Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
19
20
21
22
23
»

Psikiater

 
Terserah: 25/08/2011 Dikarang oleh: cakep_bo2002 0 Ulasan

Aku dani usia 24 tahun, dan ceweku bernama shinta usianya 23 tahun berbeda setahun denganku, kami udah menjalin hubungan 3 thun lamanya. akhir2 ini kami sering melakukan hubungan seks layaknya suami istri, meskipun dulu pernah melakukannya tapi hanya sekali dalam 1 thun.. cerita ini dimulai dari keinginan shinta untuk melakukan hubungan sex dengan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Ketika Istriku Sedang Tidur

 
Terserah: 19/08/2011 Dikarang oleh: LoveMomSex 0 Ulasan

Cerita seks ini bisa dibilang sebuah insiden baru terjadi beberapa malam yang lalu. Insiden yang tidak disengaja inilah yang akan aku ceritakan dalam situs cerita sex seru ini. Hal ini yang membangunkan sesuatu yang tanpa kusadari telah ada di dalam diriku. Kamis malam kemarin temanku yang bernama Lilo mampir untuk mengobrol, minum dan nonton TV di...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Akibat Hujan Dan Angin

 
Terserah: 19/08/2011 Dikarang oleh: petrix212 0 Ulasan

Sebelumnya saya akan memberitahu bahwa cerita ini terjadi sebelum saya mengenal lebih dalam soal internet. Hanya luarnya saja. Ketika itu saya masih kursus di sebuah lembaga sebut saja ITK (bukan universitas). Saat itu saya masih belum begitu kenal dengan internet, dan saya masih dalam taraf pemula dan baru sampai dalam soal hardware. Sejak berkena...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Tak Ada Judul buat Si Memey

 
Terserah: 19/08/2011 Dikarang oleh: petrix212 0 Ulasan

Sejak aku posting pengalaman sexku dalam bentuk crita dibeberapa situs, aku sering mendapatkan message melalui situs2 tersebut dan kemudian berlanjut menjadi chatting lewat internet. Salah satu temen chat aku adalah Memey, amoy yang baru menyelesaikan kuliahnya dan sekarang dimodalin almarhum bapaknya untuk mengelola warnet di cafe milik ibunya. Ja...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Rona Kehidupan

 
Terserah: 19/08/2011 Dikarang oleh: petrix212 0 Ulasan

Ini adalah sebagian kisah kehidupan yang kualami, sebelumnya aku akan memberikan sedikit gambaran tentang diriku. Alya namaku, aku seorang wanita yang telah 26 tahun berada di dunia ini, aku terlahir dari buah cinta seorang keturunan Pakistan dan Jerman, jadi tak heran kalau aku mewarisi kecantikan ras bangsa aria dengan tinggi hampir 170 cm dan be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Bercinta berempat

 
Terserah: 19/08/2011 Dikarang oleh: petrix212 0 Ulasan

Tanpa terasa kami berempat sudah naik didalam bathup, kami mandi bersama. Guyuran air dipancurkan shower membuat tubuh mereka yang molek bersinar diterpa cahaya lampu yang dipancarkan ke seluruh ruangan tersebut. Dengan halus, mereka menuangkan sabun cair dari perlengkapan bag shop punya mereka. Aku mengosok keseluruh tubuh mereka satu persatu, se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Zila

 
Terserah: 18/08/2011 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Kisah ini berlaku telah hampir beberapa tahun yang lalu.Tetapi cukup meninggalkan kesan terhadap aku.Aku seorang lelaki yang berusia 33 tahun,dengan ketampanan yang aku miliki,aku dikelilingi ramai perempuan cantik yang sedia memberikan aku untuk menyentuhi tubuh mereka dengan mudah.Mungkin juga permainan sex aku menjadikan mereka puas dan tergila-...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Pengalaman Aku dan Dia (1)

 
Terserah: 15/08/2011 Dikarang oleh: man2002 0 Ulasan

Aku selalu mengubah situasi untuk melancap. Kadangkala aku menggunting gambar penyanyi dan pelakon wanita untuk menaikkan nafsu aku. Gambar mereka yang tersenyum itu sudah cukup untuk membayangkan mereka sedang melihat aku sedang melancap. Cerita yang aku ingin sampaikan disini bukan lah kegiatan aku melancap tetapi kisah aku dengan seorang guru m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Rohaya

