Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
13
14
15
16
17
»

Jiran sebelah

 
Terserah: 08/05/2012 Dikarang oleh: cinpira_01 0 Ulasan

WAKTU usiaku belasan tahun, ketika aku masih sekolah lagi aku sering memikirkan bagaimana urusan seks antara lelaki dengan wanita boleh berlaku. Tidak pernah aku terfikirkan kemaluan seorang lelaki boleh mencecah masuk keseluruhannya ke dalam kemaluan seorang wanita. Pada prasangku hanya sekadar bertemu dan bersentuhan saja, itu sudah dipanggil seb...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Impian suami

 
Terserah: 05/05/2012 Dikarang oleh: sonbangkjng 0 Ulasan

Selama lebih tiga tahun aku berkahwin, perasaan bersalah sering menghantui diriku. Kegagalan diriku menjadi lelaki sejati bagaikan belati tajam menyiat-nyiat perasaanku. Emosiku menjadi tidak stabil memikirkan perkara ini.

Kadang-kadang aku mengelamun seorang diri memikirkan cara mengatasi masalah yang aku hadapi. Sehingga kini segala-galanya keli...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Projek tunang kawan

 
Terserah: 01/05/2012 Dikarang oleh: adikgersang21 0 Ulasan

Cerita yang akan aku paparkan ini adalah salah satu dari pengalaman-pengalaman aku bersama wanita. Aku rasa yang bersependapat denganku bahawa kita tidak boleh mengukur tahap keimanan seseorang itu dari segi luaran sahaja. Bagiku seks adalah perkara biasa kerana aku mula melakukjan hubungan seks semasa masih di sekolah menengah rendah lagi. Namun a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Widuri Pemijat sexy

 
Terserah: 26/04/2012 Dikarang oleh: Pajang 0 Ulasan

Seperti apa kisah Lelaki dan cewek seksi panti pijat? berikut selengkapnya. Kisah ini adalah pengalaman saya dalam menyetubuhi seorang perempuan pemijat langganan saya. Saya sering sekali datang ke panti pijat SM yang besar dan ternama di daerah di Blok M. Pemijat langganan saya adalah Widuri dan Tatik (semua adalah nama asli). Kedua pere...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Kisah kongsi isteri

 
Terserah: 25/04/2012 Dikarang oleh: ali mat 0 Ulasan

Satu kisah benar sebagai teladan kepada pasangan suami isteri yang pada saat ini sudah kehilangan kehangatan,ghairah dan nikmat bersama suami/isteri.Sudah semulajadi kejadian lelaki/suami itu dimana akan tiba saatnya bilamana dia sudah tidak merasa ghairah untuk bersama isterinya lagi.Tidak perlu dibincangkan disini mengapa semua ini berlaku,yang m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Teman suami

 
Terserah: 23/04/2012 Dikarang oleh: cacing01 0 Ulasan

Namaku Yulia dan biasa dipanggil dengan Lia, aku sudah menikah kira-kira 3 tahun. Saat ini berprofesi sebagai ibu rumah tangga, meskipun sempat kuliah di sebuah perguruan tinggi. Sedikit gambaran fisik tentang diriku, umur saat ini 25 tahun, berkulit putih, berambut lurus sepundak, dengan payudara yang sekal, tinggi 155 cm, berat 45 kg, dengan peru...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Perselingkuhan istri setia

 
Terserah: 23/04/2012 Dikarang oleh: cacing01 0 Ulasan

Mungkin pembaca bertanya-tanya kenapa aku menceritakan kisah yang sebenarnya memalukan bila diketahui orang lain ini? Aku sendiri sesungguhnya juga bingung kenapa aku nekad menceritakan kisah ini pada para pembaca. Tetapi yang jelas seperti ada sensasi tersendiri yang kurasakan bila kisah gila ini dapat dibaca oleh banyak orang. Apalagi melalui int...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Zulaikha

 
Terserah: 23/04/2012 Dikarang oleh: farizzuan 0 Ulasan

Namaku Zulaikha-panggilan manjaku Zu. Usiaku 30 tahun. Kalangan rakan-rakanku mengatakan rupaku iras Amy Mastura, penyanyi kecil molek tue. Hehe!! Setiap hari aku menanti kepulangamu dengan sabar walaupun hatiku juga merintih kepenatan. Lantaran aku juga turut sama mencari rezeki. Cukuplah segala kepenatan yang kurasa diubati dengan senyuman ma...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Bertukar pasangan di Puchong

