Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
19
20
21
22
23
»

Sex dengan perjaka

 
Terserah: 15/05/2011 Dikarang oleh: diko farel 1 Ulasan

Aku sedang membangun sebuah tempat pembiakan ikan di sebuah daerah pesisir pantai yang letaknya sekitar 100 km dari tempat tinggalku. Hari itu aku menerima telepon dari stafku di proyek agar aku segera datang ke sana. Akupun bicara pada istriku bahwa aku harus pergi ke proyek. Istriku yang kebetulan sedang tidak ada kesibukan menawarkan diri untuk ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Tunang Orang

 
Terserah: 11/05/2011 Dikarang oleh: amisan namron 0 Ulasan

Sebelum aku cerita dengan lebih lanjut lagi, biarlah aku beritahu cerita ni mungkin panjang ber'chapter-chapter. Aku akan ceritakan dari awal bagaimana aku kenal dengan awek ni dan apa yang berlaku dan apa endingnya. Tapi aku mungkin perlukan feed back or comments from readers. Mula-mula biarlah aku perkenalkan diri aku. Nama aku Alonz, bekerja...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Ternyata, Suamiku Yang Mandul

 
Terserah: 10/05/2011 Dikarang oleh: sawolanang 0 Ulasan

Perceraian yang terjadi di antara dua pasangan suami-istri memiliki alasan bermacam-macam. Ada yang karena salah satunya ketahuan selingkuh, ketakcocokan paham dan prinsip, adanya pihak orang tua yang terlalu ikut campur urusan rumah tangga dan lainnya. Begitu juga aku yang kini bertugas sebagai istri kedua dari seorang pengusaha. Aku terpaksa m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Tukar isteri

 
Terserah: 10/05/2011 Dikarang oleh: snms76 1 Ulasan

Aku nak cerita kan kisah antara aku dan isteri ku salmah (30) saling bertukar pasangan dengan jiran sebelah hamid (35) dan isterinya rosnah (25).kami memang jiran yang baik dan rapat.isteri kami selalu bercerita sebarang hal termasuk hal dalam kain.perihal aksi suami masing masing.rosnah tahu yang aku memang nak rasa pantat isteri hamid dan begitu ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Golek Adik, Golek Kakaknya (2)

 
Terserah: 09/05/2011 Dikarang oleh: bdk_nkl80 0 Ulasan

Baru sahaja dua hari yang lalu, aku telah menulis 2 entry.. Bagaimanapun, aku akan cuba menunaikan permintaan peminat weblogku.. Hahaha.. *kidding*.. Entah mengapa, membaca weblog satu sama lain sudah menjadi satu kegiatan harian dan ada masa perasaan bosan menusuk kalbu! Ha! My Sastera Melayu is as canggih as a 13yr old's.. Huh! Ada ker, masa m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Golek Adik, Golek Kakaknya (1)

 
Terserah: 09/05/2011 Dikarang oleh: bdk_nkl80 0 Ulasan

Namaku Rosnah. Usiaku 28 tahun. Muda dan cun melecun tapi boleh kata lewat juga usiaku sebab belum menikah. Wajah dan bodyku mirip graduan AF-AF Zarina. Pagi ini, aku datang opis macam biasa.. Aku tengok dinding opis aku.. Sejambak bunga ros yang telah kering, masih tergantung di situ.. Tapi bunga-bunga itu seakan sudah reput.. Akibat proses ker...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Model Porno yang di pakai

 
Terserah: 04/05/2011 Dikarang oleh: adeyomanto 0 Ulasan

Saya adalah seorang model sebuah majalah porno di Singapore. Yah, seperti yang kedengarannya, bekerja di majalah porno sebagai model tidak membutuhkan baju yang bagus dan make-up yang tebal. Yang penting adalah menjaga tubuh agar tetap seksi juga perawatan wajah. Aku tidak perlu ke Singapore untuk difoto, karena di Jakarta juga terdapat studio foto...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Nafsu Kak Lia Kakak Sepupu Temanku

 
Terserah: 04/05/2011 Dikarang oleh: roslan awang 0 Ulasan

Malam itu aku nginab di rumah temanku dino karena besok ada ulangan jadi aku berniat belajar bersama dino.Aku dan dino masih duduk di kelas 3(tiga) smp dan aku berteman denngan dino sudah semenjak duduk di kelas 1(satu) dulu.Di keluarga dinopun aku sudah dianggap seperti keluarga mereka sendiri. Aku sering nginap di rumah dino karena diam-diam aku...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Suka menonton

