Kisah Suami Isteri - Pasangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Kisah Suami Isteri

Telah dihantar: 18/10/2006 Dihantar oleh: Jack Da Ripper 1 pandangan  

Kisah Suami Isteri
Pada malam tu aku browsing ke laman lucah selama 4 jam. Aku rasa malam tu aku cukup "horny". Bila aku balik ke rumah isteri aku sambut kat pintu. Anak-anak dah tidur. Aku pun mandi dan bersihkan badan, terutamanya batang aku.

Aku pun masuk bilik. Bini aku tanya "lewat lagi ?" Aku tak jawab apa-apa. Aku tak ingat lagi apa yang aku bualkan dengan bini aku. Kemudian tangan aku mula merayap. Mula-mula tetek bini aku. Aku main-main, pusing-pusingkan jari aku di keliling p...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#1 seks

Ditulis oleh madekong  22 Disember 2007
Wah ceritanya paling oke banget untuk disimak, bravo buat adminnya...

Pembaca "Kisah Suami Isteri" juga telah membaca

» Homosektual Abang N, aku mangsanya.... » Biasa Elegi buat Ratna (2)
» Kecurangan Tante Nina » Pasangan Roziah
» Pasangan Suhaila » Perbezaan umur Mat Salleh Berbulu katanya..
» Biasa Anuar » Biasa Husen kenalanku
» Pasangan Faizah » Perbezaan umur Cinta seorang napi
» Kecurangan Main Dgn Jantan India » Biasa Kekasihku, tunaganku
» Antara keluarga Pengalamanku dengan Wira » Pasangan Sayang
» Homosektual Abang Indon ku.. » Antara keluarga Mak Su
» Pasangan Malam Paling Panjang » Buat kali pertama Aku dan Ani
» Homosektual 3 Hari 3 Malam » Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 1)

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)