Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
13
14
15
16
17
»

Kemarau cinta (5)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

“Okey… rasanya dah tak ada apa lagi En. Shazman. Lepas ni saya dah boleh tempah bilik dan dewan seminar yang En, Shazman pilih tadi” “That’s good. Ermm.. dah sampai waktu lunch ni Risya.. Sudi temankan saya makan?” Aku senyum dan anggukkan kepala. “ya.. boleh. Lagipun petang ni tak sibuk sangat. En Marzuki dah assistant saya, Azah pun tak ada… o...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Kemarau cinta (4)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

"Zik.....!" Aku kucup bibirnya. Zikri tarik aku ke atas tubuhnya. Tangannya menjalar di serata kulit belakangku. "Dah pagi... u tak nak balik ke?" "Sayang nak lepaskan you. Rasa nak macam ni aja sampai ke petang..." Aku ketawa perlahan. "Ishh you ni... malam tadi dah banyak sangat you fuck me...." "I belum puas... " "You ni teruk tau!... gi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Kemarau cinta (3)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

2 hari aku berendam air mata. Dan 2 hari juga aku tidak hirau makan dan minum. Mama yang setia menemaniku di rumah ini sudah habis ikhtiar memujuk aku. Kalaulah mama tahu dalam rahimku ada lagi satu nyawa yang perlukan perhatian, sudah tentu dia akan paksa aku makan. Macamana pun, aku harus rahsiakan perihal kandungan ini dulu. Lepas sebulan, barul...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Kemarau cinta (2)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Aku tersedar dari tidur bila terasa silauan matahari terkena wajahku. Oh!! hari ini aku kesiangan lagi. Rasa bersalah juga kerana aku berjanji untuk sarapan pagi bersama suamiku pagi ini. Baru 5 hari Wan Huzairi menikahi ku. Dan baru 5 hari jugalah aku tidur sekatil dengan Arie dalam ikatan yang SAH di sisi agama. Aku raba di sebelah, namun Ari...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Kemarau cinta (1)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Cintailah aku, Belailah Daku. 2 hari aku berendam air mata. Dan 2 hari juga aku tidak hirau makan dan minum. Mama yang setia menemaniku di rumah ini sudah habis ikhtiar memujuk aku. Kalaulah mama tahu dalam rahimku ada lagi satu nyawa yang perlukan perhatian, sudah tentu dia akan paksa aku makan. Macamana pun, aku harus rahsiakan perihal kandung...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Tukar pasangan dengan pembantu

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: lopelope 0 Ulasan

Hal ini cukup membantu keseimbangan diriku sehingga tidak membuatku dilanda senewen. Karena penerbangan yang kuambil adalah sore jam 6 dari Surabaya, maka masih sore pula sekitar jam 7.30 aku sudah mendarat dan lalu setengah jam kemudian dengan menggunakan jasa taksi aku sudah menginjakkan kaki di halaman rumahku di bilangan Slipi. Lalu lintas ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Kehebatan tunangku

 
Terserah: 10/04/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Pada waktu tu aku dgn tunangku pergi bersiar-siar.memang kami pernah tidur bersama sebelum ni.aku memang sayang sangat dengan dia.dia pandai memuaskan aku. pengalaman ni terjadi diawal perkenalanku dengannya.waktu itu dia sedang frust dengan kekasih lama.akulah pengubat rindu..mulanya dia meraba pahaku.aku yg telah lama dahagakan belaian lelaki mem...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Sedap kemutanmu

 
Terserah: 10/04/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku ni keje sebagai driver kat sebuah syarikat pengangkutan di sebuah negeri P. Kisah ni berlaku waktu aku mula2 masuk keje kat tempat aku keje sekarang ni. Kat tempat keje aku ni adalah 4 orang pekerja wanita, yang lain semua lelaki. Dalam 4 orang ni adalah sorang pekerja wanita ni yang aku minat sangat. Nama dia Ina.ooo namaku salim . Ina ni dar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Detik permulaan

