Breaking [The] News [Anchor] (2) - Orang ternama cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Breaking [The] News [Anchor] (2)

Telah dihantar: 18/11/2011 Dihantar oleh: empty_xxx 0 pandangan  

Breaking [The] News [Anchor] (2)
Divisi pemberitaan TVSatu, layaknya sebuah kantor redaksi berita, selalu terlihat sibuk dan dinamis. Aktivitasnya nyaris tak pernah sepi apalagi berhenti. Berita baru selalu muncul hampir di setiap detik – dan bagaikan makanan – berita akan menjadi basi, jika terlambat disajikan. Di salah satu cubicle, Tina Talisa tengah sibuk di depan komputer, menyusun materi berita untuk tayangan siang. Malam ini dia tidak akan menjadi host Apa Kabare Indonesia Malam karena berganti giliran dengan rekannya, Rahma Sarita. Meski begitu, bukan berarti Tina bisa bersantai karena dia juga menjabat sebagai produser beberapa acara berita dan harus terus mengirim supply bahan yang up to date.

“Tin, ini update terbaru dari kasus Noordin M Top…”

“Oya, makasih, Don.” Tina menerima beberapa file dan dua rekaman video dari rekannya. “Gimana kabar dari Kapolri? Ada perkembangan?”

“Hm, katanya sih besok ada press conference, tapi masih harus diconfirm ulang. Belum ada kepastian sih…”

“Oke deh kalo gitu...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Breaking [The] News [Anchor] (2)" juga telah membaca

» Secara kumpulan Dua campur satu » Biasa Indah gue di warnet
» Secara kumpulan Dewi dan tante Anis » Biasa Merengkuhkenikmatan Ausie girls
» Kelab seks Sensation of My Campus 05 » Secara kumpulan Kisah Rima (1)
» Perkosaan Perkosaan ustazah hanim » Secara kumpulan Desahan santi DKK
» Secara kumpulan Sex party » Secara kumpulan School lovers
» Kecurangan Semalam dengan atasan » Pasangan Suhaila
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Secara kumpulan Tiga cewek cantik
» Kelab seks Sensation of My Campus 01 » Perkosaan Hilang kehormatan
» Secara kumpulan Awalnya Chatting » Antara keluarga Wati anak saudaraku
» Buat kali pertama Elvina » Antara keluarga Cermin antik

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)