Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
8
9
10
11
12
»

Tuah Johari

 
Terserah: 04/09/2012 Dikarang oleh: Jalil Razak 0 Ulasan

Kalau diikutkan hatinya pada ketika itu, mahu sahaja rasanya Johari menampar mulut isteri tuan punya ladang itu. Ada-ada sahaja yang tidak kena dimatanya. Apa sahaja kerja yang Johari lakukan di ladang pisang dan ternakan haiwan itu sepertinya tidak ada yang betul. Walaupun Johari telah melakukan yang terbaik, Puan Hasnah, si isteri tuan punya lada...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Pilihan keluarga

 
Terserah: 03/09/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Selepas tamat latihan aku telah ditukarkan ke negeri S .Setahun sekali aku pulang kenegeri K , itupun untuk tempuh seminggu dua sahaja. Pada tahun 90 aku kembali bercuti lagi selama 3 minggu .Oleh kerana aku masih membujang keluarga ku mendesak ku untuk segera mencari jodoh .Oleh kerana tidak mahu menghampakan keluarga ku dan aku sendiripun tidak b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

William

 
Terserah: 03/09/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Hello, its Cass.Malas nak cerita panjang2 so I terus masuk je ke sex part, from the beginning, of course. Ada sorang guy ni named William, dari Canada 30s somefing. Dia ada ajak nak buat sex as he into an orgy sex/gangbang.I pun agree la nak buat sex dengan dia. I ni jenis girl yang suka jadi slave kat white people because it turns me on.I suk...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Ramli Dan Noridah

 
Terserah: 28/08/2012 Dikarang oleh: slayer 99 0 Ulasan

Bukan kami tak mahu anak, kami mahu, tapi ada sebabnya yang kami berdua merahsiakan pada semua orang tua kami, saudara mara dan kenalan kami. Jika mereka tahu sebab mengapa kami tidak ada anak, mungkin ada yang pitam, pengsan atau menjauhkan diri dari kami. Tiada siapa yang tahu apakah aktiviti kami berdua sehinggakan Idah tidak boleh beranak. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Aku kembali ke lembah maksiat

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Sudah setahun aku tidak berzina. Kali terakhir pada 19 Mei 2011 berzina dengan Ida girlfriendku. Selepas itu kami putus bila hubungan kami semakin lama semakin dingin. Selepas putus dengan Ida aku tiada girlfriend. Ini bermakna sudah setahun tiga bulan aku tidak berzina. Entah macam mana pada bulan puasa baru-baru ini kawanku Idris membawa girlf...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Siam mari

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

hello semua pembaca2 yang dihormati eheheh....sebenarnya aku nie segan gak nak tulis pengalaman aku pertama sebabnyer teruna aku hilang ngan awek siam lak tu...ish..ish...ish tapi nie semua dah lama berlalu sekarang nie pun aku dah berumahtangga.... so ceritanyer macam nie la lebih kurang yer... masu tu aku nak ke UUM tapi sampai kat Jitra kereta a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Sepupuku Yun

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Kisah ni baru berlaku minggu lepas, sewaktu aku balik kampung bersama hujung minggu. Di rumah atuk aku, tinggal makcik dan ditemani sepupu aku, Yun namanya. Yun bekerja sebagai guru tadika berdekatan. Umurnya 22 tahun, muka comel dan yang best tetek yang agak besar tak sepadan dengan bentuk badannya. Aku geram jugak kalau tengok bontot dia ni rasa ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Yuni Istriku

 
Terserah: 16/08/2012 Dikarang oleh: evan gemilang 0 Ulasan

Seminggu sejak perkosaan itu, yuni tampak lesu. Ia mengaku sakit, tetapi tak tahu sakit apa. Kurayu untuk ke dokter, ia tak mau. “Sepertinya hanya butuh istirahat,” katanya. Jalannyapun tertatih-tatih, seperti menahan sakit di sekitar pinggangnya. Kalau kusentuh payudara dan pangkal pahanya, ia pun dengan halus menolak. Tetapi, yuni memang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Berasmara Di Opis