 
Terserah: 10/04/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

nur itulah nama panggilan utk awek aku..kitorang kapel dari sekolah lagi sejak aku form 4..so aku nak cerita 1st time kitorang making love.. satu malam tu aku mmg boring giler..so aku kuar la lepak2 dgn member aku..tapi aku boring lagi..tak tau nak buat apa aku pun main la sms dgn awek aku..and then dia ajak aku kuar makan malam ..aku pun terus ger...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Kisah Seorang Duda (2)

 
Terserah: 09/04/2012 Dikarang oleh: anihsaaniahs 0 Ulasan

"Abang masih muda. Life begins at 40.." Zahrah kekeh kecil. "Dan Abang nampak muda. Segak, tall, tough, well built body dan peramah. Takkan takde yang sangkut kat Abang ." tanya Zahrah padaku. Aku ketawa kecil sambil menguiskan lada merah ke tepi pinggan ladna. Aku menghirup air suam...... "Bab sangkut atau fall in love ni abang elakkanlah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Janda Dari Sarawak

 
Terserah: 09/04/2012 Dikarang oleh: johnmidie 0 Ulasan

Norman baru sahaja keluar dari bilik air. Dia memerhatikan jam di tangannya. Sudah melewati pukul 11.40. Patutlah matanya terasa mengantuk. Tetapi malam ini dia nampak resah. Mungkin orang dinantinya belum tiba lagi. Perlahan-lahan dia berjalan ke arah katil. Setelah mengelap-lap kakinya pada carpet di bilik hotel itu, dia naik ke atas katil lalu ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Dikongkek pakistan jual kain

 
Terserah: 09/04/2012 Dikarang oleh: dino9873 0 Ulasan

kat sebelahrumah sewa kami ada pakistan yg kejenya jual kain. hensem mcm amir khan kalau bercakap pelat... dadanya penuh ngan bulu sexy. aku steam kalau terpandangnya. nak jadi citer ari tu suami aku overtime sampai pagi esok. aku cari akal macammana nak umpan pakistan seekor ni agar masuk ke perangkapku aku dah terdesak ni. suami ku kalau hal sek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Cathy dan Zek (2)

 
Terserah: 05/04/2012 Dikarang oleh: phoenix1987 0 Ulasan

Aku masih ingat lagi dengan jelas akan peristiwa yang memulakan jalinan kas ih antara kami berdua. Hari itu ialah hari keramat bagi kami berdua; Rabu, 17 Jun 1998, hari giliranku menyediakan peralatan mengajar di kelasku. Aku me madam papan hitam, mengetuk- ngetuk pemadamnya untuk membuang habuk, menyangk ut pembaris besar di tempatnya dan mengatur...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Aku dan dia

 
Terserah: 02/04/2012 Dikarang oleh: Bijelo 0 Ulasan

Bila yang tertulis untukku adalah yang terbaik untukmu kan ku jadikan kau kenangan yang terindah dalam hidupku namun takkan mudah bagiku meninggalkan jejak hidupmu yg tlah terukir abadi sebagai kenangan yg terindah.. Begitulah aku bernyanyi setiap malam yg mengingatkanku pada cerita ini.. Nama saya zari (samaran) kejadian ini terjadi pada saat sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Kawan

 
Terserah: 31/03/2012 Dikarang oleh: michelecheng81 0 Ulasan

Aku mengajak kawan isteriku tidur saja di rumahku. Dia dan isteriku baru saja sampai dari langkawi menghadiri seminar sehari. Sebenarnya Nizam ni adalah X boyfriend isteriku. Dulu mereka pernah bercinta selama 7 tahun semenjak dari tingkatan 3 lagi. Apa yang aku tahu mereka berpisah bila Nizam ni ditunangkan oleh keluarganya dengan perempuan piliha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Bercinta Berempat

 
Terserah: 25/03/2012 Dikarang oleh: customerservicecv 0 Ulasan

Tanpa terasa kami berempat sudah naik didalam bathup, kami mandi bersama. Guyuran air dipancurkan shower membuat tubuh mereka yang molek bersinar diterpa cahaya lampu yang dipancarkan ke seluruh ruangan tersebut. Dengan halus, mereka menuangkan sabun cair dari perlengkapan bag shop punya mereka. Aku mengosok keseluruh tubuh mereka satu persatu, se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)