Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
13
14
15
16
17
»

Isteri Open Minded

 
Terserah: 22/03/2012 Dikarang oleh: hubby_hari2mau 0 Ulasan

Kulitnya putih kuning, teteknya saiz 34 (boleh tahanlan), body boleh buat air liur sesiapa tengok meleleh.kalau bab2 sex ni jangan cerita la kami ni open minded sikit.kebetulan pula cuti semester sekolah jadi, berkesempatan la aku ngan wife aku ni nk pegi holymoon dipulau,anak2 aku telah menhantarnya dikampung kerana sudah lama atok and nenek dior...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Hani awek utara

 
Terserah: 17/03/2012 Dikarang oleh: phantom12 0 Ulasan

Ni kisah masa aku blaja kat U dulu. Tak payah la aku sebut U mana sbb itu semua tak penting. Masa tu aku ada sorang awek, budak dari utara. Okay la dia ni, kulit putih, gebu, tinggi, senyum pun manis dan body mantap. Hani nama dia..macam nama tajuk citer ni. Aku masuk U ni bukannya nak couple2 sgt, tapi hari tu ada member sekelas ajak betting,...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Yati oh Yati

 
Terserah: 07/03/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku sedang menjalani latihan praktikal tetapi aku masih tinggal di asrama universiti. Setiap pagi sebelum aku ke tempat kerja, aku melakukan rutin harian iaitu mandi, gosok gigi, cuci muka, mencukur misai dan mencuci baju. Selepas itu, aku akan memandu kereta ke tempat kerja. Bilik aku di asrama terletak berhampiran tandas. Di luar tandas itu te...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Awek bermata sepet

 
Terserah: 07/03/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

kisah ni baru je jadi kat aku.aku sebenar penuntut universiti di negara awek sepet.tapi sepet bukan sebarang sepet, ini sepet kasi tak tidur malam punya.hobi aku tiap malam aku jumaat (takkan gi masjid lak, mana ada kat sini)aku akan test power keta aku.biasanya aku dan kawan bangsa asing aku akan berentap lumba kereta dijalan kosong yang biasanya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Kisah bersama boyfreind

 
Terserah: 07/03/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Cerita I nie terjadi biler i ikut boifren I bercuti ke Langkawi, 2 bulan lepas. Boifren I nie name dier Rafiq, anak orang kenamaan and perfect sangat. Ramai girls berebutkan die tapi I jugak dapat..maybe I special..hhe..he.. Figure I taklah best sangat..37B-25-36.. Bolehlah dapat duit lebih jadi model sambilan. I'm 19 anyway. I baru kenal ngan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Adik angkatku

 
Terserah: 07/03/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku memandu keretaku dengan tenang, menghala ke satu kawasan bukit yang lengang. Di situ memang gelap, dan sesuai bagi insan yang ingin melakukan asmara. Bukan tak pernah digempur pegawai agama, cuma kekerapannya rendah. Setahun mungkin 2-3 kali. Disebelahku, adik angkatku sedang melayan pemandangan di lereng-lereng bukit. Intan namanya dan baru...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Tukar-tukar (3)

 
Terserah: 06/03/2012 Dikarang oleh: virusony 0 Ulasan

Amir menunggu beberapa minit di dalam kereta dan kemudian kelibat Hayati pun kelihatan yang kemudiannya terus masuk ke dalam kereta. "Amir.... ni Amir punya...." kata Hayati sambil menghulurkan duit RM10 kepada Amir. Amir mengambil duit itu dan memandang Hayati di sebelahnya. "Kenapa Amir tengok akak macam tu?" tanya Hayati tersipu malu. "Tak payah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Tukar-tukar (2)

 
Terserah: 06/03/2012 Dikarang oleh: virusony 0 Ulasan

Assalamu'alaikum" "Wa'alaikumsalam. Eh, Amir.. Masuk.. jemput masuk" kata Zainal yang kebetulan berada di garaj kereta sedang mengilatkan kasutnya. Amir masuk melalui pintu pagar rumah Zainal yang sememangnya tidak berkunci itu. "Wah... kilat betul kasut kau Nal..." kata Amir. "Biasalah, hujung minggu... Kalau tak kilat nanti Sarjan marah" kata Zai...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Gadis bandung

