Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
8
9
10
11
12
»

Kawanku Bob (2)

 
Terserah: 06/11/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Selepas kejadian kali pertama aku seperti ketagih rasanya. Penangan zakar 8 inci kepunyaan Bob menyebabkan aku termimpi-mimpi. Aku tak sabar-sabar ingin menikmatinya lagi. Lubang buritku seperti terasa-rasa batang Bob yang besar panjang itu bergerak keluar masuk dalam rongga kemaluanku. Enak, sedap dan lazat. Bayangan-bayangan itu saja membuat selu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Kawanku Bob (1)

 
Terserah: 06/11/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku dan Johari yang biasa kami panggil Jo sedang mengikuti kuliah di sebuah IPTS di ibu kota. Kami berkenalan semasa sama-sama mendaftar di tahun pertama. Kebetulan pada waktu itu aku tidak mempunyai wang kecil dan Jo menawarkan jasanya meminjamkan wangnya. Sejak itu kami berkawan akrab, tertarik antara satu sama lain dan akhirnya menjadi kekasih. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Zaffa isteriku kuat seks

 
Terserah: 04/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku berkahwin dengan Zaffa atas pilihan keluarga. Aku mmg bertuah, Zaffa bukan sahaja baik, malah sempurna sifat keperibadian dan tubuh badannya. Apabila aku dan dia keluar ke shopping complex, mmg ada sahaja mata yang memandang kami. Mungkin kerana baru berkahwin, kami masih lagi 'menerokai' cara2 baru utk memenuhui kepuasan sex. Kalau aku ada ...

Tag: isteri, swing, pasangan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Ngeseks sama Istri

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: evan gemilang 0 Ulasan

Berikut sebuah Cerita Dewasa yang bertutur tentang pengalamanku berhubungan intim dengan istri sendiri. waktu da berlalu aku duduk di sebelah papa nemenin papa yang lagi baca cerita dewasa 17 tahun keatas di blog ini. sambil papa baca papa juga nakal manin payu dara aku dari luar yang sekarang terlihat bertambah besar karena kreatifitas papa sambil...

Tag: istri, ngeseks, ngentot Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Kupuaskan Istriku dengan Temanku

 
Terserah: 31/10/2012 Dikarang oleh: evan gemilang 0 Ulasan

Istriku bernama “Nur” usianya 25 tahun lulusan salah satu universitas swasta di Makassar. Alhamdulilah aku dikarunia seorang putera yang sedang lucu-lucunya bernama “firman" dengan usia 1,5 tahun. Ditengah kesibukanku yang teramat sangat itulah aku sering kali tidak bisa memenuhi hasrat biologis istriku. Sudah hamper 3 tahun aku menikahi istrik...

Tag: istri, teman, ngentot Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Istriku dan tukang pijat

 
Terserah: 29/10/2012 Dikarang oleh: evan gemilang 0 Ulasan

Ya.., namanya juga tukang pijat beneran. Sedikit info ttg istri gw, usianya 29 th, tingginya 165cm, ukrn bra 36B. Kulit kuning langsat. Facenya sepintas spt Dina Lorenza. Kejadian ini berawal ketika suatu hr gw pernah baca iklan dikoran tentang pijat refleksi. Bermodalkan info tsb, lalu gw ketempat pemijatan tsb. Singkat cerita, sete...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Iza yang diamanahkan

 
Terserah: 28/10/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Telah hampir 4 tahun aku merantau demi memenuhi tuntutan kerja. Hampir 4 tahun juga aku menggantung tidak bertali kasih lamaku setelah 3 tahun bercinta akhirnya aku tersungkur di pertengahan jalan dalam mengejar kerjaya. Iza, gadis kecil molek. Rambut ikal separas bahu, senyumannya menikam kalbu, membuat jiwa resah tak menentu. Setelah bertahun ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Part time di hotel

 
Terserah: 28/10/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Kejadian ni terjadi lebih kurang 2 tahun lepas. Waktu tu aku tengah tunggu result spm, so aku kerja kat hotel 4 star kat area kl. Aku kerja banquet, tapi part time je. So, bile ade function, baru aku masuk kerja. Jadi, aku banyak la masa untuk lepak-lepak. Nak dijadikan cerita, bukan aku sorang je keje part time kat situ. Ramai gak budak macam a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Wati kekasih gelapku

 
Terserah: 28/10/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Semua orang bercerita yang masing-masing gagah. Entah la aku tak tahu betul ke tidak. Cuma aku ni lelaki Melayu biasa je. So ladies you just imagine okay. Tahun lepas di tempat aku bekerja di Kuala Lumpur, ada staff perempuan baru yang jadi receptionist di tempat kerja aku. Nama dia Wati. Di sebabkan aku salah seorang pekerja kat situ, hari-hari le...

