Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
13
14
15
16
17
»

Janda Dari Sarawak

 
Terserah: 09/04/2012 Dikarang oleh: johnmidie 0 Ulasan

Norman baru sahaja keluar dari bilik air. Dia memerhatikan jam di tangannya. Sudah melewati pukul 11.40. Patutlah matanya terasa mengantuk. Tetapi malam ini dia nampak resah. Mungkin orang dinantinya belum tiba lagi. Perlahan-lahan dia berjalan ke arah katil. Setelah mengelap-lap kakinya pada carpet di bilik hotel itu, dia naik ke atas katil lalu ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Dikongkek pakistan jual kain

 
Terserah: 09/04/2012 Dikarang oleh: dino9873 0 Ulasan

kat sebelahrumah sewa kami ada pakistan yg kejenya jual kain. hensem mcm amir khan kalau bercakap pelat... dadanya penuh ngan bulu sexy. aku steam kalau terpandangnya. nak jadi citer ari tu suami aku overtime sampai pagi esok. aku cari akal macammana nak umpan pakistan seekor ni agar masuk ke perangkapku aku dah terdesak ni. suami ku kalau hal sek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Cathy dan Zek (2)

 
Terserah: 05/04/2012 Dikarang oleh: phoenix1987 0 Ulasan

Aku masih ingat lagi dengan jelas akan peristiwa yang memulakan jalinan kas ih antara kami berdua. Hari itu ialah hari keramat bagi kami berdua; Rabu, 17 Jun 1998, hari giliranku menyediakan peralatan mengajar di kelasku. Aku me madam papan hitam, mengetuk- ngetuk pemadamnya untuk membuang habuk, menyangk ut pembaris besar di tempatnya dan mengatur...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Aku dan dia

 
Terserah: 02/04/2012 Dikarang oleh: Bijelo 0 Ulasan

Bila yang tertulis untukku adalah yang terbaik untukmu kan ku jadikan kau kenangan yang terindah dalam hidupku namun takkan mudah bagiku meninggalkan jejak hidupmu yg tlah terukir abadi sebagai kenangan yg terindah.. Begitulah aku bernyanyi setiap malam yg mengingatkanku pada cerita ini.. Nama saya zari (samaran) kejadian ini terjadi pada saat sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Kawan

 
Terserah: 31/03/2012 Dikarang oleh: michelecheng81 0 Ulasan

Aku mengajak kawan isteriku tidur saja di rumahku. Dia dan isteriku baru saja sampai dari langkawi menghadiri seminar sehari. Sebenarnya Nizam ni adalah X boyfriend isteriku. Dulu mereka pernah bercinta selama 7 tahun semenjak dari tingkatan 3 lagi. Apa yang aku tahu mereka berpisah bila Nizam ni ditunangkan oleh keluarganya dengan perempuan piliha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Bercinta Berempat

 
Terserah: 25/03/2012 Dikarang oleh: customerservicecv 0 Ulasan

Tanpa terasa kami berempat sudah naik didalam bathup, kami mandi bersama. Guyuran air dipancurkan shower membuat tubuh mereka yang molek bersinar diterpa cahaya lampu yang dipancarkan ke seluruh ruangan tersebut. Dengan halus, mereka menuangkan sabun cair dari perlengkapan bag shop punya mereka. Aku mengosok keseluruh tubuh mereka satu persatu, se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Cathy dan Zek

 
Terserah: 22/03/2012 Dikarang oleh: phoenix1987 0 Ulasan

Jam di tanganku menunjukkan hampir jam 7.00 pagi. Aku tahu sebentar lagi dia akan sampai. Aku menuju ke almari peralatan kelas untuk membuat persediaan. Sementara menunggunya, aku menyusun buku-buku yang terdapat di situ dan mengatur kapur di papan hitam untuk digunakan nanti. Pintu almari itu sengaja aku buka luas-luas. Sedang aku terbongkok-bongk...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Isteri Open Minded

 
Terserah: 22/03/2012 Dikarang oleh: hubby_hari2mau 0 Ulasan

Kulitnya putih kuning, teteknya saiz 34 (boleh tahanlan), body boleh buat air liur sesiapa tengok meleleh.kalau bab2 sex ni jangan cerita la kami ni open minded sikit.kebetulan pula cuti semester sekolah jadi, berkesempatan la aku ngan wife aku ni nk pegi holymoon dipulau,anak2 aku telah menhantarnya dikampung kerana sudah lama atok and nenek dior...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Hani awek utara

