Awek tetek besar - Pasangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Awek tetek besar

Telah dihantar: 24/12/2006 Dihantar oleh: azlan73 0 pandangan  

Awek tetek besar
Kisah ini adalah experience aku dengan seorang awek yang bernama Nana. Aku dah kenal dia sejak dari sekolah lagi di KL. Dia sekolah perempuan dan aku sekolah lelaki. Dia ada boyfriend tapi masih rapat dengan aku. Semasa aku di IPT, kawan-kawan Nana kata actually dia suka kat aku tapi segan nak cakap sebab takut aku tak respond. Aku memang suka kat Nana tapi tak tunjuk sangat…..jual mahal. Aku minat kat Nana sebab dia memang cun dan rupa dia tak Melayu sangat, sebaliknya macam heroin Hindustan. Entah kenapa aku lebih berminat pada awek bukan Melayu.
Lepas grad dari IPT, aku bekerja dengan sebuah institusi kewangan terkemuka di KL. Nana yang setahun lebih muda dari aku pula bekerja di selatan. Seminggu sebelum tahun baru 1992, Nana telefon aku dan bertanya samada aku celebrate tahun baru atau tidak. Aku kata aku nak celebrate tapi tak ada partner. Dia pun offer untuk jadi partner aku. Aku tanya, “Boyfriend tak marah ke?”. Dia kata nanti...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Awek tetek besar" juga telah membaca

» Buat kali pertama Izan Yang Baru Putus Cinta » Antara keluarga Liza, adik iparku
» Antara keluarga Ros Gadis Pingitan » Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu
» Buat kali pertama Tuition (part 2) » Penipuan Skandal P.A
» Pasangan Faizah » Homosektual Cyber Cafe
» Buat kali pertama Tuition (part 1) » Pasangan Awek kebaya
» Homosektual Belaian Abang Angkat » Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 1)
» Homosektual 3 Hari 3 Malam » Biasa Kenangan di maktab perguruan
» Kecurangan Bini Orang » Biasa Kakak angkat
» Homosektual Aku dan dua cikgu ku kat sekolah » Perkosaan Perkosaan ustazah hanim
» Homosektual Sepi Yang Terubat Jua 2 » Antara keluarga Daniel Iskandar

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Kecurangan Bini orang
Buat kali pertama Kali pertama

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)