 
Terserah: 05/03/2012 Dikarang oleh: akakmaniz 0 Ulasan

sex ini bermula waktu umurku masih 23 tahun. Aku duduk di tingkat akhir suatu perguruan tinggi teknik di kota Bandung. Wajahku ganteng. Badanku tinggi dan tegap, mungkin karena aku selalu berolahraga seminggu tiga kali. Teman-­temanku bilang, kalau aku bermobil pasti banyak cewek cantik sexy yang dengan sukahati menempel padaku. Aku sendiri sudah ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Kita selalu bersama

 
Terserah: 01/03/2012 Dikarang oleh: akjig 0 Ulasan

Hey,namaku adit ini bener-bener pengalaman yang tak akan terlupakan bagiku ceritanya aja baru 6 bulan yang lalu , aku tinggal bersama orang tuaku dan adik ibuku yang perempuan namanya mbak Rena(28thn) dan suaminya(30thn),ceritanya waktu itu orang tuaku pergi ke Jakarta dengan naik mobil yang mengemudikan adalah suami mbak Rena , mereka berencana pe...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Kenikmatan tubuh muda

 
Terserah: 29/02/2012 Dikarang oleh: bellatasha 0 Ulasan

Hari itu adalah hari yang amat bertuah buat Akim. Dia baru selesai berbual dengan aweknya, Zana di telefon bimbitnya. Detik itu telah dinantikannya selama enam bulan dia berpasangan dengan Zana. Aweknya yang comel dan manja itu akhirnya bersetuju membenarkan Akim datang ke rumahnya pada malam itu. Sejak ibu bapa Zana ke luar negara empat hari lepas...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Seks Kolej

 
Terserah: 28/02/2012 Dikarang oleh: Dr Romance 0 Ulasan

Bagi yang pernah membaca cerita aku yang dahulu, Yati adalah pemungut sampah di kolej tempat aku belajar. Aku mula berhubungan seks dengan Yati sejak 2 bulan yang lalu. Hari itu cuti semester bermula. Di aras kediaman aku, hampir semua pelajar telah pulang ke kampung halaman masing masing. Namun, Yati tetap meneruskan pekerjaannya setiap pagi....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Kisah awek akim

 
Terserah: 20/02/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Hari itu adalah hari yang amat bertuah buat Akim. Dia baru selesai berbual dengan aweknya, Zana di telefon bimbitnya. Detik itu telah dinantikannya selama enam bulan dia berpasangan dengan Zana. Aweknya yang comel dan manja itu akhirnya bersetuju membenarkan Akim datang ke rumahnya pada malam itu. Sejak ibu bapa Zana ke luar negara empat hari lepas...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Aku dikalahkan

 
Terserah: 17/02/2012 Dikarang oleh: castrolcsi 0 Ulasan

Bagi pembaca sekalian yang telah membaca pengalamanku sebelumnya berjudul "Score kami Nol-Nol" tentu telah tahu bagaimana awalnya. Aku punya rencana kembali ke Jakarta untuk urusan Imigrasi. Sheena gembira mendengar aku akan kembali ke Jakarta. Tapi untuk ganti suasana, aku usulkan untuk bercinta di tempat lain yang kami berdua belum pernah kunjun...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Perkasanya Kontol Teman Suamiku

 
Terserah: 13/02/2012 Dikarang oleh: heritagehotel 0 Ulasan

Apalagi ketika lidahnya menggoda selangkanganku dengan jilatannya yang sesekali melibas pinggiran CD ku Heru, 32 th, adalah teman sekantor suamiku yang sebaya dengannya sedangkan aku berumur 28 th. Mereka sering bermain tenis bersama, entah mengapa setiap Heru datang kerumah menjemput suamiku ia selalu menyapaku dengan senyumnya yang khas, so...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Intan kawanku

 
Terserah: 13/02/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Ketika aku masih dibangku sekolah dalam tingkatan 5, masih nakal dan ingin mencuba-cuba sesuatu, (satu perkara yang paling kugemari ketika itu dan hingga kini adalah melancap). DiSekolah aku mempunyai seorang teman wanita yang kuanggap istimewa dalam diam-diam. Aku amat meminatinya kerana dia mempunyai segala taste aku, berbadan agak berisi, putih ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.146 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)