 
Terserah: 02/05/2011 Dikarang oleh: cacing01 0 Ulasan

Saya saorang lelaki,lelaki tulin dan tampan.Saorang pegawai,saorang suami dan saorang bapa.Mempunyai isteri yang cantik bernama Azidah.Soal seks,tidak ada masaalah antara saya dan Azidah.Apabila bercakap pasal seks,saya adalah golongan yang tidak bolih terpisah darinya,dan begitu juga orang lain.Cuma yang berbeza,adalah kehendak dan kebolihan.Bag...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Suamiku Pria Alfa

 
Terserah: 01/05/2011 Dikarang oleh: iamanalphamale 0 Ulasan

Namaku Rosi. Saat ini adalah momen yang mana bisa jadi paling membahagiakan dalam hidupku. Karena aku baru saja menikah. Aku menikahi pria yang sangat aku cintai. Pria yang sangat diidam-idamkan oleh banyak kaum hawa. Namanya Wibowo. Dia adalah pria yang mendekati ideal. Seperti namanya, suamiku adalah pria yang kharismatis. Dia adalah sosok suami ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Linda

 
Terserah: 29/04/2011 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku masih ingat lagi, waktu itu cuti sekolah akhir tahun. Aku sedang menuntut di sebuah sekolah menengah di tingkatan empat. Hampir setiap petang aku akan ke Kebun Bunga, Pulau Pinang. Orang Penang biasa menyebutnya Botanical Garden. Selain berjoging untuk kesihatan badan aku seronok pula melihat tingkah monyet-monyet di situ yang berebut kacang ya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Ustazah Halimah

 
Terserah: 24/04/2011 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Kisah ni terjadi pada tahun 2009,ketika aku belajar di sebuah universiti di tanah air...dah menjadi rutin aku sebagai pelajar jurusan senibina,selalunya pada hujung minggu,aku akan berkampung di studio dari pagi sampai la ke malam..kadang-kadang terus tido je kat situ...nak-nak kalau dah dekat nak submit projek...dan dalam pusat pengajian aku nie,t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Sally dan aku

 
Terserah: 15/04/2011 Dikarang oleh: sujuqielateuki 0 Ulasan

Aku kenal Sally ni waktu dia jumpa aku nak minta sponsor untuk Annual Dinner Kolej dia. Sally ni student sebuah IPT kat sini.She's very nice, body dia memang type yang aku nak telan jer.tak der ler tinggi sangat. Tapi cute tu yang aku geram tu.. Kena lak PR dia bagus, aku pun layan elok ler. Dia bagi tau aku dia dancer kat kolej dia, well anak load...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Dari Pacar Kepada Suami

 
Terserah: 14/04/2011 Dikarang oleh: sparda dante 0 Ulasan

Tup tap tup tap.......aku sedari 12thn aku dah melancap..time tu byk tape video sewa cite omputih tak de potong.. kalau romen.. romen terus.. aku suka tengok sorang2, aku belajar sendiri.. pas tngok cite blue mesti berair.. one day.. sambil tengok blue.. aku gentel kelentit aku.. mmmm cam ade nikmat... makin laju jari aku.. makin sedap.. mata terta...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Yet-Jumpa dan Terus Kena Tujah

 
Terserah: 07/04/2011 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Perkenalan yang hanya selama 3 hari melalui sms menghasilkan temujanji untuk bertemu dan melakar episode pertama terjadi pada hujung minggu dimana kami telah set berjumpa . Ivy menjemputku direstoran tempat yang dijanjikan dan terus memandu aku kerumahnya. Aku sempat menjeling ke arah Ivy yang kukira aku berjumpa terlalu cepat tanpa lebih dahulu me...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Terperangkap dalam lift!

 
Terserah: 04/04/2011 Dikarang oleh: bdk_nkl80 1 Ulasan

Aku dan temanku pernah sekali dulu terperangkap dalam lift kira-kira 15 minit. Memang sesak nafas aku. Lampu terpadam. Air-con juga mati. Aku hampir lemas lebih-lebih lagi dengan bau badan sorang aci india pompuan yang kuat menusuk hidung. Aku rasa cam nak pengsan. Aku rasa memang aku dah tak boleh nak bertahan. Nasib baik tak lama lepas tu pintu ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)