 
Terserah: 17/03/2012 Dikarang oleh: phantom12 0 Ulasan

Ni kisah masa aku blaja kat U dulu. Tak payah la aku sebut U mana sbb itu semua tak penting. Masa tu aku ada sorang awek, budak dari utara. Okay la dia ni, kulit putih, gebu, tinggi, senyum pun manis dan body mantap. Hani nama dia..macam nama tajuk citer ni. Aku masuk U ni bukannya nak couple2 sgt, tapi hari tu ada member sekelas ajak betting,...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Yati oh Yati

 
Terserah: 07/03/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku sedang menjalani latihan praktikal tetapi aku masih tinggal di asrama universiti. Setiap pagi sebelum aku ke tempat kerja, aku melakukan rutin harian iaitu mandi, gosok gigi, cuci muka, mencukur misai dan mencuci baju. Selepas itu, aku akan memandu kereta ke tempat kerja. Bilik aku di asrama terletak berhampiran tandas. Di luar tandas itu te...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Awek bermata sepet

 
Terserah: 07/03/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

kisah ni baru je jadi kat aku.aku sebenar penuntut universiti di negara awek sepet.tapi sepet bukan sebarang sepet, ini sepet kasi tak tidur malam punya.hobi aku tiap malam aku jumaat (takkan gi masjid lak, mana ada kat sini)aku akan test power keta aku.biasanya aku dan kawan bangsa asing aku akan berentap lumba kereta dijalan kosong yang biasanya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Kisah bersama boyfreind

 
Terserah: 07/03/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Cerita I nie terjadi biler i ikut boifren I bercuti ke Langkawi, 2 bulan lepas. Boifren I nie name dier Rafiq, anak orang kenamaan and perfect sangat. Ramai girls berebutkan die tapi I jugak dapat..maybe I special..hhe..he.. Figure I taklah best sangat..37B-25-36.. Bolehlah dapat duit lebih jadi model sambilan. I'm 19 anyway. I baru kenal ngan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Adik angkatku

 
Terserah: 07/03/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku memandu keretaku dengan tenang, menghala ke satu kawasan bukit yang lengang. Di situ memang gelap, dan sesuai bagi insan yang ingin melakukan asmara. Bukan tak pernah digempur pegawai agama, cuma kekerapannya rendah. Setahun mungkin 2-3 kali. Disebelahku, adik angkatku sedang melayan pemandangan di lereng-lereng bukit. Intan namanya dan baru...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Tukar-tukar (3)

 
Terserah: 06/03/2012 Dikarang oleh: virusony 0 Ulasan

Amir menunggu beberapa minit di dalam kereta dan kemudian kelibat Hayati pun kelihatan yang kemudiannya terus masuk ke dalam kereta. "Amir.... ni Amir punya...." kata Hayati sambil menghulurkan duit RM10 kepada Amir. Amir mengambil duit itu dan memandang Hayati di sebelahnya. "Kenapa Amir tengok akak macam tu?" tanya Hayati tersipu malu. "Tak payah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Tukar-tukar (2)

 
Terserah: 06/03/2012 Dikarang oleh: virusony 0 Ulasan

Assalamu'alaikum" "Wa'alaikumsalam. Eh, Amir.. Masuk.. jemput masuk" kata Zainal yang kebetulan berada di garaj kereta sedang mengilatkan kasutnya. Amir masuk melalui pintu pagar rumah Zainal yang sememangnya tidak berkunci itu. "Wah... kilat betul kasut kau Nal..." kata Amir. "Biasalah, hujung minggu... Kalau tak kilat nanti Sarjan marah" kata Zai...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Gadis bandung

 
Terserah: 05/03/2012 Dikarang oleh: akakmaniz 0 Ulasan

sex ini bermula waktu umurku masih 23 tahun. Aku duduk di tingkat akhir suatu perguruan tinggi teknik di kota Bandung. Wajahku ganteng. Badanku tinggi dan tegap, mungkin karena aku selalu berolahraga seminggu tiga kali. Teman-­temanku bilang, kalau aku bermobil pasti banyak cewek cantik sexy yang dengan sukahati menempel padaku. Aku sendiri sudah ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)