Tag: kekasih , curang, pejabat Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Jiranku seksi

 
Terserah: 27/10/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku telah berkahwin selama 5 tahun dengan bini aku. Dia, bini aku, berdarah minang and tidaklah secantik mana. Tapi pada aku, she is the most beautiful woman in my life. Aku sekarang ada seorang anak berumur 3 tahun hasil perkahwinan aku dengan bini aku. Bini aku seorang yang peramah dan penyayang. Tapi, bila part seks, dia kecundang. Banyak ka...

Tag: jiran, gersang, isteri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Isteriu dan kote Afrika

 
Terserah: 27/10/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Pada penghujung tahun lepas aku telah membawa isteriku pergi bercuti ke Pulau Tioman selama seminggu. Kami menyewa sebuah chalet di sebuah resort terkemuka di sana. Selama di sana aku dan isteri mengikuti pelbagai aktiviti yang menarik yang telah diatur oleh resort tersebut. Siang kami menyelam melihat ikan-ikan yang jinak di air yang jernih. Waktu...

Tag: isteri, kote, afrika Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Main dengan kawan

 
Terserah: 24/10/2012 Dikarang oleh: Amir2ps 0 Ulasan

Dengan penuh minat dia meneliti tubuh Ramlah dari hujung kaki hinggalah ke hujung rambut. Rawatan kecantikan yang telah dijalani itu amatlah berkesan. Mukanya nampak lebih lembut. Pipi Ramlah juga bertambah gebu dan licin. Sanggul rambutnya sudah pun terdandan indah. Cukup berseri kejelitaan Ramlah pada ketika itu. Dia tak ubah seperti ratu cantik...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Story of my wife - Boarding house (2)

 
Terserah: 03/10/2012 Dikarang oleh: burhannuddin 0 Ulasan

Setelah kejadian ML pertama dengan Raka yang dialami Via (Baca - Boarding House 1), Raka semakin sering 'berkunjung' ke kamar Via yang terletak 1 lantai diatas kamar kosnya. Terlalu seringnya Raka 'berkunjung' kadangkala membuat Via risih dan beberapa kali Via berusaha menolak melakukan 'hubungan terlarang' tersebut. Jadi apa yang mereka lakuka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Story of my wife - Boarding house (1)

 
Terserah: 03/10/2012 Dikarang oleh: burhannuddin 0 Ulasan

Sebut saja namanya Via, istriku saat ini yang sangat aku sayangi. Via bertubuh langsing semampai dengan warna kulit kuning langsat khas wanita Indonesia, dengan ukuran dada yang tidak besar namun bulat dan padat. Wajahnya manis mirip2 seperti Maudy Koesnadi lah kalau orang bilang, dengan bibir mungil merah muda dan rambut ikal bergelombangnya. Pa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Kak Piah dah ada pengganti

 
Terserah: 03/10/2012 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Namaku Kak Piah. Aku telah lama berpisah dengan suamiku tetapi digantung tidak bertali. Suamiku sudah 15 tahun tidak bersamaku di rumah atau diranjang. Setiap kali dia datang cuma untuk menjengok anaknya. Aku terpaksa bersabar mungkin suatu hari dia akan berubah tetapi tidak. Hidup aku penuh kesunyian terutama diwaktu malam kerana pada usia...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Jiran Mantap

 
Terserah: 30/09/2012 Dikarang oleh: Cinta Kronik 0 Ulasan

Aku senyum sendiri. Kenangan waktu aku sedang menungu keputusan SPM beberapa tahun lalu terbayang semula di benakku. Waktu itu aku tinggal di sebuah taman perumahan. Aku tinggal di rumah teres dan berjiran dengan Mak Long Kiah. Mak Long Kiah mempunyai seorang anak lelaki yang berusia setahun lebih tua dariku. Aku biasa memanggilnya Abang Zaki. Seja...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)