Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
19
20
21
22
23
»

Kasih kusulam dilautan asmara (2)

 
Terserah: 29/09/2011 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Malam itu sudah semestinya Arie bermalam di bilikku. Eh….! bilik Arie yang sebenarnya. Seperti malam pertama bagi pengantin baru, aku dan Arie bersetubuh hingga ke pagi. Mengulangi kenikmatan yang satu tanpa rasa puas. Entah bila masanya kami terlelap aku pon tak pasti. Aku buka mata yang berat bila silaun cahaya dari day curtain menyapa wajahku. A...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Kasih kusulam dilautan asmara (1)

 
Terserah: 29/09/2011 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Hampir 11 malam kami pulang semula ke rumah. Tak perlu bertanya, aku sedia maklum Arie akan temankan aku lagi malam ni setelah agak lama di bilik air aku lihat Arie hanya memakai pijama. Aku tersenyum manis sambil tanganku ligat mengeluarkan barangan yang di beli dari Ikea. "Sayang.... barang tu esok boleh kemas.. pergi mandi.. tak elok mandi te...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Kenangan dengan Rida

 
Terserah: 17/09/2011 Dikarang oleh: tyo nakano 0 Ulasan

Aku memiliki seorang teman dekat yang bernama Laura, Aku dan Laura berkenalan ketika kami masih sama-sama duduk satu kelas di sebuah SMA ternama di kota Pempek, Laura sangat dekat denganku karena kami duduk satu meja, antara aku dan laura betul-betul hanya sebatas teman biasa. Aku dan Laura masing-masing telah mempunyai pacar. Setelah kami tamat...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Suami Saya Kurang Tenang

 
Terserah: 14/09/2011 Dikarang oleh: evan gemilang 0 Ulasan

Cerita ini adalah kisah nyata dari teman saya yang saya tambahi sedikit alur ceritanya supaya bisa menjadi cerita yang mungkin bisa membuat horni para pembaca. sebut saja Ratna (23) saya sendiri, seorang sarjana ilmu pemerintahan. Usai tamat kuliah, saya bekerja pada kantor pemerintah daerah di Solo. Kulit tubuh saya putih bersih, tinggi 163 cm da...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Terunaku milik Auntie Betina

 
Terserah: 06/09/2011 Dikarang oleh: caheim_87 0 Ulasan

Berita tawaran untuk melanjutkan pelajaran ke ke luar negara membuatkan aku amat teruja,terbayang bermain salji di Banjaran Alps dan bermain bola tampar dengan gadis-gadis berbikini di tepi pantai di bawah matahari terik. Kadangkala minda miang aku datang apabila terlalu banyak menonton video blue waktu sekolah dahulu. Agaknya mudah nak dapat mera...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Aku, Tony dan Isteriku

 
Terserah: 05/09/2011 Dikarang oleh: freakamar 0 Ulasan

Lama tak jumpa kawan lama nama tony seorang taukey supply barang yang jugak kawan lama aku. Tony banyak menolong aku hingga hari ini. Aku dapat panggilan dari tony ajak aku minum ialah agak lama tak jumpa hampir setahun. Tony ni bangsa cina dan dah berumur lebih kurang 57 tahun. Aku pulak dalam umur 42tahun dan kamal nama ku. Aku suruh dia datang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

2 Jantan Extra Untuk Isteriku

 
Terserah: 01/09/2011 Dikarang oleh: datukjai 0 Ulasan

Memang manusia ada satu perasaan iaitu di bawah sedar dan perasaan bawah sedar aku yang aku pendam sedang membuak iaitu aku mahu isteri ku bersetubuh dengan orang lain. Demi merealisasikan impian ku, aku mula mendekati isteri ku agar dia rela untuk bersex dengan jantan lain. Aku mendekatinya dengan cara berbual semasa berada di atas kamar ti...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Kamiku pujaanku

 
Terserah: 01/09/2011 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Elain, satu nama yanag tidak asing lagi pada penggemar lagu serta filem kerana beliau adalah pelakun serta penyanyi paling popular dewasa ini. Sesuatu yang membuatkan aku menjadi orang paling bertuah didunia ini rasanya kerana didalam banyak manusia bernama lelaki, aku telah dipilIh oleh Elain sebagai kekasihnya. Pada suatu ketika didalam temurama...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Cerita dari johor

