tulisan yang kukirimkan ke situs ini, sedangkan Lina lebih suka membacanya saja, dan dia mengaku sangat suka denga kisah-kisa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Sepupu sayangku

 
Terserah: 23/05/2009 Dikarang oleh: nazgem 1 Ulasan

Ayreen merupakan seorang gadis yang moden,cantik ,seksi dan agak social.Namun dia mempunyai minat kepada kaum sejenis walaupun minatnya terhadap kaum lelaki tetap ada. Pada akhir bulan Disember lepas, seorang cousin Ayreen yang agak akif dalam social life datang bercuti di Kuala Lumpur dating bersama best friendnya. Cousin Ayreen bernama Selina (1...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Teman terbaik

 
Terserah: 16/05/2009 Dikarang oleh: nokiadaun30 0 Ulasan

Kami telah gantung semua hari hanya chillin 'karena kami pada hari terakhir konvensi dan kami mil jauh dari rumah. Sylvia teman saya dan saya selalu hung out tetapi kita jarang mendapat kesempatan untuk pergi bersama kami tanpa suami dan keluarga. Kami telah meninggalkan salah satu dari sedikit jazz coolest spot aku pernah ke. Banyak kepala minuman...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Kisah Sang Tante

 
Terserah: 12/05/2009 Dikarang oleh: Nold 0 Ulasan

Tante Lis berusia 45 tahun dengan ukuran payudara 38 dan tubuh yang ideal. Dia bekerja sebagai ibu rumah tangga dan tinggal di Yogyakarta. Sedangkan Ibu Susi berusia 40 tahun dengan ukuran payudara 38 dan tubuh yang ideal. Dia bekerja sebagai dosen di Malang dan juga tinggal di sana. Suami mereka berdua adalah kakak beradik dan sibuk bekerja di lua...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Seks sesama wanita - Fantasi yang terdapat pada setiap lelaki tetapi tersembunyi dalam hati wanita. Kategori cerita lesbian tentang wanita mengadakan seks dengan wanita. Banyak menceritakan tentang pengalaman pertama, tetapi tidak kurang juga tentang aksi ekstrem yang mana sekumpulan wanita mengadakan seks antara satu sama lain secara gang bang. Aksi nakal dan fantasi adalah segala yang anda dapat dalam kategori ini. Jika anda mempunyai pengalaman lesbian dan mengadakan seks dengan beberapa wnita, hantarkan cerita anda kepada kami dan mendapat keahlian percuma!
Karangkan "lesbian" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)