Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
19
20
21
22
23
»

Pengalaman An

 
Terserah: 16/07/2011 Dikarang oleh: Gantera 0 Ulasan

Namaku ku An. sebelum aku bercerita lebih panjang, aku nak describe ttg diri aku sikit. masa kat sekolah aku merupakan pelajar tumpuan. aku dikatakan mempunyai muka yg cantik tetapi yg lebih penting mempunyai bodi yg cukup menarik. aku sedar aku memanglah menjadi tumpuan pelajar2 lelaki. tetapi masa tu aku masih tidak berminat utk berkasih kerana a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Balik Kampung Jadi Pasai

 
Terserah: 08/07/2011 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Dalam tempoh itu aku tak pernah balik kekampungku kerana secara kebetulan emak dan ayah aku pun berada disini. Bagi aku, entahlah tak pernah terfikir bab kawin. Namun semasa aku balik kekampung kali inilah baru aku jumpa dengan first lover aku dulu,aku pun hampir tak kenal dia lagi. Dia tak keluar dari kampong kerana menjaga orang tuanya dan d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Pesakit (2)

 
Terserah: 22/06/2011 Dikarang oleh: anihsaaniahs 0 Ulasan

'Hmmmppphhh..." Aku enjoying je view muka Josie di batang aku tu dan tangan meramas ramas boobs dia. Not bad juga Josie ni. Kemudian tangan dia memainkan buah aku pulak. Perghhh masa tu rasa macam nak meletup je dah. Matanya sesekali merenung aku. Lepas sepuluh minit dia pun melepaskan batang aku. "I want to get up and take ur cock in my pussy...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Pesakit (1)

 
Terserah: 20/06/2011 Dikarang oleh: anihsaaniahs 0 Ulasan

Sejak aku dimasukkan ke wad...di sebuah hospital private di selatan ni...negara jiran ni... aku rasa lebih sihat. Hospital private - cuma 6 orang pesakit saja di sini. Surgery aku pun dah lama berlalu, tiga minggu yang lalu. Enam minggu yang lalu aku macam dah nak mati dah! Tapi docs di sini semuanya pakar..... Sesudah operation aku dihantar ke ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Semangat Cikgu Mai (10)

 
Terserah: 13/06/2011 Dikarang oleh: lin jhr 0 Ulasan

"Encik boleh tolong tak? Che Man tak berapa sihat, tersilap makan ubat pagi tadi." Aku mendengar Mai bercakap dengan pekerja hotel yang datang menghantar sarapan pagi. "Kalau boleh dia mintak carikan dua tiga biji kelapa muda, nak minum. Nak potong kesan ubat tu." "Tapi Puan, sekarang ni masa kerja. Susah nak keluar. Bos bising." "Telefon ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Menonton kakak berasmara

 
Terserah: 06/06/2011 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Noor Maizatul Akma adalah nama kakak sulungku. Kak Akma berusia 20 tahun, berbeza lima tahun dari umurku. Kakakku yang kedua tinggal di asrama. Kami tiga beradik semuanya perempuan. Kak Akma memang cantik orangnya, berkulit halus dan putih bersih. Tubuhnya yang pejal dan solid memang sesuai dengan perawakannya yang tinggi lampai. Dia pernah menjadi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Salahkah aku kembali ke mantan suami?

 
Terserah: 23/05/2011 Dikarang oleh: sawolanang 0 Ulasan

Pembaca, aku dan Andi (nama samaran) bercerai karena aku memergokinya tengah bermesraan dengan seorang wanita di rumah kost. Sebenarnya aku masih mencintainya, karena sebelum menikah kami sudah pacaran dan kini dia memberiku seorang anak. Namun, karena tak bisa menahan rasa sakit hati, akhirnya kuputuskan untuk berpisah dengannya. Setahun lamanya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Suami-Suamiku

 
Terserah: 22/05/2011 Dikarang oleh: sex4wifey 0 Ulasan

Pujo (samaran 42 tahun) adalah teman sejak aku SMA yang kini menjadi suamiku. Kini setelah anak-anak kami sudah remaja (kini umurku 38 tahun) hidup kurasakan tambah sepi apalagi aku tinggal berdua dengan suami saja, anak-anakku sudah kuliah di lain kota. Suamiku adalah pria yang baik dan sukses sebagai karyawan PMA, meskipun jabatan tidak terlalu t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Cinta Sang Bidadari Buat Alfi 3C