 
Terserah: 01/09/2011 Dikarang oleh: pesbok 0 Ulasan

Dia menjawab ia akan sendirinya mengandung.saya bertanya kepadanya hendakkah dia tahu caranya.dia menjawab ya.saya memberitahu kepadanya, jika kita ingin mempunyai anak kita perlu melakukan hubungan seks.dia seperti tidak percaya.dia hanya mengetahui seks itu adalah sesuatu yang buruk.Saya menerangkan perkara yang sebenar kepadanya, bahawa seks it...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Psikiater

 
Terserah: 25/08/2011 Dikarang oleh: cakep_bo2002 0 Ulasan

Aku dani usia 24 tahun, dan ceweku bernama shinta usianya 23 tahun berbeda setahun denganku, kami udah menjalin hubungan 3 thun lamanya. akhir2 ini kami sering melakukan hubungan seks layaknya suami istri, meskipun dulu pernah melakukannya tapi hanya sekali dalam 1 thun.. cerita ini dimulai dari keinginan shinta untuk melakukan hubungan sex dengan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Ketika Istriku Sedang Tidur

 
Terserah: 19/08/2011 Dikarang oleh: LoveMomSex 0 Ulasan

Cerita seks ini bisa dibilang sebuah insiden baru terjadi beberapa malam yang lalu. Insiden yang tidak disengaja inilah yang akan aku ceritakan dalam situs cerita sex seru ini. Hal ini yang membangunkan sesuatu yang tanpa kusadari telah ada di dalam diriku. Kamis malam kemarin temanku yang bernama Lilo mampir untuk mengobrol, minum dan nonton TV di...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Akibat Hujan Dan Angin

 
Terserah: 19/08/2011 Dikarang oleh: petrix212 0 Ulasan

Sebelumnya saya akan memberitahu bahwa cerita ini terjadi sebelum saya mengenal lebih dalam soal internet. Hanya luarnya saja. Ketika itu saya masih kursus di sebuah lembaga sebut saja ITK (bukan universitas). Saat itu saya masih belum begitu kenal dengan internet, dan saya masih dalam taraf pemula dan baru sampai dalam soal hardware. Sejak berkena...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Tak Ada Judul buat Si Memey

 
Terserah: 19/08/2011 Dikarang oleh: petrix212 0 Ulasan

Sejak aku posting pengalaman sexku dalam bentuk crita dibeberapa situs, aku sering mendapatkan message melalui situs2 tersebut dan kemudian berlanjut menjadi chatting lewat internet. Salah satu temen chat aku adalah Memey, amoy yang baru menyelesaikan kuliahnya dan sekarang dimodalin almarhum bapaknya untuk mengelola warnet di cafe milik ibunya. Ja...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Rona Kehidupan

 
Terserah: 19/08/2011 Dikarang oleh: petrix212 0 Ulasan

Ini adalah sebagian kisah kehidupan yang kualami, sebelumnya aku akan memberikan sedikit gambaran tentang diriku. Alya namaku, aku seorang wanita yang telah 26 tahun berada di dunia ini, aku terlahir dari buah cinta seorang keturunan Pakistan dan Jerman, jadi tak heran kalau aku mewarisi kecantikan ras bangsa aria dengan tinggi hampir 170 cm dan be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Bercinta berempat

 
Terserah: 19/08/2011 Dikarang oleh: petrix212 0 Ulasan

Tanpa terasa kami berempat sudah naik didalam bathup, kami mandi bersama. Guyuran air dipancurkan shower membuat tubuh mereka yang molek bersinar diterpa cahaya lampu yang dipancarkan ke seluruh ruangan tersebut. Dengan halus, mereka menuangkan sabun cair dari perlengkapan bag shop punya mereka. Aku mengosok keseluruh tubuh mereka satu persatu, se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Zila

 
Terserah: 18/08/2011 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Kisah ini berlaku telah hampir beberapa tahun yang lalu.Tetapi cukup meninggalkan kesan terhadap aku.Aku seorang lelaki yang berusia 33 tahun,dengan ketampanan yang aku miliki,aku dikelilingi ramai perempuan cantik yang sedia memberikan aku untuk menyentuhi tubuh mereka dengan mudah.Mungkin juga permainan sex aku menjadikan mereka puas dan tergila-...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.674 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)