Kongsi Ke Tukar? - Pasangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Kongsi Ke Tukar?

Telah dihantar: 10/02/2011 Dihantar oleh: Kasi ngerang 0 pandangan  

Kongsi Ke Tukar?
tapi cuba ko fikir baik2.ko dah lama geram kat body zarina.ni la peluang ko nak dapat apa yang ko nak.dah tu maria plak sekadar dapat layan ko seround 2 je.ko nak lagi dia dah hanyut.kalau zarina aku yakin kurang2 3round ko dapat.dan aku berani jamin diorang takkan tau.
Aku mula tertarik dengan kata2 zam.nafsuku mula menguasai akalku.bayangan tubuh zarina yang mengghairahkan mula bermain2 dikepalaku.betul jugak kata zam.bila lagi aku nak melepaskan dendam berahiku pada tubuh mulus zarina.tentang maria,rasanya aku tak rugi apa2,hanya sekadar tubuhnya dikerjakan dan lubuk berahinya yang telah sah aku miliki dan .tak ada apa yang akan luak.
“camna ko nak buat bagi diorang tak tau, apa plan ko.kalau aku rasa ok aku setuju.kalau tak ko cari plan lain la”aku memberikan persetujuan pertama setelah berfikir sejenak.
“senang je.hujung minggu ni kita g holiday kat langkawi.kita lepak bunglow kwn aku.mlm lepas mkn kita parti.masa 2 aku akan letak ubat kepak dalam air maria n zarina.bila ubat ...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Kongsi Ke Tukar?" juga telah membaca

» Secara kumpulan School lovers » Antara keluarga Liza, adik iparku
» Secara kumpulan Desahan santi DKK » Buat kali pertama Elvina
» Antara keluarga Wati anak saudaraku » Secara kumpulan Kisah Rima (1)
» Secara kumpulan Dewi dan tante Anis » Antara keluarga Cermin antik
» Pasangan Suhaila » Perkosaan Perkosaan ustazah hanim
» Kelab seks Sensation of My Campus 05 » Perkosaan Hilang kehormatan
» Secara kumpulan Dua campur satu » Biasa Indah gue di warnet
» Kelab seks Sensation of My Campus 01 » Kecurangan Semalam dengan atasan
» Secara kumpulan Awalnya Chatting » Secara kumpulan Tiga cewek cantik
» Biasa Merengkuhkenikmatan Ausie girls » Secara kumpulan Sex party

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Kecurangan Tuan Rumsh

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)