 
Terserah: 17/05/2011 Dikarang oleh: z3kalitriplez 0 Ulasan

Setidaknya ia masih bisa punya waktu buat rilek sejenak sebelum memulai ‘perang dunia ke-lima’ dengan Didiet setibanya di apartemen nanti. Dua puluh lima menit kemudian ia tiba di apartemen. Senyum ramah dan sapaan dari petugas security di loby tak terlalu ia hiraukan. Ia melangkah cepat menuju ke Lift. Selama di dalam Lift ia berusaha menginga...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Tinggal Kenangan

 
Terserah: 17/05/2011 Dikarang oleh: mylabu 0 Ulasan

Mior nama aku dilahirkan disebuah daerah di Perak..Nama Penuh aku Miorlah Bin Kulop Lah.Aku ni berkerja bukanlah besar sangat ,harap kan konek aja yang besar..Nak kahwin tak berduit ..bak kata orang Perak Harapkan keras aja Beras tak ada.... Dioffice aku adalah seorang amoi Connie namanya.Dia ni Pelik sikit pakaian nya adoi punya la singkat ,mu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Sex dengan perjaka

 
Terserah: 15/05/2011 Dikarang oleh: diko farel 1 Ulasan

Aku sedang membangun sebuah tempat pembiakan ikan di sebuah daerah pesisir pantai yang letaknya sekitar 100 km dari tempat tinggalku. Hari itu aku menerima telepon dari stafku di proyek agar aku segera datang ke sana. Akupun bicara pada istriku bahwa aku harus pergi ke proyek. Istriku yang kebetulan sedang tidak ada kesibukan menawarkan diri untuk ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Tunang Orang

 
Terserah: 11/05/2011 Dikarang oleh: amisan namron 0 Ulasan

Sebelum aku cerita dengan lebih lanjut lagi, biarlah aku beritahu cerita ni mungkin panjang ber'chapter-chapter. Aku akan ceritakan dari awal bagaimana aku kenal dengan awek ni dan apa yang berlaku dan apa endingnya. Tapi aku mungkin perlukan feed back or comments from readers. Mula-mula biarlah aku perkenalkan diri aku. Nama aku Alonz, bekerja...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Ternyata, Suamiku Yang Mandul

 
Terserah: 10/05/2011 Dikarang oleh: sawolanang 0 Ulasan

Perceraian yang terjadi di antara dua pasangan suami-istri memiliki alasan bermacam-macam. Ada yang karena salah satunya ketahuan selingkuh, ketakcocokan paham dan prinsip, adanya pihak orang tua yang terlalu ikut campur urusan rumah tangga dan lainnya. Begitu juga aku yang kini bertugas sebagai istri kedua dari seorang pengusaha. Aku terpaksa m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Tukar isteri

 
Terserah: 10/05/2011 Dikarang oleh: snms76 1 Ulasan

Aku nak cerita kan kisah antara aku dan isteri ku salmah (30) saling bertukar pasangan dengan jiran sebelah hamid (35) dan isterinya rosnah (25).kami memang jiran yang baik dan rapat.isteri kami selalu bercerita sebarang hal termasuk hal dalam kain.perihal aksi suami masing masing.rosnah tahu yang aku memang nak rasa pantat isteri hamid dan begitu ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Golek Adik, Golek Kakaknya (2)

 
Terserah: 09/05/2011 Dikarang oleh: bdk_nkl80 0 Ulasan

Baru sahaja dua hari yang lalu, aku telah menulis 2 entry.. Bagaimanapun, aku akan cuba menunaikan permintaan peminat weblogku.. Hahaha.. *kidding*.. Entah mengapa, membaca weblog satu sama lain sudah menjadi satu kegiatan harian dan ada masa perasaan bosan menusuk kalbu! Ha! My Sastera Melayu is as canggih as a 13yr old's.. Huh! Ada ker, masa m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Golek Adik, Golek Kakaknya (1)

 
Terserah: 09/05/2011 Dikarang oleh: bdk_nkl80 0 Ulasan

Namaku Rosnah. Usiaku 28 tahun. Muda dan cun melecun tapi boleh kata lewat juga usiaku sebab belum menikah. Wajah dan bodyku mirip graduan AF-AF Zarina. Pagi ini, aku datang opis macam biasa.. Aku tengok dinding opis aku.. Sejambak bunga ros yang telah kering, masih tergantung di situ.. Tapi bunga-bunga itu seakan sudah reput.. Akibat proses ker...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)