Batang sedap, lubang nikmat - Pasangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Batang sedap, lubang nikmat

Telah dihantar: 20/03/2008 Dihantar oleh: smellychix 0 pandangan  

Batang sedap, lubang nikmat
Dah sebulan aku kena outstation. sebulan jugak la aku tak dapat batang sedap hubby. selama ni, kalau aku tak datang bulan, hampir tiap-tiap malam kami beromen.untung dapat hubby yang kuat nafsu macam aku jugak.takde la nampak aku sorang je yang kuat main. kadang-kadang bila dah naik syeikh, sampai 3 round semalam kami beromen.

kalau weekend tu kami tak balik kampung, memang tak pegi mana dah. berkurung dalam bilik je la. kote hubby time mengeras tu dalam 7.5 inci. bagi aku dah cukup besar la tu nak jolok lubang pantat aku yang kecik ni. setakat ni rekod paling hebat kami beromen, 8 round dalam masa 24 jam. kira ok la tu untuk pasangan yang baru kahwin tak sampai setahun kan? aku tak tau la kenapa, tapi dengan hubby ni, aku asyik gersang je. asyik mintak dijolok je.dia pun tak pernah lepas peluang.

sanggup tu kadang-kadang tak makan, sebab seronok sangat beromen. ada jugak yang tegur badan aku susut sikit sejak kawin ni. nak buat c...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Batang sedap, lubang nikmat" juga telah membaca

» Homosektual Aku Dahage » Kawasan terbuka Cerita Dalam Bus
» Kecurangan Abang Man » Homosektual Ah Lama Ku Tunggu
» Kecurangan Main Dgn Jantan India » X Files Pengalaman di Eropah
» Dubur Bomoh » Buat kali pertama Tuition (part 2)
» Kecurangan Aku Curang » Kecurangan Seks dengan boss
» Kecurangan Curang » Kecurangan Hubunganku
» Kecurangan Rezeki guru tuisyen » Biasa Akibat sering di tinggal suami
» Buat kali pertama Kisahku Yang Pertama » Antara keluarga Tuan Din
» Penipuan Skandal P.A » Pasangan Kisah Suami Isteri
» Perbezaan umur Mat Salleh Berbulu katanya.. » Kawasan terbuka Lancau Cina

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)