 
Terserah: 22/04/2012 Dikarang oleh: bigbikerz 0 Ulasan

Ini merupakan sebuah kisah benar yang benar-benar terjadi dalam kehidupanku. Nama aku Jay, aku seorang duda dan telah bercerai dengan bekas isteri ku namanya Nurulhuda dan lebih mesra di panggil Nurul. Sebab-sebab penceraian tidak perlulah diceritakan di sini, tetapi oleh kerana kami merupakan bekas kawan baik sebelum kahwin, dan belajar bersama di...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Cikgu Tina

 
Terserah: 21/04/2012 Dikarang oleh: phantom12 0 Ulasan

Aku ada la kenal ngan sorang cikgu ni.. dia dah kawin dah.. laki dia kerja askar. Kira masa kejadian ni berlaku laki dia tak ada di rumah sebab kena pi somalia.... dia ni anak baru sorang. Tak silap aku masa tu umur anak dia baru dua tahun setengah. Punya la nak jadi cerita, ari tu hari khamis, biasalah budak-budak asrama yang sekolah kat kedah se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Luar biasa

 
Terserah: 19/04/2012 Dikarang oleh: saufulbahri 0 Ulasan

Ni aku nak citer sket pasal awek melayu zaman nih.. aku kenal minah nih dah hampir setengah tahun… kat ruangan chat (channel tak yah sebut la.. kang kena saman aku plak yg susah) nick name aku “spender biru”, chat punya chat.. kenal punya kenal.. kitaorang jadi rapat (but still kat Online).. masa tuh aku dah feeling habis kat dia nih… kira dah jatu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Kemarau cinta (12)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Aku melirik Izamir Ridzwan yang tenang memandu. Wajah kacaknya aku renung, cuba mencuri perhatiannya. Masih lagi terbayang-bayang aksi kami berdua sebentar tadi di atas sofa. Kalau tidak kerana Ridzwan sendiri yang hentikan, mungkin saat ini kami masih lagi bergelumang dalam keindahan asyiknya gelombang nafsu yang menggila. “Ada sesuatu yang you n...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Kemarau cinta (11)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

“Hye…..!” Sapa Izamir Ridzwan sebaik aku sampai. Rupanya dia terlebih dulu berada di tempat letak kereta Restoran Bora Asmara. Aku ingatkan dia masih lagi dalam perjalanan. “Awal you sampai?” Tanyaku sekadar berbasa-basi. Agak kekok untuk berdepan dengannya selepas insiden dia mengejarku dan sekaligus melamarku tempohari. Aku hulurkan tangan dan I...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Kemarau cinta (10)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Porshe Zikri melewati pintu gerbang Berjaya Sentral Park Condo. Aku yang kehairanan pandang Zikri. “Balik rumah you?” “Yes… what’s wrong?” “Sheila tak ada ke?” “We both seperated. Lepas dia cuba langgar you that day, we all lebih banyak bertengkar. I memang tak boleh terima apa yang dia dah buat pada you. Sheila pulak tak mahu mengaku salah dia...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Kemarau cinta (9)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Apa salah Risya?” Tanyaku sebaik sahaja kereta Arie berada di jalanraya. Dari rumah tadi, aku hanya diam membisu. Selendang di kepala yang senget aku betulkan. “Risya tak salah apa-apa…. Risya kena terima hakikat yang kita tak boleh hidup bersama” “Tapi kenapa? Risya dapat tahu Arie dah balik semula pada Fatihah. Kenapa Fatihah aja yang selalu me...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Kemarau cinta (8)

 
Terserah: 14/04/2012 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Sehingga hari ini, aku masih lagi fikirkan kata-kata Ridzwan tempohari. Haruskah aku ke pejabat agama untuk memohon penceraian? Sudah terhakiskah kasih sayangku pada Arie sejak muncul lelaki bernama Izamir Ridzwan? Jauh di sudut hati, aku masih mahu Arie kembali ke dalam hidupku. Sudah lebih 4 bulan Arie pergi… kesabaranku semakin tipis dari ke har...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.669 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)