 
Terserah: 16/08/2012 Dikarang oleh: bob850304 0 Ulasan

Cerita ini adalah kisah benar dan terdapat tokok tambah yang telah diubah suai untuk menyedapkan lagi cerita ini. Nama didalam kisah ini telah diubahsuai untuk keselamatan. Kisah ini bermula apabila aku berkerja di syarikat guaman di Kuala Lumpur. Ianya bermula apabila seorng gadis yang berumur 20 tahun telah melaporkan diri di opis aku. Ianya d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Pengkid

 
Terserah: 10/08/2012 Dikarang oleh: ariftheizz 0 Ulasan

haaai... aku lin.. aku nk kongsi citew ni, ni citew btl lagsung xde unsur2 penipuan...aku ni leh dikategorikan dalam glongan dak cun gak la.. bukan nak pasan tp kenyataan.. mak aku kacukan cina n siam, ayah aku lak anak kacukan pakistan n bugis.. so kowg msti leh bygkan kan rupe aku camne? aku ni leh dikatakan agak ramai peminat la.. tp nak di jadi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Aku dan Lily

 
Terserah: 05/08/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku terus melayari dunia penuh nikmat bersama ibu Intan dan sesekali aku menerima surat dari Intan, ku baca bersama-sama Maria dan tentunya selepas membaca surat Intan, Maria akan mengantikan tempat Intan melayari bahtera nikmat bersamaku….. Sesekali aku meneruskan kegiatan lancap melancap yang sememangnya kugemari sedari dulu. Aku tetap memilih ma...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Pasangan Terbaik

 
Terserah: 28/07/2012 Dikarang oleh: Arjuna Neraka 0 Ulasan

ku budak kampung yang dipercayai orang kampung. Jadi aku Form 4 kena duduk asrama. Kebetulan selang tiga rumah daripada rumah aku tu Cikgu sekolah rendah aku. Suami isteri cikgu. Anak tunggalnya namanya Lina. Dah budak kampung tu aku berdua je yang layak ke asrama penuh tu jadik kami rapatlah, selalu balik kampung kami balik berdua. Dah lama jugak ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Nani yg Lugu

 
Terserah: 25/07/2012 Dikarang oleh: enaratna 0 Ulasan

Kala itu aku numpang kost di rumah temanku yang sudah berkeluarga, sedang seorang gadis adik temanku kebetulan numpang juga di rumah itu, sebagai pengasuh anak-anak temanku itu, berhubung suami istri bekerja. Pada awalnya aku memandang gadis itu Nani namanya, biasa-biasa saja, maklum aku walaupun sudah cukup dibilang dewasa (27) tetapi sekalipun b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Cerita dari johor

 
Terserah: 19/07/2012 Dikarang oleh: alibawal 0 Ulasan

Saya seorang pelajar yang berumur 15thn(tingkatan 3).Saya mempunyai seorang adik dan seorang abang.Ibubapaku adalan seorang yang sering sibuk dengan tugas-tugasnya sebagai pekerja.mereka sering pulang kerumah pada lewat malam.Ketika mereka tiada saya dan adik saya sahaja dirumah.Abang saya bersekolah disekolah asrama.Hobi saya ialah berfantasi.Saya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Memamerkan Istri di Mall

 
Terserah: 06/07/2012 Dikarang oleh: mupengmupeng 0 Ulasan

Penyakit Aneh ini sudah lama kuderita sejak aku mulai berpacaran dengan Istriku di kala SMU dulu.Sudah 8 tahun aku menjalin asmara dengan istriku hingga akhirnya kini resmi kunikahi dan memberiku 1 orang anak yang lucu dan cakep seperti bapaknya. Mungkin bisa dibilang aku memiliki sifat ekshibisionisme atau suka memamerkan tubuh kepada orang lai...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Awalan Dari Curhat

 
Terserah: 06/07/2012 Dikarang oleh: mupengmupeng 0 Ulasan

Ya sebuah misteri yang kelihatannya mudah namun susah diungkapkan. Memang banyak sekali wanita yang belum sadar akan arti pentingnya sebuah orgasme, bahkan menurut penelitian hanya 30% wanita yang dapat meraih orgasme, banyak hal-hal yang mempengaruhi wanita dalam meraih orgasme, baik dari faktor si wanitanya ataupun dari faktor prianya atau ba...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)