Nikmatnya Happy Salma - Orang ternama cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Nikmatnya Happy Salma

Telah dihantar: 30/04/2011 Dihantar oleh: empty_xxx 0 pandangan  

Nikmatnya Happy Salma
Aku terkejut sekali kalo cewek itu tahu namaku.
“Siapa ya ?” tanyaku, cewek itu berpindah duduk di kursi kosong sambil menggeser nampannya.
“Masak nggak kenal sih ?” tanya balik cewek itu, lalu melepaskan kaca matanya.
“Payah, sialan lu“ makiku karena yang kukenal tak lain Happy Salma yang makan sendirian, aku langsung menyalaminya.
“Nggak ada cipika-cipiki ?” godaku sambil duduk setelah bersalaman.
“Enak aja, aku pacarmu apa“ balas Happy Salma dengan gemas, aku menjadi horny dan merasakan perbedaan sikap Happy Salma ini, bodynya benar benar menggiurkan, apalagi besaran buah dadanya yang over size itu. Belum lagi panjang rambutnya menambah keindahan kesintalan tubuhnya, walau sudah berumur 30 tahun namun cewek ini belum menikah, entah perawan atau tidak aku tak perduli. Namun untuk mengajak bercinta aku membuang pikiran itu.
“Nggak deh, cuma bercanda“ kataku dengan meminum cola bercampur es itu.
“Gimana pekerjaanmu ? masih sibuk desain web ?” tanya Happy Salma
“Iyalah, hanya b...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Nikmatnya Happy Salma " juga telah membaca

» Perkosaan Fall of pride » Biasa Perjalanan sepasang teman
» Kecurangan Selimut » Kecurangan Klien langganan
» Buat kali pertama Satu Malam » Biasa Gairahku dengan Mbak Yani
» Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 2) » Biasa Vonnay kekasihku
» Buat kali pertama Keponakkanku Nina » Antara keluarga Liza, adik iparku
» X Files Adikku pembobolku » Antara keluarga Nikmatku dengan mama
» Antara keluarga Cermin antik » Perbezaan umur Anak Tatangga yang menggairahkan
» Kecurangan Janda kota kembang » Biasa Percumbuan terpanjang
» Binatang Nikmat tidak terbayang » Buat kali pertama Puteri Ibu kost
» Kecurangan Tante Nina » Buat kali pertama Sulasmi

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)