 
Terserah: 07/08/2011 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Kisah ini bermula apabila aku berkerja di syarikat guaman di damansara .Ianya bermula apabila seorang janda takda anak yang berumur 23 tahun telah melaporkan diri di opis aku. Ianya didatangkan khas dari utara semenajung. Mengikut keterangan dari kawan aku, dia yang minta di tukarkan kerana baru putus bercerai dengan suaminya pada 2 bulan yang lalu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Sentuhan Pertama

 
Terserah: 02/08/2011 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Aku memandu keretaku dengan tenang, menghala ke satu kawasan bukit yang lengang. Di situ memang gelap, dan sesuai bagi insan yang ingin melakukan asmara. Bukan tak pernah digempur pegawai agama, cuma kekerapannya rendah. Setahun mungkin 2-3 kali. Disebelahku, adik angkatku sedang melayan pemandangan di lereng-lereng bukit. Intan namanya dan baru...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Pengalaman An

 
Terserah: 16/07/2011 Dikarang oleh: Gantera 0 Ulasan

Namaku ku An. sebelum aku bercerita lebih panjang, aku nak describe ttg diri aku sikit. masa kat sekolah aku merupakan pelajar tumpuan. aku dikatakan mempunyai muka yg cantik tetapi yg lebih penting mempunyai bodi yg cukup menarik. aku sedar aku memanglah menjadi tumpuan pelajar2 lelaki. tetapi masa tu aku masih tidak berminat utk berkasih kerana a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Balik Kampung Jadi Pasai

 
Terserah: 08/07/2011 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Dalam tempoh itu aku tak pernah balik kekampungku kerana secara kebetulan emak dan ayah aku pun berada disini. Bagi aku, entahlah tak pernah terfikir bab kawin. Namun semasa aku balik kekampung kali inilah baru aku jumpa dengan first lover aku dulu,aku pun hampir tak kenal dia lagi. Dia tak keluar dari kampong kerana menjaga orang tuanya dan d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Pesakit (2)

 
Terserah: 22/06/2011 Dikarang oleh: anihsaaniahs 0 Ulasan

'Hmmmppphhh..." Aku enjoying je view muka Josie di batang aku tu dan tangan meramas ramas boobs dia. Not bad juga Josie ni. Kemudian tangan dia memainkan buah aku pulak. Perghhh masa tu rasa macam nak meletup je dah. Matanya sesekali merenung aku. Lepas sepuluh minit dia pun melepaskan batang aku. "I want to get up and take ur cock in my pussy...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Pesakit (1)

 
Terserah: 20/06/2011 Dikarang oleh: anihsaaniahs 0 Ulasan

Sejak aku dimasukkan ke wad...di sebuah hospital private di selatan ni...negara jiran ni... aku rasa lebih sihat. Hospital private - cuma 6 orang pesakit saja di sini. Surgery aku pun dah lama berlalu, tiga minggu yang lalu. Enam minggu yang lalu aku macam dah nak mati dah! Tapi docs di sini semuanya pakar..... Sesudah operation aku dihantar ke ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Semangat Cikgu Mai (10)

 
Terserah: 13/06/2011 Dikarang oleh: lin jhr 0 Ulasan

"Encik boleh tolong tak? Che Man tak berapa sihat, tersilap makan ubat pagi tadi." Aku mendengar Mai bercakap dengan pekerja hotel yang datang menghantar sarapan pagi. "Kalau boleh dia mintak carikan dua tiga biji kelapa muda, nak minum. Nak potong kesan ubat tu." "Tapi Puan, sekarang ni masa kerja. Susah nak keluar. Bos bising." "Telefon ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Menonton kakak berasmara

 
Terserah: 06/06/2011 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Noor Maizatul Akma adalah nama kakak sulungku. Kak Akma berusia 20 tahun, berbeza lima tahun dari umurku. Kakakku yang kedua tinggal di asrama. Kami tiga beradik semuanya perempuan. Kak Akma memang cantik orangnya, berkulit halus dan putih bersih. Tubuhnya yang pejal dan solid memang sesuai dengan perawakannya yang tinggi lampai. Dia pernah menjadi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)