Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
13
14
15
16
17
»

Cikgu Tina

 
Terserah: 21/04/2012 Dikarang oleh: phantom12 0 Ulasan

Aku ada la kenal ngan sorang cikgu ni.. dia dah kawin dah.. laki dia kerja askar. Kira masa kejadian ni berlaku laki dia tak ada di rumah sebab kena pi somalia.... dia ni anak baru sorang. Tak silap aku masa tu umur anak dia baru dua tahun setengah. Punya la nak jadi cerita, ari tu hari khamis, biasalah budak-budak asrama yang sekolah kat kedah se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Luar biasa

 
Terserah: 19/04/2012 Dikarang oleh: saufulbahri 0 Ulasan

Ni aku nak citer sket pasal awek melayu zaman nih.. aku kenal minah nih dah hampir setengah tahun… kat ruangan chat (channel tak yah sebut la.. kang kena saman aku plak yg susah) nick name aku “spender biru”, chat punya chat.. kenal punya kenal.. kitaorang jadi rapat (but still kat Online).. masa tuh aku dah feeling habis kat dia nih… kira dah jatu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (12)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Aku melirik Izamir Ridzwan yang tenang memandu. Wajah kacaknya aku renung, cuba mencuri perhatiannya. Masih lagi terbayang-bayang aksi kami berdua sebentar tadi di atas sofa. Kalau tidak kerana Ridzwan sendiri yang hentikan, mungkin saat ini kami masih lagi bergelumang dalam keindahan asyiknya gelombang nafsu yang menggila. “Ada sesuatu yang you n...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (11)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

“Hye…..!” Sapa Izamir Ridzwan sebaik aku sampai. Rupanya dia terlebih dulu berada di tempat letak kereta Restoran Bora Asmara. Aku ingatkan dia masih lagi dalam perjalanan. “Awal you sampai?” Tanyaku sekadar berbasa-basi. Agak kekok untuk berdepan dengannya selepas insiden dia mengejarku dan sekaligus melamarku tempohari. Aku hulurkan tangan dan I...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (10)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Porshe Zikri melewati pintu gerbang Berjaya Sentral Park Condo. Aku yang kehairanan pandang Zikri. “Balik rumah you?” “Yes… what’s wrong?” “Sheila tak ada ke?” “We both seperated. Lepas dia cuba langgar you that day, we all lebih banyak bertengkar. I memang tak boleh terima apa yang dia dah buat pada you. Sheila pulak tak mahu mengaku salah dia...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (9)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Apa salah Risya?” Tanyaku sebaik sahaja kereta Arie berada di jalanraya. Dari rumah tadi, aku hanya diam membisu. Selendang di kepala yang senget aku betulkan. “Risya tak salah apa-apa…. Risya kena terima hakikat yang kita tak boleh hidup bersama” “Tapi kenapa? Risya dapat tahu Arie dah balik semula pada Fatihah. Kenapa Fatihah aja yang selalu me...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (8)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Sehingga hari ini, aku masih lagi fikirkan kata-kata Ridzwan tempohari. Haruskah aku ke pejabat agama untuk memohon penceraian? Sudah terhakiskah kasih sayangku pada Arie sejak muncul lelaki bernama Izamir Ridzwan? Jauh di sudut hati, aku masih mahu Arie kembali ke dalam hidupku. Sudah lebih 4 bulan Arie pergi… kesabaranku semakin tipis dari ke har...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (7)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

“Cik Risya…. ada tetamu…” “Siapa Mas? I tak ada apa-apa appointment hari ni, kan?” “Ya betul.. tapi dia kata dia kenalan Cik Risya.. Nama dia Ridzwan, er.. Izamir Ridzwan..” “Oh ya ke? Tak apalah…, suruh dia masuk..” “Masuk!” Arahku bila terdengar ketukkan di pintu. “Hai Farisya! Aku yang sudah menanti segera berdiri dan menyambut salam ya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (6)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

"You...., Eh. Shazman & Datuk Hilmi dah datang. I off now..." "Ok... no prob!" Aku segera matikan talian dan campak I-phone dalam handbag. "Hello again dear.." Terus saja Datuk Hilmi menegur ku dengan sengehan gatal. Datuk Hilmi duduk sambil mengesat peluhnya. Memang cuaca agak membahang di luar sana walaupun hari sudah lewat petang. "Risya....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (5)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

“Okey… rasanya dah tak ada apa lagi En. Shazman. Lepas ni saya dah boleh tempah bilik dan dewan seminar yang En, Shazman pilih tadi” “That’s good. Ermm.. dah sampai waktu lunch ni Risya.. Sudi temankan saya makan?” Aku senyum dan anggukkan kepala. “ya.. boleh. Lagipun petang ni tak sibuk sangat. En Marzuki dah assistant saya, Azah pun tak ada… o...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (4)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

"Zik.....!" Aku kucup bibirnya. Zikri tarik aku ke atas tubuhnya. Tangannya menjalar di serata kulit belakangku. "Dah pagi... u tak nak balik ke?" "Sayang nak lepaskan you. Rasa nak macam ni aja sampai ke petang..." Aku ketawa perlahan. "Ishh you ni... malam tadi dah banyak sangat you fuck me...." "I belum puas... " "You ni teruk tau!... gi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (3)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

2 hari aku berendam air mata. Dan 2 hari juga aku tidak hirau makan dan minum. Mama yang setia menemaniku di rumah ini sudah habis ikhtiar memujuk aku. Kalaulah mama tahu dalam rahimku ada lagi satu nyawa yang perlukan perhatian, sudah tentu dia akan paksa aku makan. Macamana pun, aku harus rahsiakan perihal kandungan ini dulu. Lepas sebulan, barul...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (2)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Aku tersedar dari tidur bila terasa silauan matahari terkena wajahku. Oh!! hari ini aku kesiangan lagi. Rasa bersalah juga kerana aku berjanji untuk sarapan pagi bersama suamiku pagi ini. Baru 5 hari Wan Huzairi menikahi ku. Dan baru 5 hari jugalah aku tidur sekatil dengan Arie dalam ikatan yang SAH di sisi agama. Aku raba di sebelah, namun Ari...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Kemarau cinta (1)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Cintailah aku, Belailah Daku. 2 hari aku berendam air mata. Dan 2 hari juga aku tidak hirau makan dan minum. Mama yang setia menemaniku di rumah ini sudah habis ikhtiar memujuk aku. Kalaulah mama tahu dalam rahimku ada lagi satu nyawa yang perlukan perhatian, sudah tentu dia akan paksa aku makan. Macamana pun, aku harus rahsiakan perihal kandung...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Tukar pasangan dengan pembantu

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: lopelope 0 Ulasan

Hal ini cukup membantu keseimbangan diriku sehingga tidak membuatku dilanda senewen. Karena penerbangan yang kuambil adalah sore jam 6 dari Surabaya, maka masih sore pula sekitar jam 7.30 aku sudah mendarat dan lalu setengah jam kemudian dengan menggunakan jasa taksi aku sudah menginjakkan kaki di halaman rumahku di bilangan Slipi. Lalu lintas ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.271 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)